Προς το περιεχόμενο

Erwthsh gia kanalia ston Hotbird...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

RE paidia,exw th skystar 2 me 1.10 piato kanonika sthmenh pianw hotbird,apo oti mou leei o sat finder full shma kai pianw mono 611 kanalia eleu8era kleidwmena radio + data!giati lew 611?giati mou lene oloi oti vlepoune panw apo 1300 h kapou ekei tespa!ti mporei na ftaei?exw to progdvb kai to dvbviewer!to dvbviewer deixnei oti vriskei parapanw kanalia!kamia voh8eia???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω σχέση με δορυφορική τηλεόραση μέσω υπολογιστή ώστε να σε βοηθήσω στο πρόγραμμα αλλά ο HotBird δεν έχει 1300 (τηλεοπτικά) κανάλια όπως σου λένε μερικοί. Για να αποθηκεύσεις τόσα κανάλια θέλεις HotBird,Astra και κανα δυο δορυφόρους ακόμα.

Δημοσ.

Λοιπον αυτη τη στιγμη με

Skystar2

4.2.10 drivers

1.10 πιατο

1 LNB Hotbird

2 LNB Eutelsat W3 (παρακεντρο)

MyTheatre 2.76

εχω στο Hotbird μονο

Συνολο 1490

ΤιΒι 926

Ραδιο 333

Data 231

Σημα στο Hotbird εχω περι το 60%

Πρωτα απο ολα, ελεγξε το σημα σου, καθως και το qualiti (δευτερη μπαρα που εχουν ολα τα TVprogs, το οποιο ειναι πιο βασικο και πρεπει να ειναι σχεδον 100%).

Απο κει και περα, (το εχω ξαναγραψει) το Mytheatre, καθως και οσα χρησιμοποιουν την dvbcore.dll πιανουν πολυ περισσοτερα καναλια απο οτι τα αλλα.

Δημοσ.

re paidia sto progdvb exei 2 bares,se kamia apo autes den exw panw apo 63%.Allazei apo transpoder se transpoder,se merikous exw 23% kai kati tetoia pososta!mhpws prepei na 3anakounhsw ligaki thn keraia mpas kai alla3ei kati?to MyTheatre einai dhladh kalytero tou progdvb?einai free auto giati nomizw oti zhtaei kapoio license!!Opoios mporei as voh8hsei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...