GREGORYMO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, VasilikiK είπε Μπήκαν τα .. "προσωπικα" μας στη μέση. Ρώτησα πολλάκις το λόγο που απολυθηκα και απαντηση δεν πήρα. Μου έδωσε την καλύτερη συστατική επιστολή . Δούλευα μονο 12ωρα (με συμβαση μερικης)του βγαζα τόση δουλειά και απλά μια μέρα απολυθηκα. Σορρυ που βγηκα οφφ τοπικ , στιβω το μυαλό μου ώστε να τον τρέξω μεχρι τα τρισβαθα του. Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας θα κάνεις ότι δουλεύες 12 ώρα και σε δηλώνε πχ 4 ώρα και θα του σφίξουν τον κ.λο 1
VasilikiK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panostza είπε Τώρα πιθανόν είσαι σε ένταση (κι εγώ έτσι θα ήμουν). Αλλά αξίζει να ξοδέψεις χρόνο, κόπο, τρέξιμο και ψυχική ηρεμία για να "τον τρέξεις"; Κι ακόμα κι αν ανατρέψεις την απόφαση, θέλεις όντως να δουλέψεις για κάποιον που είναι όπως τον περιγράφεις; Μήπως να διεκδικήσεις ότι νόμιμο δικαιούσαι (αποζημίωση, τυχόν υπερωρίες, δώρα και ότι άλλο προβλέπεται) και να τον αφήσεις να κουρεύεται; Όσο για αυτό κανονισε να με αποζημιωσει όσο όσο για να μη μιλήσω στη γυναίκα του. Φυσικα θα ξαναδουλευα εκει βγάζοντας τον και υπερημερο για να φύγω οποτε αποφασίσω εγω . Εχω στήσει τέτοιο βιογραφικό, δε με έχουν απολυσει απο πολυεθνικές και θα με διωξει ο τυχαρπαστος του συνοικιακου... κάπου ώπα! Παρόλα αυτά, αληθεια,εκτιμω την ενσυναισθηση που δείχνεις. Απλά είμαι υπέρμαχη της δικαιοσύνης. Ε είναι και ο εγωισμός φυσικά... 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας θα κάνεις ότι δουλεύες 12 ώρα και σε δηλώνε πχ 4 ώρα και θα του σφίξουν τον κ.λο Λες ε ? Την επιθεωρηση δεν την έχω σε τόση μεγάλη υποληψη , με όλο το σεβασμό. Πιστεύω πως πιο πολύ θα ταλαιπωρηθώ ετσι και δε θα κερδίσω καμια ηθική ικανοποίηση παρα με δικηγόρο και την υπόλοιπη διαδικασια. 2
xsterg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 εμενα κατι αλλο μου βγαινει σιγα σιγα. μην τα ειχες με τον εργοδοτη, και ξαφνικα η του ζητησες κατι η εγινε κατι και απο ευνοουμενη βρεθηκες στην αλλη ακρη? απο τα λεγομενα σου βγαινει κατι τετοιο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, VasilikiK είπε Όσο για αυτό κανονισε να με αποζημιωσει όσο όσο για να μη μιλήσω στη γυναίκα του. Φυσικα θα ξαναδουλευα εκει βγάζοντας τον και υπερημερο για να φύγω οποτε αποφασίσω εγω . Εχω στήσει τέτοιο βιογραφικό, δε με έχουν απολυσει απο πολυεθνικές και θα με διωξει ο τυχαρπαστος του συνοικιακου... κάπου ώπα! Παρόλα αυτά, αληθεια,εκτιμω την ενσυναισθηση που δείχνεις. Απλά είμαι υπέρμαχη της δικαιοσύνης. Ε είναι και ο εγωισμός φυσικά... Λες ε ? Την επιθεωρηση δεν την έχω σε τόση μεγάλη υποληψη , με όλο το σεβασμό. Πιστεύω πως πιο πολύ θα ταλαιπωρηθώ ετσι και δε θα κερδίσω καμια ηθική ικανοποίηση παρα με δικηγόρο και την υπόλοιπη διαδικασια. Η επιθεώρηση εργασίας είναι η καλύτερη λύση γιατί δεν στοιχίζει και παίρνει το μέρος του εργαζόμενου.
VasilikiK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, xsterg είπε εμενα κατι αλλο μου βγαινει σιγα σιγα. μην τα ειχες με τον εργοδοτη, και ξαφνικα η του ζητησες κατι η εγινε κατι και απο ευνοουμενη βρεθηκες στην αλλη ακρη? απο τα λεγομενα σου βγαινει κατι τετοιο. Ίσα ίσα που οτι και να είχα με τον εργοδοτη δεν το πήρα ποτε πάνω μου , ούτε ζήτησα κάτι, ούτε είχα καμια ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Ήμουν φουλ επαγγελματίας για να μην έχει να πατησει. Απλά σταμάτησα να ανταποκρίνομαι στο μεταξύ μας κ προχώρησα τη ζωή μου. Δεν έγινε ποτέ καμια παρατήρηση ώστε να διορθώσω κάτι μέχρι να φτάσει να με απολυσει.
panostza Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, VasilikiK είπε Όσο για αυτό κανονισε να με αποζημιωσει όσο όσο για να μη μιλήσω στη γυναίκα του. Φυσικα θα ξαναδουλευα εκει βγάζοντας τον και υπερημερο για να φύγω οποτε αποφασίσω εγω . Εχω στήσει τέτοιο βιογραφικό, δε με έχουν απολυσει απο πολυεθνικές και θα με διωξει ο τυχαρπαστος του συνοικιακου... κάπου ώπα! Παρόλα αυτά, αληθεια,εκτιμω την ενσυναισθηση που δείχνεις. Απλά είμαι υπέρμαχη της δικαιοσύνης. Ε είναι και ο εγωισμός φυσικά... Πάντως αν στα τυπικά ήταν σωστός μέσες άκρες (εννοώ τα εργοδότη-εργαζομένου) και η όλη σου πίκρα είναι στο προσωπικό επίπεδο, επέτρεψέ μου μια "συμβουλή". Μην το τραβήξεις, όχι γιατί έχει δίκιο και έχεις άδικο. Αλλά γιατί σε μια κατάσταση που έχει ούτως ή άλλως πικρά αισθήματα, θα προσθέσεις επιπλέον αρνητισμό. Έχει τύχει να δουλέψω σε τοξικά περιβάλλοντα και ήταν ότι χειρότερο. Πλέον θα επέλεγα το να μην γεμίσω εγώ τοξικότητα παρά να "τρέξω τον άλλο". Δηλαδή θεωρώ ότι καλό είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου, δε νομίζω να αισθανθείς καλύτερα κάνοντάς του ζημιά αν είναι να πάθεις κι εσύ και να γεμίσεις τοξικότητα (συναισθηματικά μιλάω, όχι χρηματικά). 1
xsterg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 αρα γκομενοδουλεια ειναι και κοιταζεις πως να του την φορεσεις τωρα που σε παρατησε για νεοτερο-καλυτερο μοντελο. να σου πω οτι δεν ξεκινησες καλα, το συνεχισες χαλια και το τερματιζεις ακομη πιο χαλια. κανονας πρωτος. δεν μπλεκουμε στην δουλεια τα προσωπικα με τα επαγγελματικα. ουτε κανουμε φιλιες-κουμπαριες -σχεσεις. καλο ειναι τις φιλιες να τις κραταμε στο τυπικο. αυτα εχω αποκομισει εγω απο την επαγγελματικη μου σταδιοδρομια και μεχρι τωρα δεν εχω βγει χαμενος. 2
VasilikiK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panostza είπε Πάντως αν στα τυπικά ήταν σωστός μέσες άκρες (εννοώ τα εργοδότη-εργαζομένου) και η όλη σου πίκρα είναι στο προσωπικό επίπεδο, επέτρεψέ μου μια "συμβουλή". Μην το τραβήξεις, όχι γιατί έχει δίκιο και έχεις άδικο. Αλλά γιατί σε μια κατάσταση που έχει ούτως ή άλλως πικρά αισθήματα, θα προσθέσεις επιπλέον αρνητισμό. Έχει τύχει να δουλέψω σε τοξικά περιβάλλοντα και ήταν ότι χειρότερο. Πλέον θα επέλεγα το να μην γεμίσω εγώ τοξικότητα παρά να "τρέξω τον άλλο". Δηλαδή θεωρώ ότι καλό είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου, δε νομίζω να αισθανθείς καλύτερα κάνοντάς του ζημιά αν είναι να πάθεις κι εσύ και να γεμίσεις τοξικότητα (συναισθηματικά μιλάω, όχι χρηματικά). Το θέμα μου είναι πως αδικως διακυβευτηκε ο βιοπορισμος μου. Ουτε είμαι απο τις τύπισσες που θα τον απειλουν ώστε να έχω μηνιαίως το έξτραδακι μου..με καταλαβαίνεις. Το δικό μου πλάνο είναι υπόγειος διασυρμός στο πελατολόγιο που με τόση προσπάθεια του έστησα έναμιση χρόνο και ανέβηκε ο τζίρος του, υπερημεριες και επαναπροσληψη. Η πικρα μου όλη είναι για τη δουλεια μου . 1 λεπτό πριν, xsterg είπε αρα γκομενοδουλεια ειναι και κοιταζεις πως να του την φορεσεις τωρα που σε παρατησε για νεοτερο-καλυτερο μοντελο. να σου πω οτι δεν ξεκινησες καλα, το συνεχισες χαλια και το τερματιζεις ακομη πιο χαλια. κανονας πρωτος. δεν μπλεκουμε στην δουλεια τα προσωπικα με τα επαγγελματικα. ουτε κανουμε φιλιες-κουμπαριες -σχεσεις. καλο ειναι τις φιλιες να τις κραταμε στο τυπικο. αυτα εχω αποκομισει εγω απο την επαγγελματικη μου σταδιοδρομια και μεχρι τωρα δεν εχω βγει καπου Στο δινω μόνο για το σημείο που λες πως δεν μπλεκουμε τα προσωπικα με τα επαγγελματικα. Σε όλα τα υπόλοιπα φεηλ. Η ιστορία δεν εχει ετσι ακριβώς. 6 λεπτά πριν, xsterg είπε αρα γκομενοδουλεια ειναι και κοιταζεις πως να του την φορεσεις τωρα που σε παρατησε για νεοτερο-καλυτερο μοντελο. να σου πω οτι δεν ξεκινησες καλα, το συνεχισες χαλια και το τερματιζεις ακομη πιο χαλια. κανονας πρωτος. δεν μπλεκουμε στην δουλεια τα προσωπικα με τα επαγγελματικα. ουτε κανουμε φιλιες-κουμπαριες -σχεσεις. καλο ειναι τις φιλιες να τις κραταμε στο τυπικο. αυτα εχω αποκομισει εγω απο την επαγγελματικη μου σταδιοδρομια και μεχρι τωρα δεν εχω βγει χαμενος. Define "τερματιζεις ακομα πιο χαλια" και επιχειρήματα.
panostza Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, VasilikiK είπε Το θέμα μου είναι πως αδικως διακυβευτηκε ο βιοπορισμος μου. Ουτε είμαι απο τις τύπισσες που θα τον απειλουν ώστε να έχω μηνιαίως το έξτραδακι μου..με καταλαβαίνεις. Το δικό μου πλάνο είναι υπόγειος διασυρμός στο πελατολόγιο που με τόση προσπάθεια του έστησα έναμιση χρόνο και ανέβηκε ο τζίρος του, υπερημεριες και επαναπροσληψη. Η πικρα μου όλη είναι για τη δουλεια μου . Θα κάνεις αυτό που θέλεις και θα σου ευχηθώ κάθε τύχη και επιτυχία. Αλλά πρόσεχε μόνο μη μπεις σε "γκρίζες" περιοχές, γιατί η "δυσφήμηση" μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να σε τρέχει αυτός. Πάντως η γνώμη μου είναι όντως να πας παρακάτω και να μην γυρίσεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου το κλίμα θα είναι αρνητικό και εκρηκτικό. Η αξία και η προσφορά του καθενός φαίνεται σε όποιον θέλει να δει, αν το πρώην αφεντικό σου δεν θέλει να τη δει ότι κι αν κάνεις δεν θα την αναγνωρίσει. Αυτά από εμένα, καλή τύχη όπως κι αν προσπαθήσεις να το προχωρήσεις.
VasilikiK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, panostza είπε Θα κάνεις αυτό που θέλεις και θα σου ευχηθώ κάθε τύχη και επιτυχία. Αλλά πρόσεχε μόνο μη μπεις σε "γκρίζες" περιοχές, γιατί η "δυσφήμηση" μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να σε τρέχει αυτός. Πάντως η γνώμη μου είναι όντως να πας παρακάτω και να μην γυρίσεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου το κλίμα θα είναι αρνητικό και εκρηκτικό. Η αξία και η προσφορά του καθενός φαίνεται σε όποιον θέλει να δει, αν το πρώην αφεντικό σου δεν θέλει να τη δει ότι κι αν κάνεις δεν θα την αναγνωρίσει. Αυτά από εμένα, καλή τύχη όπως κι αν προσπαθήσεις να το προχωρήσεις. Ξερω πως δε θα ανακαλύψω τον τροχο με αυτό που πάω να κάνω, αλλα εχω την απαίτηση πως όσο ζήλο επέδειξα, όσο σεβάστηκα , και τιμησα τα 12ωρα μου σε μια δουλειά που μαρεσει και φυσικά δεν κάνω απο χόμπι, έτσι να αντιμετωπίστει. Η αξία μου φαίνεται μερα με τη μέρα,με το προϊόν να χωλαίνει απο ποιότητα, με την εξυπηρέτηση να είναι κάτω του μετριου, και με ένα μαγαζί που είναι μες στη βρώμα, πιστεύεις πως η διαφορά δε φαίνεται? Άρα γνωρίζε τι προσφέρω και απλά για το γάμωτο του μυαλού η για ότι εκδικητικα ηθελε να πραξει, προτιμησε να απολυθώ. Αν εκεινος λοιπόν αγαπάει το μαγαζακι του λιγότερο αποσο αγαπάω εγω τη δουλεια μου, δε φταίω και δε με νοιάζει. Αλλα θα ερθει αντιμέτωπος με οτι μπορεί νομικα να με προστατεύσει. Στην καλύτερη μπορούσε απλά να μου κάνει 15μερο νότις,ώστε να βρω κάτι άλλο . Που ήταν και η αρχική συμφωνία. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Θα σας κρατάω ενήμερους 😊 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από VasilikiK
Bitbit Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 όλα τα συστατικά ενός πετυχημένου τρολλοθέματος 1
VasilikiK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Αλλιώς ξεκινησε όντως και αλλιώς κατέληξε. Τεσπα ,θενκ γιου ολ για τις απαντήσεις σας. 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε όλα τα συστατικά ενός πετυχημένου τρολλοθέματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις