greeneye Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω το https://www.daisat.gr/p/919/alcad-md-310-multistandard-biii-modulator.html?skr_prm=WyI5Y2MyMzE4MC0zODZkLTQ4NmEtOWNlNi04NzE2ZGI3MTYyYWMiLDE2MDYwNDUxODE2NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0&ref=2 modulator εδω και χρονια που κανει καλα τη δουλεια του και παιζει η Nova σε ολες της τηλεορασεις. Το μονο αρνητικο που γνωριζα εξαρχης ειναι οτι ο ηχος περαν της κεντρικης tv που παιζει καμπανα σε εικονα και ηχο τα παντα οι αλλες 2 tv θα παιζουν εικονα ψηφιακη και οχι HD και οτι ο ηχος ΔΕΝ θα ειναι στερεοφωνικος. Θελω τωρα να παρω ενα modulator το οποιο θα κανει οτι εκανε και το αλλο αλλα να παιζει HD καθως και στερεοφωνικο ηχο σε ολες τις τηλεορασεις, πως το ψαχνω ακριβως και ποια μοντελα προτεινετε? Εννοειται σε καθε περιπτωση κατω απο 180 ευρω και οσο γινεται ποιο κατω απλα να παιζει ΚΑΛΑ. ευχαριστω Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από greeneye
graphist83 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Edision HDMI Modulator Single DVB-T και το Anga MODHD-101 τα εχω δουλεψει και τα 2. Πολυ καλα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από graphist83
greeneye Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, graphist83 είπε Edision HDMI Modulator Single DVB-T και το Anga MODHD-101 τα εχω δουλεψει και τα 2. Πολυ καλα. ωραια φιλε να σε ρωτησω, απο οσα διαβασα με τα λιγα που ξερω με αυτο επιτελους θα εχω HD παντου. Με τον ηχο τι γινετε? θα ειναι στερεοφωνικος η οχι? λεει το πρωτο που εγραψες κατι για μονοκαναλο... εννοει μονοφωνικο παλι? αν ναι τοτε καλυπτομαι μονο στο 1 απο τα 2 που θελω... με ενδιαφερει και ο ηχος να ειναι ταυτοχρονα στερεοφωνικος γιατι π.χ οταν βλεπω αγωνα τωρα ακουγεται κατι σαν "χρατς" μεσα επειδη δε μπορει να παιξει τελεια τον ηχο, κατι που το παρατηρω και σε αλλα καναλια κτλ. Αυτα τα 2 που εστειλες μοιαζουν ιδια απλα διευκρινισε μου για τον ηχο σε παρακαλω μιας και τα δοκιμασες! Επισης αν μπορεις εξηγησε μου αν γνωριζεις στο πρωτο που εχει ενα διακοπτη LTE σε on και off τι κανει ακριβως, αν το χρειαζομαι και ενα τελευταιο τι κανει η λειτουργία CONFIG DATA Ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!!! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από greeneye
afm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοίτα και εδώ. Ο ήχος που θα πάρεις στις τηλεοράσεις θα είναι ο ήχος που βγάζει το hdmi σου. Οι hdmi modulator συνδέονται με την πηγή μέσω hdmi οπότε αν βγάζει στερεοφωνικό σήμα θα είναι στερεοφωνικό και στις τηλεοράσεις. LTE on/off κόβει ή όχι τις LTE συχνότητες της κινητής ώστε να μην υπάρχουν παρεμβολές. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από afm
greeneye Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Ναι τα εχω δει και εκει απλα επειδη δε γνωριζω λεπτομερειες δεν ξερω σε ποια ο ηχος παιζει στερεοφωνικα και σε ποια οχι. Π.χ αυτο που μου εστειλες το πρωτο το Edition ολα ωραια φαινονται αλλα με προβληματισε αυτο που λεει "Ψηφιακός μονοκάναλος FULL HIGH DEFINITION διαμορφωτής σήματος HDMI. " Μηπως με το μονοκαναλος δε θα παιζει στερεοφωνικα η λαθος καταλαβα? Αν γνωριζεις τι εννοει εδω καθαρισα νομιζω με τις αποριες! Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω και παλι!
afm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μονοκάναλος δεν σημαίνει μονοφωνικός. Σημαίνει ότι αναμεταδίδει μόνο 1 κανάλι - μία μόνο πηγή. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από afm 1
graphist83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακριβως αυτο, μονοκαναλο εννοει οτι υποστηριζει μεταδοση σε ενα μονο καναλι. Δηλαδη μια πηγη σε μια συχνοτητα. Υπαρχουν και δυο καναλιων (πχ nova - ote) σε μια συσκευη η και παραπανω καναλια ανα συσκευη, αναλογα την εφαρμογη (καφετεριες - ξενοδοχεια και σε headend), Το παρον μηχανημα (Edision HDMI Modulator Single DVB-T) υποστηριζει σαφως στερεοφωνικο ηχο οπως και τα παρακατω format. Audio ► Audio encoder: MPEGI layer1/2, MPEGII Layer II AAC LC, HE-AAC v1/V2 (2-CH) Αντιστοιχες δυνατοτητες εχει και το Anga. Οπως και το Edision Lite. To edision μαλιστα εχει και επιλογη ακομα και bitrate, Defaut δινει 64kbps ενω συνιστώ να αλλαχτει απο 128 - 192 kbps. Τα μενου στο edision παραμετροποιουνται απο τα πληκτρα ενω το anga και edision lite απαιτουν laptop. Και στα 3 μηχανηματα επιλογη συχνοτητας και επιπεδο προενισχυσης gain dbmv γινεται απο τα πληκτρα σαφως. Το LTE κοβει απο καναλι 61-69 (790 εως 860 MHz) για να μην υπαρχει προβλημα με τις νεες συχνότητες κινητής. Παραυτα αν δεν εχεις αντιστοιχο ενισχυτη σηματος με LTE αποκοπη οπως και φιλτρο μετα την κεραια UHF δεν εχει νοημα... Κατ εμε αν μενεις Αττικη ιδανικα καναλια UHF ειναι τα 47 η 38 η 33 οπου στο spectrum εμφανιζουν την πιο ''καθαρη'' περιοχη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από graphist83 1
greeneye Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 μαλιστα, παιδια ειστε φοβεροι με βοηθησατε παρα πολυ! Εγω μενω σε νησι Δωδεκανησα, ποιο UHF προτεινετε? Και ενα τελευταιο, θα μπορεσω μονος μου να κανω τις ρυθμισεις για να παιξει? Απο οσα ειδα σκοπευω λοιπον να αγορασω το Edision που δε θελει και λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα