Προς το περιεχόμενο

Geforce RTX 2060 SUPER 8GB 3X -> No display / black screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορασα χθες μια Geforce RTX 2060 SUPER 8GB 3X , την εβαλα στο συστημα και συνδεσα μια οθονη για να αρχισω να βαζω τους drivers. ολα καλα μεχρι εκει.

μολις κατεβασα απο την σελιδα τους τους drivers και αρχισα την εγγατασταση περιπου στην μεση της εγγαταστασης (την πρωτη φορα) εκλεισε η οθονη και πεταξε "no signal". εψαξα λιγακι και διαβασα σε κατι αλλα φορουμς οτι καμια φορα φταινε τα drivers γιατι ειναι corrupt. οκ λεω και μπηκα safe mode τα κατεβασα ξανα και εκανα clean installation και στο safe mode παλι μου πεταξε black screen.

εκανα στο τελος φορματ το pc και παλι απο την αρχη ολα, 1 ..2...3...5...7, ε ειμαι απελπησμενος πλεον.

Εχει δει κανεις τιποτα παρομοιο? ξερετε καποια πιθανη αιτια και λυση?

specs: 

Mobo -> ashrock N68-gs4 fx

CPU -> amd fx 8320

GPU -> Geforce RTX 2060 super 8gb 3x

PSU -> Corsair VS650

Ram -> 8gb hyperx fury

Επεξ/σία από giannisgr_
Δημοσ.

Δοκιμασες να μπεις bios μηπως η μητρικη σου εχει καμια ρυθμιση οσο αφορα το pci-express

Την καρτα καινουρια την αγορασες; Δοκιμασε να την βγαλεις και να την βαλεις ξανα και δες αν παταει ολη μεσα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Δοκιμασες να μπεις bios μηπως η μητρικη σου εχει καμια ρυθμιση οσο αφορα το pci-express

Την καρτα καινουρια την αγορασες; Δοκιμασε να την βγαλεις και να την βαλεις ξανα και δες αν παταει ολη μεσα.

Eycharistw poly gia tin apantisi! Telika ekana vlakeia me to build kai h karta den einai compatible 😕 

As kleisi to thema enas mod an ginete giati den vlepw to koumpi na to kleisw :)

Δημοσ.

Τι θα πει η κάρτα δεν είναι compatible; Ποιο cpu έχεις;

Δημοσ.

Ελα ντε εγω εβαλα 2070s σε 775 και δουλεψε κανονικα μου το ειχαν φερει για επισκευη και δνε ειχα αλλη καρτα να δοκιμασω και ειχα βγαλει απο το δικο μου την 2070s που ειχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...