JOHN360GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το ενδεχόμενο να πάω από το 10 στο 9 Android στο Note 10+. Kαι γιατί να το κάνω; Το θέμα είναι η μπαταρία. Και από όσα διαβάζω βλέπω μια μεγάλη μείωση στην διάρκεια της μπαταρίας από τότε που κυκλοφόρησε το τηλέφωνο με τα επόμενα updates. Δεν με ενδιαφέρουν τίτοτα άλλο απο το να έχει την μπαταρία που είχε αρχικά. Τό βρήκαν τώρα όλες οι εταιρείες και φορτώνουν τα τηλέφωνα ωστε να αρχίσουν να μην αποδίδουν όσο πρέπει για να αγοράσεις το επόμενο! Στο s7 edge δεν εκανα ποτε αναβαθμιση λογω της μειωσης στην μπαταρία (με το 7.0) και μου έβγαλε 4 χρόνια! Aκούω απόψεις!
chios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δεν το θεωρώ σωστό να έχω κινητό χωρίς τα τελευταία security patch, το κινητό πλέον είναι εργαλείο και μέσα έχω ευαίσθητα δεδομένα από τράπεζες κλπ, εγώ κοιτάω περισσότερο την ασφάλεια τον δεδομένων μου, τα updates γιαυτό βγαίνουν. Μήπως με μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στρώσει το τηλέφωνο; ή κοίταξε τι τρώει την μπαταρία μπορεί κάποια εφαρμογή που έβαλες να φταίει.
JOHN360GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, chios είπε Δεν το θεωρώ σωστό να έχω κινητό χωρίς τα τελευταία security patch, το κινητό πλέον είναι εργαλείο και μέσα έχω ευαίσθητα δεδομένα από τράπεζες κλπ, εγώ κοιτάω περισσότερο την ασφάλεια τον δεδομένων μου, τα updates γιαυτό βγαίνουν. Μήπως με μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στρώσει το τηλέφωνο; ή κοίταξε τι τρώει την μπαταρία μπορεί κάποια εφαρμογή που έβαλες να φταίει. Δεν διαφωνώ ότι είναι εργαλείο και κάνουμε τα πάντα από εκεί! Και θέλουμε την μέγιστη ασφάλεια! Αλλά είναι σαν να μου λες ότι το κινητό βγήκε με κενά ασφαλείας! Και έκανα 1000+ όταν κυκλοφόρισε! Flagship κινητο! Κατι δεν μου αρέσει καπου θελουν να μας οδηγησουν.(σε νεα μοντελα ισως) Θα το δοκιμασω διαφορους τροπους ελπιζω να δουλεψουν.
filip123go Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Γιατί δεν μιλάς με την Σαμσουνγκ, να δεις τι θα σου πούνε; Πως θα σου δικαιολογήσουν το battery drain.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα