Προς το περιεχόμενο

Apple TV+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξεκινησει 1 χρονο δωραν συνδρομη σε Apple TV+ στο iPhone 11. Ομως θελω να βλεπω στο MacBook Pro 2015 γιατι προφανως δεν μπορω να δω στην μικρη οθονη στου 11. Οταν παω στο Mac OS Catalina Apple TV+ app δεν μου δειχνει οτι εχω 1 χρονο συνδρομη αλλα μου ζηταει να κανω 1 μηνα δοκιμαστικη νεα συνδρομη. Εννοειται μπαινω με το ιδιο Apple ID που εχω και στο iPhone 11.

ξερετε τι θεμα εχει και δεν με αφηνει?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, wantone είπε

Εχω ξεκινησει 1 χρονο δωραν συνδρομη σε Apple TV+ στο iPhone 11. Ομως θελω να βλεπω στο MacBook Pro 2015 γιατι προφανως δεν μπορω να δω στην μικρη οθονη στου 11. Οταν παω στο Mac OS Catalina Apple TV+ app δεν μου δειχνει οτι εχω 1 χρονο συνδρομη αλλα μου ζηταει να κανω 1 μηνα δοκιμαστικη νεα συνδρομη. Εννοειται μπαινω με το ιδιο Apple ID που εχω και στο iPhone 11.

Άνοιξε case με την Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/11/2020 στις 9:47 ΠΜ, wantone είπε

Πατα στο app Apple TV + και πάνω στην μπάρα account. Κανε logout και login  

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...