kounga Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχετε υπόψιν κάτι για Black Friday ? Φίλη μου θέλει μόνο απο αυτά του τίτλου και απο Ελλάδα . * μπορεί να κυμανθεί απο 200-350€ * μνήμες 4/64 * όχι πάνω απο 6.5 ίντσες (ιδανικά 6-6.3) και * αξιοπρεπή επεξεργαστή για Netflix-kodi & κανα παιχνίδι όχι τρελών απαιτήσεων. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από kounga
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, kounga είπε Καλησπέρα σας, έχετε υπόψιν κάτι για Black Friday ? Φίλη μου θέλει μόνο απο αυτά του τίτλου και απο Ελλάδα . * μπορεί να κυμανθεί απο 200-350€ * μνήμες 4/64 * όχι πάνω απο 6.5 ίντσες (ιδανικά 6-6.3) και * αξιοπρεπή επεξεργαστή για Netflix-kodi & κανα παιχνίδι όχι τρελών απαιτήσεων. ΚΑΝΕΝΑ. Σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν υπαρχουν σοβαρα κινητα απο αυτες τις εταιρειες. Τζαμπα τα χρηματα που θα δωσει. 1
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει μια μανία από μερικούς με το να διαλέγουν κάτι μόνο με τη πιο γνωστή μάρκα. Ας πάρω Samsung κι ας είναι με 150€. 1
Nakligan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Θα σου πω για τα sony που έχω άποψη, σε αυτά τα χρήματα υπάρχει μόνο το Xperia 10 ii, το οποίο μάλιστα τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ από αντικατάσταση παλιότερου μοντέλου. Είναι πάρα πολύ βολικό για χρήση με ένα χέρι, έχει οθόνη oled και είναι πολύ όμορφο. Software άψογο κλάσεις ανώτερο από το miui, μνήμες 4/128 και παίζει απ ότι είδα στις προσφορές στα 300 ευρώ αυτή τη στιγμή. Πάσχει μόνο σε επεξεργαστή που έχει τον sd 665, που είναι ο ίδιος που έχει και το xiaomi redmi note 8 για παράδειγμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα. Τα 380 που ζητάει αρχική τιμή δεν θα τα έδινα, στα 300 που έχει τώρα παίζεται. Αν έπρεπε να αγοράσω αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χρήματα, πιθανότατα θα έπαιρνα το realme 7 ή το pro, επειδή το λειτουργικό τους είναι πολύ πιο καθαρό από της xiaomi που κακά τα ψέματα κυριαρχεί σε αυτές τις τιμές 1
kounga Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, adi32 είπε Υπάρχει μια μανία από μερικούς με το να διαλέγουν κάτι μόνο με τη πιο γνωστή μάρκα. Ας πάρω Samsung κι ας είναι με 150€. Φίλε μου όπως έγραψα απλά εξυπηρετώ φίλη, τη στιγμή που είναι κλειστά τα μαγαζιά ώστε να γινει μια καλύτερη επιλογή. Ειδάλλως θα πήγαινε να διαλέξει απο κοντά, ενδεχομένως θα της πούλαγε και την παπάτζα του ο κάθε πωλητής, κι ας έπαιρνε οτι ήθελε. Το γιατι και το πως με τις μάρκες και τα "κολλήματα" , ιδίως σε τέτοιες περιπτώσεις τάχω ξεπεράσει, κι απλά ακολουθώ το "πίστευε και μη ερεύνα". Εγώ αρκέστηκα απλά να κάνω την προειδοποίηση μου ως όφειλα (που δεν διέφερε και πολύ απο αυτά που γράφεις) και πήρα την απάντηση που φαντάζεσαι. Οπότε, αν δεν έχεις κάποια πρόταση σ'αυτά που ζητώ, πάμε παρακάτω. 1
SeNNinhA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kounga είπε Φίλε μου όπως έγραψα απλά εξυπηρετώ φίλη, τη στιγμή που είναι κλειστά τα μαγαζιά ώστε να γινει μια καλύτερη επιλογή. Ειδάλλως θα πήγαινε να διαλέξει απο κοντά, ενδεχομένως θα της πούλαγε και την παπάτζα του ο κάθε πωλητής, κι ας έπαιρνε οτι ήθελε. Το γιατι και το πως με τις μάρκες και τα "κολλήματα" , ιδίως σε τέτοιες περιπτώσεις τάχω ξεπεράσει, κι απλά ακολουθώ το "πίστευε και μη ερεύνα". Εγώ αρκέστηκα απλά να κάνω την προειδοποίηση μου ως όφειλα (που δεν διέφερε και πολύ απο αυτά που γράφεις) και πήρα την απάντηση που φαντάζεσαι. Οπότε, αν δεν έχεις κάποια πρόταση σ'αυτά που ζητώ, πάμε παρακάτω. Καλυτερα να μην προτεινεις τίποτε. Αφού κάποιος στην πράξη θέλει να πετάξει τα χρήματα του ας πάρει την απόφαση μόνος του. Δεν υπαρχει συσκευή που να δικαιολογεί τα χρήματα της απο αυτούς τους κατασκευαστές σε αυτο το εύρος τιμής. Το Sony πχ που αναφέρθηκε έχει επεξεργαστή της κατηγορίας 120-140€ και κοστίζει πάνω από τα διπλά σε προσφορά! Το Nokia 7.2 ακόμη χειρότερα. Απο Samsung τουλάχιστον θα βρει κάτι καλύτερο. Α42 και Α50 5G παίζουν στο άνω εύρος τιμής από Skroutz. Επιμένω να επιλέξει η ίδια για να πάρει και βάρος της κατά της γνώμης μου κακής απόφασης 1 1
adi32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, kounga είπε Φίλε μου όπως έγραψα απλά εξυπηρετώ φίλη, τη στιγμή που είναι κλειστά τα μαγαζιά ώστε να γινει μια καλύτερη επιλογή. Ειδάλλως θα πήγαινε να διαλέξει απο κοντά, ενδεχομένως θα της πούλαγε και την παπάτζα του ο κάθε πωλητής, κι ας έπαιρνε οτι ήθελε. Το γιατι και το πως με τις μάρκες και τα "κολλήματα" , ιδίως σε τέτοιες περιπτώσεις τάχω ξεπεράσει, κι απλά ακολουθώ το "πίστευε και μη ερεύνα". Εγώ αρκέστηκα απλά να κάνω την προειδοποίηση μου ως όφειλα (που δεν διέφερε και πολύ απο αυτά που γράφεις) και πήρα την απάντηση που φαντάζεσαι. Οπότε, αν δεν έχεις κάποια πρόταση σ'αυτά που ζητώ, πάμε παρακάτω. Δεν το είπα για σένα. Κατάλαβα Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι παλιά όταν φίλη ήθελε να διαλεξει με πρώτο κριτήριο το χρώμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα