Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Ο μεγάλος μου γιός είναι φανατικός του παιχνιδιού για το πισί και ασχολείται χρόνια τώρα.
Τον έψησε ένας φίλος του που έχει το ίδιο κόλλημα να αγοράσει τιμονιέρα με πετάλια και επιπλέον τον λεβιέ ταχυτήτων.

Έχει μαζέψει τα χρήαμτα και κοιτάει την Logitech G920.

Επειδή η εν λόγο αγορά θα καταλήξει  πάνω από 300 ευρώ έχετε να προτείνεται κάτι άλλο (π.χ. Thrustmaster), κάτι να προσέξουμε ή θα είναι μια χαρά με την συγκεκριμένη ;;;

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμονιέρα, σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος και logitech είναι και αξιόπιστη εταιρία.

Και η ΤΜΧ thrustmaster που είναι σε ανάλογη τιμή καλή είναι αλλά και γω την logitech  θα έπαιρνα στη θέση του.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή μην πάρεις από Σκρουτζ και δώσεις τόσα λεφτά!
Πακέτο από amazon.fr αυτή που κοιτάτε μαζί με shifter στα 258,44€ στην πόρτα σου!
https://www.amazon.fr/Logitech-Volant-Course-Cuir-métal/dp/B015CXCRVE

Υπόψιν έχει βγει και η g923 η οποία είναι πιο φρέσκο μοντέλο. Όχι τρελές διαφορές όμως, αλλά ξεκινάει και από 400€ περίπου οπότε ακόμα δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dpolal είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παλικάρια. :)

Δες και την g29 τώρα παίζει στα 220 στις αλυσίδες εδώ χωρίς τον shifter βέβαια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, petran91 είπε

Δες και την g29 τώρα παίζει στα 220 στις αλυσίδες εδώ χωρίς τον shifter βέβαια.

Για αυτήν είχε ξεκινήσει ο γιός μου αλλά διαβάσαμε τα σχόλια στον skroutz για τα διάφορα προβλήματα που ανέφεραν οι χρήστες οπότε στραφήκαμε στην G920, ποιό ακριβή μεν αλλά χωρίς αναφορές μέχρι τώρα.

To shifter μάλλον είναι πλεονασμός.
Το EuroTruck έχει 18+ ταχύτητες οπότε πιθανότατα να μην τον βολέψει και να μείνουμε μόνο στην τιμονιέρα.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Ίδιες τιμονιέρες είναι. Η συμβατότητα με ps4 και xbox αλλάζει μόνο. Ότι προβλήματα μπορεί να βγάλει η μία μπορεί να βγάλει και η άλλη.

Επειδή είχα και τις 2, και έχω παίξει πολύ eurotruck με αυτές, σου λέω πάρτε και τον shifter... Αξίζει φουλ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω τσιμπησα προχθες στα 229 απο κοτσο την g29 με το σκεπτικο πως μπορω να παιζω κ σε πισι αλλα κ σε πλεηστεησον σε αντιθεση με την 920 που ειναι για πισι χβοχ κ εχω να πω πως η εμπειρια που προσφερει στα ρεησινγκ παιχνιδια ειναι καταπλικτικη,απλα παθαινεις εξαρτηση.Παρ την με 1000.

Δημοσ.

Παραγγείλαμε τελικά την G29 μαζί με το shifter από AmazonFR όπως πρότεινε ο @petran91.
260 ευρώ πήγε τελική με τα μεταφορικά, γλυτώσαμε κάνα 40ρι περίπου συνολικά αν τα πέρναμε από Ελλάδα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

• Like 4
Δημοσ.

Υπόψιν αν έχει κάποιο πρόβλημα η κάτι δεν ήταν σωστό κτλ, το Amazon έχει τρομερό support. 

Σας δίνει ένα estimate για την παράδοση. Αν αργήσει 1-2 μέρες στείλτε στο support. Λογικά θα σας πούνε υπομονή, αν ξαναστειλετε μετά την διορία που θα σας πουν παίζει να σας γυρίσουν και τα μεταφορικά για την καθυστέρηση.

Αυτά από εμένα, είναι καλή τιμονιέρα θα την καταευχαριστηθειτε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...