billyg599 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα είναι καθαρά θέμα ανεμιστήρα αφού όταν τον σταματάω λίγο με το δάχτυλο δεν ακούγεται τίποτα.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το be quiet που προτάθηκε είναι στην ίδια μοίρα με το cx αλλά με ποιο αθόρυβο ανεμιστήρα. Πάρε ένα πιο ποιοτικό https://www.skroutz.gr/s/16368959/Be-Quiet-Pure-Power-11-CM-500W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html και στείλε το άλλο για rma. Όταν σου έρθει κράτα το για backup ή πούλησέ το. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από BlueBlood7
billyg599 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 2:11 ΠΜ, BlueBlood7 είπε Το be quiet που προτάθηκε είναι στην ίδια μοίρα με το cx αλλά με ποιο αθόρυβο ανεμιστήρα. Πάρε ένα πιο ποιοτικό https://www.skroutz.gr/s/16368959/Be-Quiet-Pure-Power-11-CM-500W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html και στείλε το άλλο για rma. Όταν σου έρθει κράτα το για backup ή πούλησέ το. Αυτό μου πρότειναν https://www.skroutz.gr/s/16368866/Be-Quiet-Pure-Power-11-500W-Full-Wired-80-Plus-Gold.html#specs Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά με αυτό που μου προτείνεις εσύ είναι ότι δεν είναι semi-modular;
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, billyg599 είπε Αυτό μου πρότειναν https://www.skroutz.gr/s/16368866/Be-Quiet-Pure-Power-11-500W-Full-Wired-80-Plus-Gold.html#specs Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά με αυτό που μου προτείνεις εσύ είναι ότι δεν είναι semi-modular; Είχα την εντύπωση ότι ήταν άλλο. Ναι τα ίδια είναι. Η διαφορά είναι στο modular. Ποιο αθόρυβο και από το αθόρυβο είναι το Aerocool https://www.skroutz.gr/s/23252285/Aerocool-Aero-650W-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html https://www.bestprice.gr/item/2156070584/aerocool-aero-650.html
billyg599 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/12/2020 στις 7:38 ΠΜ, billyg599 είπε Αυτό μου πρότειναν https://www.skroutz.gr/s/16368866/Be-Quiet-Pure-Power-11-500W-Full-Wired-80-Plus-Gold.html#specs Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά με αυτό που μου προτείνεις εσύ είναι ότι δεν είναι semi-modular; Είχα παραγγείλει αυτό το Be quiet αρχές Δεκέμβρη και ήρθε πριν μερικές μέρες. Είναι πρακτικά αθόρυβο. Και με τον Scythe Fuma 2 που έβαλα στον 3700x το PC έγινε εντελώς αθόρυβο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. 1
fotaras76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Ως κάτοχος του corsair cx 550m επιβεβαιώνω ότι είναι θορυβώδες και μάλιστα μου χάλασε σε λιγότερο από 1 μήνα χρήσης. Το έχω στείλει για αντικατάσταση και θα μου το αλλάξουν δυστυχώς με ένα ολόιδιο. Μετάνιωσα για την επιλογή μου. 1
billyg599 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Ως κάτοχος του corsair cx 550m επιβεβαιώνω ότι είναι θορυβώδες και μάλιστα μου χάλασε σε λιγότερο από 1 μήνα χρήσης. Το έχω στείλει για αντικατάσταση και θα μου το αλλάξουν δυστυχώς με ένα ολόιδιο. Μετάνιωσα για την επιλογή μου. Όντως έχουν κακό ανεμιστήρα ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και εμένα το πρώτο χάλασε σε 1 μέρα και αυτό τώρα το έχω ένα χρόνο. Πάντως πέρυσι όταν το έχτισα το PC προτεινόταν πολύ αυτό το τροφοδοτικό στο φόρουμ. Με το Be quiet ησύχασα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από billyg599 1
Kiriakos-GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Εγκυκλοπαιδικά η CORSAIR διαθέτη έξυπνο σύστημα διαχείρισης ανεμιστήρα στα 750W +. Όταν αγοράζετε το φτηνότερο μικρο δεν σας φταίει κανείς. Και τώρα το καλύτερο ... ο υπολογιστής δεν είναι διακοσμητικό ανθοδοχείο να τα βάζετε δίπλα στο κρεβάτι σας. 1
fotaras76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kiriakos-GR είπε Εγκυκλοπαιδικά η CORSAIR διαθέτη έξυπνο σύστημα διαχείρισης ανεμιστήρα στα 750W +. Όταν αγοράζετε το φτηνότερο μικρο δεν σας φταίει κανείς. Και τώρα το καλύτερο ... ο υπολογιστής δεν είναι διακοσμητικό ανθοδοχείο να τα βάζετε δίπλα στο κρεβάτι σας. Εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.Το corsair των 550 watt το αγόρασα περίπου 75 ευρώ, έχει πολλά φτηνότερα τροφοδοτικά στα ίδια ή και σε περισσότερα watt. Επίσης γιατί να αγοράσω 750+ τροφοδοτικό από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι ; Ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε που να βάλουμε το pc μας επίσης. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από fotaras76 3
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, fotaras76 είπε Ως κάτοχος του corsair cx 550m επιβεβαιώνω ότι είναι θορυβώδες και μάλιστα μου χάλασε σε λιγότερο από 1 μήνα χρήσης. Το έχω στείλει για αντικατάσταση και θα μου το αλλάξουν δυστυχώς με ένα ολόιδιο. Μετάνιωσα για την επιλογή μου. Δεν είναι θορυβώδες. Απλά έτυχες σε ελαττωματικό κομμάτι. Εκτός και αν εξαντλείς τα watt οπότε τότε ναι είναι θορυβώδες όπως όλα τα τροφοδοτικά σε υψηλό φορτίο. Λογικό είναι. 3
fotaras76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δεν είναι θορυβώδες. Απλά έτυχες σε ελαττωματικό κομμάτι. Εκτός και αν εξαντλείς τα watt οπότε τότε ναι είναι θορυβώδες όπως όλα τα τροφοδοτικά σε υψηλό φορτίο. Λογικό είναι. Με ryzen 5 2400g (65 w tdp) χωρίς επιπλέον gpu, έναν nvme δίσκο,2 φανάκια , 2 μνήμες ram και 150 watt psu θα μου έφτανε. Μακάρι αυτό που θα μου στείλουν να μην έχει πρόβλημα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από fotaras76
Kiriakos-GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, fotaras76 είπε Εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.Το corsair των 550 watt το αγόρασα περίπου 75 ευρώ, έχει πολλά φτηνότερα τροφοδοτικά στα ίδια ή και σε περισσότερα watt. Επίσης γιατί να αγοράσω 750+ τροφοδοτικό από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι ; Ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε που να βάλουμε το pc μας επίσης. Εφόσον δεν κατανοείς ότι η τεχνολογία έχει του δικούς της κανόνες, και εσύ απλά έχεις επιλογές στο πόσο να ξοδέψεις, το επόμενο σου τροφοδοτικό φτιάξε το μόνος σου. Και το PC κανε το μαξιλάρα, αλλά σταμάτα την κλάψα.
fotaras76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Kiriakos-GR είπε Εφόσον δεν κατανοείς ότι η τεχνολογία έχει του δικούς της κανόνες, και εσύ απλά έχεις επιλογές στο πόσο να ξοδέψεις, το επόμενο σου τροφοδοτικό φτιάξε το μόνος σου. Και το PC κανε το μαξιλάρα, αλλά σταμάτα την κλάψα. Λες να πάρω 750+ watt psu για pc με apu 65 watt και το ότι το corsair είναι το φτηνότερο psw στα 550 watt με 75 ευρώ κι εσύ τώρα κατανοείς από τεχνολογία ; Πραγματικά απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου, δεν έχεις τίποτα χρήσιμο να προσφέρεις στη συζήτηση πέρα από ειρωνεία. 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Δεν είναι θορυβώδες. Απλά έτυχες σε ελαττωματικό κομμάτι. Εκτός και αν εξαντλείς τα watt οπότε τότε ναι είναι θορυβώδες όπως όλα τα τροφοδοτικά σε υψηλό φορτίο. Λογικό είναι. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, ίσως όντως να ήμουν απλά άτυχος και το νέο να είναι κομπλέ. Ελπίζω να μιλάς από πρώτο χέρι. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από fotaras76 3
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Με ryzen 5 2400g (65 w tdp) χωρίς επιπλέον gpu, έναν nvme δίσκο,2 φανάκια , 2 μνήμες ram και 150 watt psu θα μου έφτανε. Μακάρι αυτό που θα μου στείλουν να μην έχει πρόβλημα. Έπεσες σίγουρα σε ελαττωματικό. 5 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε Εγκυκλοπαιδικά η CORSAIR διαθέτη έξυπνο σύστημα διαχείρισης ανεμιστήρα στα 750W +. Όταν αγοράζετε το φτηνότερο μικρο δεν σας φταίει κανείς. Και τώρα το καλύτερο ... ο υπολογιστής δεν είναι διακοσμητικό ανθοδοχείο να τα βάζετε δίπλα στο κρεβάτι σας. Ότι να ναι γράφεις. Είσαι επικίνδυνος. 6
Kiriakos-GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Λες να πάρω 750+ watt psu για pc με apu 65 watt και το ότι το corsair είναι το φτηνότερο psw στα 550 watt με 75 ευρώ κι εσύ τώρα κατανοείς από τεχνολογία ; Πραγματικά απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου, δεν έχεις τίποτα χρήσιμο να προσφέρεις στη συζήτηση πέρα από ειρωνεία. Αυτό που λέω είναι ότι όσοι πληρώνουν 150Ε για τροφοδοτικό δεν είναι κορόιδα και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που αγόρασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα