johnykim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, snbblp είπε Είναι τροφοδοτικό. Μερικές φορές δεν δουλεύει ούτε το κομμάτι του standby. Αλλαξε τροφοδοτικό. Όντως, τελευταία δεν δούλευε ούτε η αναμονή! Όταν παραλάβω το καινούργιο, θα σας ενημερώσω για την συμπεριφορά του! 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποιο; Στείλαμε ταυτόχρονα! Seasonic Core GC 500W Πώς σου φαίνεται; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από johnykim 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2020 στις 7:16 ΜΜ, johnykim είπε Πώς σου φαίνεται; Εξαιρετική επιλογή! Πάμε για άλλη μία δεκαετία! (Δεν πιστεύω να αντέξει τόσο η μητρική, αλλά το μεταφέρετε στο νέο σύστημα) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
johnykim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εξαιρετική επιλογή! Πάμε για άλλη μία δεκαετία! (Δεν πιστεύω να αντέξει τόσο η μητρική, αλλά θα πάει στο νέο σύστημα) Χαχα, αθάνατη βγήκε, χτύπα ξύλο, η μητρική μέχρι τώρα. Ωραία, γιατί δεν έκανα όση έρευνα ήθελα, καθώς βιαζόμουν να παραγγείλω!
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, johnykim είπε αθάνατη βγήκε, Κι εγώ έχω μία -από τις πολλές- MAXIMUS FORMULA... Κάνει O.C. με το GHZ! Θα μπορούσατε να πάρετε κάποιο από αυτά και να κάνετε άνετα τη δουλειά σας. Δεν κάνατε μία ερώτηση εδώ πρώτα... 1
johnykim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κι εγώ έχω μία -από τις πολλές- MAXIMUS FORMULA... Κάνει O.C. με το GHZ! Θα μπορούσατε να πάρετε κάποιο από αυτά και να κάνετε άνετα τη δουλειά σας. Δεν κάνατε μία ερώτηση εδώ πρώτα... Όντως, καλό chipset το X38 Ήμουν ανάμεσα σε Corsair CX450 και CX550, αλλά έριξα μια ματιά και στην Seasonic και μου φάνηκε τίμιο για 80+ Gold και 7 χρόνια εγγύηση. Σε επόμενη αγορά θα τιμήσω το φόρουμ 1
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, johnykim είπε Όντως, καλό chipset το X38 Αλλά δεν υποστηρίζει Xeon 😥 12 λεπτά πριν, johnykim είπε έριξα μια ματιά και στην Seasonic και μου φάνηκε τίμιο για 80+ Gold και 7 χρόνια εγγύηση Είναι στις τρεις καλύτερες εταιρίες μαζί με την Super Flower και την Enermax. 1
johnykim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 @htaccess, @duffyduck, @neo80, @Dark_Nightfall, @N3M3SiS, @snbblp, @Τέρης Α. Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας! Λειτουργώ το PC κανονικά με το καινούργιο τροφοδοτικό, απροβλημάτιστα. 4 1
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Το συμπέρασμα (που το έχω ξανά πεικαι άλλες φορές) είναι ότι για την μέτρηση του τροφοδοτικού το καλύτερο πολύμετρο είναι η δοκιμή ενός άλλου τροφοδοτικού που γνωρίζουμε ότι λειτουργεί σωστά. 2
Coppermine Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε το καλύτερο πολύμετρο Προφανώς γιατί οι τάσεις του πολύμετρου από μόνες τους δεν λένε απολύτως τίποτα
snbblp Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Coppermine είπε Προφανώς γιατί οι τάσεις του πολύμετρου από μόνες τους δεν λένε απολύτως τίποτα Οι μετρήσεις των τροφοδοτικών πρέπει να γίνονται υπό φορτίο, και με έλεγχο των υπολοίπων παραμέτρων (πχ κυμάτωση, δυναμική περιοχή, ταχύτητα διόρθωσης, απομόνωση μεταξύ διαφορετικών καναλιών, καθαρότητα σήματος εισόδου και εξόδου, θερμοκρασίες κλπ). Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από snbblp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα