rudigarcia222 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα το σαββατο χαλασε το κινητο του αδερφου μου πηγε επι τοπου στον γερμανο και πηρε ενα χρεπι με 75 ευρω(δεν πολυγνωριζει απο τεχνολογια-περιοδους προσφορων κτλ),δεν ανοιχτηκε η συσκευασια ειναι ακομα σφραγισμενο,μπορουμε να το επιστρεψουμε πισω και να παρουμε τα χρηματα,αν παμε αυριο εχουν περασει συνολο 3 μερες απο την αγορα,γινεται αυτο????? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από rudigarcia222 διορθωση
cumulus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Νομιζω οχι.Μονο απο ονλαιν αγορα. Απο περιεργεια πως λειτουργουσε το καταστημα Γερμανος,αφου υπαρχει lockdown; 2
zio10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δοκιμάστε αλλά δύσκολο. Ίσως κανένα πιστωτικό. 1
lyda94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΑΝ ΔΕΝ εχει ανοιχτει η συσκευασια, μπορεις να δοκιμασεις! δυσκολο, αλλα δεν χανεις κατι! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από lyda94 1
rudigarcia222 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 -παιδες πηρα τηλ τον αδερφο μου αλλαξα τον τιτλο ειναι ακομα σφραγισμενο,ανοιξε με τα ζορια το παλιο και το αφησε στην ακρη το νεο μου ειπε -ηταν ανοιχτα ο γερμανος το σαββατο πρωι -δεν εχω προβλημα μπορω να αγορασω νεο απο κει απο τους ιδιους αν δεν γινεται επιστροφη χρηματων,πηρε ενα αλκατελ 95 οταν με 100 περιπου παιρνει ενα huawei p smart με την επιστριφη γιαυτο το λεω(που ειναι σαφως ανωτερη συσκευη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα