Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα είναι καθαρά θέμα ανεμιστήρα αφού όταν τον σταματάω λίγο με το δάχτυλο δεν ακούγεται τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το be quiet που προτάθηκε είναι στην ίδια μοίρα με το cx αλλά με ποιο αθόρυβο ανεμιστήρα.

Πάρε ένα πιο ποιοτικό https://www.skroutz.gr/s/16368959/Be-Quiet-Pure-Power-11-CM-500W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

και στείλε το άλλο για rma. Όταν σου έρθει κράτα το για backup ή πούλησέ το.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
Στις 5/12/2020 στις 2:11 ΠΜ, BlueBlood7 είπε

Το be quiet που προτάθηκε είναι στην ίδια μοίρα με το cx αλλά με ποιο αθόρυβο ανεμιστήρα.

Πάρε ένα πιο ποιοτικό https://www.skroutz.gr/s/16368959/Be-Quiet-Pure-Power-11-CM-500W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

και στείλε το άλλο για rma. Όταν σου έρθει κράτα το για backup ή πούλησέ το.

Αυτό μου πρότειναν https://www.skroutz.gr/s/16368866/Be-Quiet-Pure-Power-11-500W-Full-Wired-80-Plus-Gold.html#specs

Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά με αυτό που μου προτείνεις εσύ είναι ότι δεν είναι semi-modular;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billyg599 είπε

Αυτό μου πρότειναν https://www.skroutz.gr/s/16368866/Be-Quiet-Pure-Power-11-500W-Full-Wired-80-Plus-Gold.html#specs

Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά με αυτό που μου προτείνεις εσύ είναι ότι δεν είναι semi-modular;

Είχα την εντύπωση ότι ήταν άλλο. Ναι τα ίδια είναι. Η διαφορά είναι στο modular.

Ποιο αθόρυβο και από το αθόρυβο είναι το Aerocool

https://www.skroutz.gr/s/23252285/Aerocool-Aero-650W-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html
https://www.bestprice.gr/item/2156070584/aerocool-aero-650.html

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/12/2020 στις 7:38 ΠΜ, billyg599 είπε

Είχα παραγγείλει αυτό το Be quiet αρχές Δεκέμβρη και ήρθε πριν μερικές μέρες. Είναι πρακτικά αθόρυβο. Και με τον Scythe Fuma 2 που έβαλα στον 3700x το PC έγινε εντελώς αθόρυβο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος του corsair cx 550m επιβεβαιώνω ότι είναι θορυβώδες και μάλιστα μου χάλασε σε λιγότερο από 1 μήνα χρήσης. Το έχω στείλει για αντικατάσταση και θα μου το αλλάξουν δυστυχώς με ένα ολόιδιο. Μετάνιωσα για την επιλογή μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Ως κάτοχος του corsair cx 550m επιβεβαιώνω ότι είναι θορυβώδες και μάλιστα μου χάλασε σε λιγότερο από 1 μήνα χρήσης. Το έχω στείλει για αντικατάσταση και θα μου το αλλάξουν δυστυχώς με ένα ολόιδιο. Μετάνιωσα για την επιλογή μου.

Όντως έχουν κακό ανεμιστήρα ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.  Και εμένα το πρώτο χάλασε σε 1 μέρα και αυτό τώρα το έχω ένα χρόνο.

Πάντως πέρυσι όταν το έχτισα το PC προτεινόταν πολύ αυτό το τροφοδοτικό στο φόρουμ.

Με το Be quiet ησύχασα.

Επεξ/σία από billyg599
  • Like 1
Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδικά η CORSAIR διαθέτη έξυπνο σύστημα διαχείρισης ανεμιστήρα στα 750W +.

Όταν αγοράζετε το φτηνότερο μικρο δεν σας φταίει κανείς.  

Και τώρα το καλύτερο ...  ο υπολογιστής δεν είναι διακοσμητικό ανθοδοχείο να τα βάζετε δίπλα στο κρεβάτι σας.   

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kiriakos-GR είπε

Εγκυκλοπαιδικά η CORSAIR διαθέτη έξυπνο σύστημα διαχείρισης ανεμιστήρα στα 750W +.

Και τώρα το καλύτερο ...  ο υπολογιστής δεν είναι διακοσμητικό ανθοδοχείο να τα βάζετε δίπλα στο κρεβάτι σας.   

Εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.Το corsair των 550 watt το αγόρασα περίπου 75 ευρώ, έχει πολλά φτηνότερα τροφοδοτικά στα ίδια ή και σε περισσότερα watt. Επίσης γιατί να αγοράσω 750+ τροφοδοτικό από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι ;

Ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε που να βάλουμε το pc μας επίσης.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Δεν  είναι θορυβώδες. Απλά έτυχες σε ελαττωματικό κομμάτι.

Εκτός και αν εξαντλείς τα watt οπότε τότε ναι είναι θορυβώδες όπως όλα τα τροφοδοτικά σε υψηλό φορτίο. Λογικό είναι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Εκτός και αν εξαντλείς τα watt οπότε τότε ναι είναι θορυβώδες όπως όλα τα τροφοδοτικά σε υψηλό φορτίο. Λογικό είναι.

Με ryzen 5 2400g (65 w tdp) χωρίς επιπλέον gpu, έναν nvme δίσκο,2 φανάκια , 2 μνήμες ram και 150 watt psu θα μου έφτανε. Μακάρι αυτό που θα μου στείλουν να μην έχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από fotaras76
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.Το corsair των 550 watt το αγόρασα περίπου 75 ευρώ, έχει πολλά φτηνότερα τροφοδοτικά στα ίδια ή και σε περισσότερα watt. Επίσης γιατί να αγοράσω 750+ τροφοδοτικό από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι ;

Ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε που να βάλουμε το pc μας επίσης.

Εφόσον  δεν κατανοείς ότι η τεχνολογία έχει του δικούς της κανόνες, και εσύ απλά έχεις επιλογές στο πόσο να ξοδέψεις, το επόμενο σου τροφοδοτικό φτιάξε το μόνος σου.

Και το PC κανε το μαξιλάρα, αλλά σταμάτα την κλάψα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Kiriakos-GR είπε

Εφόσον  δεν κατανοείς ότι η τεχνολογία έχει του δικούς της κανόνες, και εσύ απλά έχεις επιλογές στο πόσο να ξοδέψεις, το επόμενο σου τροφοδοτικό φτιάξε το μόνος σου.

Και το PC κανε το μαξιλάρα, αλλά σταμάτα την κλάψα. 

Λες να πάρω 750+ watt psu για pc με apu 65 watt και το ότι το corsair είναι το φτηνότερο psw στα 550 watt με 75 ευρώ κι εσύ τώρα κατανοείς από τεχνολογία ;  Πραγματικά απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου, δεν έχεις τίποτα χρήσιμο να προσφέρεις στη συζήτηση πέρα από ειρωνεία.

1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, ίσως όντως να ήμουν απλά άτυχος και το νέο να είναι κομπλέ. Ελπίζω να μιλάς από πρώτο χέρι.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotaras76 είπε

Με ryzen 5 2400g (65 w tdp) χωρίς επιπλέον gpu, έναν nvme δίσκο,2 φανάκια , 2 μνήμες ram και 150 watt psu θα μου έφτανε. Μακάρι αυτό που θα μου στείλουν να μην έχει πρόβλημα.

Έπεσες σίγουρα σε ελαττωματικό.

5 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε

Ότι να ναι γράφεις. Είσαι επικίνδυνος. 

• Like 6
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Λες να πάρω 750+ watt psu για pc με apu 65 watt και το ότι το corsair είναι το φτηνότερο psw στα 550 watt με 75 ευρώ κι εσύ τώρα κατανοείς από τεχνολογία ;  Πραγματικά απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου, δεν έχεις τίποτα χρήσιμο να προσφέρεις στη συζήτηση πέρα από ειρωνεία.

Αυτό που λέω είναι ότι όσοι πληρώνουν 150Ε για τροφοδοτικό δεν είναι κορόιδα και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που αγόρασαν.   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...