Stelios_Rjk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Χρειάζομαι τηλεόραση για το σαλόνι, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και σκέφτομαι αν παρουσιαστεί κάποια αληθινή προσφορά μήπως πάρω κάτι. Τα στοιχεία για την επιλογή είναι τα ακόλουθα: Τηλεόραση βλέπουμε γενικά με χαμηλό φωτισμό. Διαθέσιμο budget: 700-1000€ Απόσταση και γωνία θέασης: 5μέτρα, κάθετη θέαση Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση και θα συνδέσω και pc για ταινίες. προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "):60"-70" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): δεν γνωρίζω Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Όχι κοιτάω σε Samsung - LG ή κάποια άλλη σοβαρή μάρκα που μου διαφεύει. Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Δεν θα πάρω παραεισαγωγή, θέλω εγγύηση αν τυχόν κάτι στραβώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
graphist83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 65q60ta Στην παρουσα φαση παιζει στα 849 ενω επωλουνταν απο 999+ Αξιοπρεπη μαυρα ελεώ VA φωτεινοτητα κοντα στα 1000 nit και πλουσιο εξοπλισμο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από graphist83
Tenten7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Φιλε μου η αποσταση νομιζω ειναι καθοριστική στην περιπτωση σου. Ή θα μειωσεις την αποσταση ωστε να φτασεις στις 65 '' και να εχεις αρκετές επιλογες στο 1000 ρικο σε va panel ή αν μεινουν τα 5 μετρα πας σε οσο μεγαλύτερες ιντσες σε παιρνει
alexakos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 8:08 ΠΜ, graphist83 είπε 65q60ta Στην παρουσα φαση παιζει στα 849 ενω επωλουνταν απο 999+ Αξιοπρεπη μαυρα ελεώ VA φωτεινοτητα κοντα στα 1000 nit και πλουσιο εξοπλισμο. ούτε τα 500 σε HDR δεν φτάνει η q60t 1
ktikti Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-samsung-65-4k-ultra-hd-tv-smart-dvb-(18) κοντα στα χρηματα που θελεις. δοκιμασμενο μοντελο.εχω ηδη μια 50ρα και πολλοι γνωστοι μου την εχουν την τιβι αυτη και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.
graphist83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε ούτε τα 500 σε HDR δεν φτάνει η q60t Προτεινε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα......
alexakos89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, graphist83 είπε Προτεινε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα...... Δεν αμφισβήτησα την πρόταση σου. Αλλά τα nits που παρουσιασες σχολιασα.. Στις 22/11/2020 στις 9:32 ΜΜ, Stelios_Rjk είπε Χρειάζομαι τηλεόραση για το σαλόνι, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και σκέφτομαι αν παρουσιαστεί κάποια αληθινή προσφορά μήπως πάρω κάτι. Τα στοιχεία για την επιλογή είναι τα ακόλουθα: Τηλεόραση βλέπουμε γενικά με χαμηλό φωτισμό. Διαθέσιμο budget: 700-1000€ Απόσταση και γωνία θέασης: 5μέτρα, κάθετη θέαση Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση και θα συνδέσω και pc για ταινίες. προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "):60"-70" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): δεν γνωρίζω Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Όχι κοιτάω σε Samsung - LG ή κάποια άλλη σοβαρή μάρκα που μου διαφεύει. Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Δεν θα πάρω παραεισαγωγή, θέλω εγγύηση αν τυχόν κάτι στραβώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάθετη θέαση εννοείς ψηλά ? Εννοείς θα την γυρίσεις κάθετα ? 1
graphist83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Με βαση rtings ναι.. Με βαση την Samsung αναφερει HDR1000. Βεβαια ορθως στο παρον φορουμ αναλυουμε επιδοσεις και οχι προμο εταιριων. Οποτε δεχομαι οτι το σχολιο σου ειναι ευστοχο. Περαν αυτου βαση budget την θεωρω την πιο καλη επιλογη για πλειοψηφια χρηστών. 1
alexakos89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, graphist83 είπε Με βαση rtings ναι.. Με βαση την Samsung αναφερει HDR1000. Βεβαια ορθως στο παρον φορουμ αναλυουμε επιδοσεις και οχι προμο εταιριων. Οποτε δεχομαι οτι το σχολιο σου ειναι ευστοχο. Περαν αυτου βαση budget την θεωρω την πιο καλη επιλογη για πλειοψηφια χρηστών. ίσως λόγω μέτρων, 5 για την ακρίβεια , να έριχνα ποιότητα και να πηγαινα σε 75TU7172
graphist83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλο ειναι να μας πει ποια θα ειναι η κυρια θεση θεασης. Γιατι μερικοι αναφερουν την μεγιστη αποσταση που ομως καθονται μια στο τοσο.. Αν ειναι η κυρια θεση 5 μ οντως μια 75'' ειναι πιο χορταστικη.
Stelios_Rjk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στανταρ ειναι ο καναπες στα 5 μέτρα και η τηλεοραση ειναι φατσα μπροστα. Το λινκ δεν δουλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα