RadioActiveXx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, αυτόν τον καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα gaming desktop με budget γυρω στα 900 ευρώ και επειδή δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από τις προσφορές των μεγάλων καταστημάτων (πλαίσιο, κωτσοβολος κλπ) αποφάσισα να ψάξω μέρη που μπορώ να φτιάξω το δικό μου σύστημα με την καθοδήγηση ανθρώπων που ξέρουν καλύτερα από μένα βεβαια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μαγαζιά στα οποία μπορώ να απευθυνθώ για να κοιτάξω pc builds. Ευχαριστω! 😁
lostinmyworld Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Στο pcsteps.gr κάθε μήνα φτιάχνουν κάποια builds προς πρόταση. Δεν είμαι σίγουρος αν θα κατέληγα ακριβώς σε αυτά αλλά τσέκαρέ τα. https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστή/ Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιούν την MSystems η οποία γενικά το κάνει αυτό (να αναφέρεις ποσό και να σου προτείνουν build). Εγώ περιμένω απάντηση αλλά λογικά έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας. Δεν κάνω διαφήμιση μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει πλήρως τις υπηρεσίες τους αλλά εγώ θα έλεγχα τις προτάσεις του pcsteps και αντίστοιχα τι έχει να προτείνει η εταιρεία βάσει διαθέσιμου ποσού επειδή κι εγώ δεν είμαι ειδικός στο hardware.
XristosSp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Γεια σου φίλε, καταρχήν πρέπει να μας πεις τι απαιτήσεις έχεις από το pc. Τι games παίζεις? Έχεις οθόνη ? Αν ναι, τι ανάλυση έχει? Το budget είναι μόνο για πύργο? Θα το φτιάξεις μόνος σου ή θες να στο έχουν έτοιμο από το μαγαζί? Επίσης επειδή βγαίνουν καινούργια πράγματα τους τελευταίους μήνες κατά την γνώμη μου θα ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο να πέσουν οι τιμές και στα πιο παλιά και στα καινούργια πριν φτιάξεις pc, εκτός και αν το χρειάζεσαι άμεσα φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα