Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνεχεια με ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σε ολους...εχω το εξης θεμα που μαλλον ειναι προσωρινο..θα δειξει ομως.σημερα εχω συνεχεια αποσυνδεσεις απο το ιντερνετ..οταν κανω ομως την αντιμετωπιση προβληματων με ρωταει ποιον προσαρμογεα να κανει αναζητηση προβληματων και να διορθωσει..ξερει κανεις γιατι?

https://imgur.com/9bYMBlK

η εικονα που τραβηξα για να σας βοηθησω.

υπαρχει περιπτωση να εχει σχεση με το cosmote home speed booster που εχω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δώσε πληροφορίες για μητρική γιατί έτσι όπως τα δείχνεις έχει δύο προσαρμογείς δικτύου. Αν έχει δύο δοκίμασες να βάλεις το καλώδιο στον άλλο;

Επίσης όταν παίρνεις screenshot μπορείς με το ALT+PrntScr να πάρεις μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλο το desktop. Το λέω γιατί στο screenshot που δείχνεις αναγκάστηκα να το κατεβάσω και να το ζουμάρω στο 200% για να διαβάσω τι γράφει. btw ωραία backdrops. :)

36 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δώσε πληροφορίες για μητρική γιατί έτσι όπως τα δείχνεις έχει δύο προσαρμογείς δικτύου. Αν έχει δύο δοκίμασες να βάλεις το καλώδιο στον άλλο;

Επίσης όταν παίρνεις screenshot μπορείς με το ALT+PrntScr να πάρεις μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλο το desktop. Το λέω γιατί στο screenshot που δείχνεις αναγκάστηκα να το κατεβάσω και να το ζουμάρω στο 200% για να διαβάσω τι γράφει. btw ωραία backdrops. :)

Δεν έχω δύο προσαρμογεις...μια μητρική παλια είναι.asus p5b-e socket 775.

Στο ρούτερ που είναι με κάρτα σιμ μέσα γιατί έχω το booster της cosmote το καλώδιο είναι συνδεδεμένο στην τρύπα 1.στον υπολογιστη μου γράφει όταν πατάω κάτω δεξια

Δίκτυο 5 

Για ποιον λόγο δεν ξέρω.δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο.

Όταν σε αποσυνδέει, στο ρούτερ σβήνει το λαμπάκι του ίντερνετ; Μίλα με cosmote να δουν το Log του ρούτερ και να σου πουν αν φταίει αυτό ή κάτι άλλο.

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Όταν σε αποσυνδέει, στο ρούτερ σβήνει το λαμπάκι του ίντερνετ; Μίλα με cosmote να δουν το Log του ρούτερ και να σου πουν αν φταίει αυτό ή κάτι άλλο.

Όταν αποσυνδέομαι στο πσ, όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά.το ρούτερ δεν έχει αποσυνδεθεί.γιαυτο πιστεύω πως φταίει μάλλον κάτι με την κάρτα δικτύου στο πσ.οταν τρέχω την αντιμετώπιση προβληματων απλά μου βγάζει δύο επιλογές εθερνετ να κάνει έρευνα.πραγμα περίεργο .θα δω αν το ξανά κάνει τώρα γτ από το μεσημέρι και μετά φαίνεται σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...