snakething Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, κάποια γνώμη για αυτες τις τηλεοράσεις που είναι σε προσφορά? Ευχαριστώ? https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210343-samsung-ue55tu8502-55 https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/217763-lg-nanocell-55nano796ne-55 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από snakething
wolfskinn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Από αυτές καλύτερα να πας εδω: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210326-samsung-qled-qe55q60ta-55
snakething Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wolfskinn είπε Από αυτές καλύτερα να πας εδω: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210326-samsung-qled-qe55q60ta-55 Δυστυχως εχω θεμα με το που θα μπει η τηλεοραση και δεν μπορω να παω σε μια που εχει ποδαρακια στις ακρες, πρεπει να ειναι με την βαση στην μεση. Εχεις καποια με βαση στο κεντρο που να ειναι καλυτερη σε σχεση με αυτες τις 2? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από snakething
graphist83 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 55q70t παει παραπανω αλλα ειναι καλυτερη για gaming. Αλλιως εκ των 2 την 8502 καθαρα λογω VA 1
jimmisk1974 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οτι και να παρεις να εχει VA πανελ , για nanocell οχι ... εχουν ακουστει πολλα για bleading με φωτισμους στο panel ...... μην το ρισκαρεις , και πιο κρυσταλινη οθονη η Samsung. Παντως αν μπορεις οικονομικα να πας στην 55 Qled Q60T της Samsung ( αξιζει η αγορα της ) να την ευχαριστηθεις , και οσο για βαση κατι γινεται https://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv/f/360066/epitrapezia.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από jimmisk1974
jimmisk1974 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Παρελαβα σημερα την Qled 50" Q60T , λιγο που την επεξεργαστηκα προχειρα ... εχω να πω το εξης : αντε γεια ! ! ! ! Η τηλεωραση απλα ΔΕΝ υπαρχει , εχουν περασει πολλες TV απο τα χερια μου ( γιατι συνηθως τις βαριεμε και τις αλλαζω ) , αλλα αυτο που βλεπω στην Qled δεν ξερω αν θα την αλλαξω ποτε ( εκτος και αν πιασω κανα χιλιαρικο στοιχημα και παρω Oled 😄) Εικονα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , και δεν εχω ασχοληθει ακομα με ρυθμισεις εικονας , ειδα και πολυ καλη εικονα και στα καναλια Digea ( σε σχεση με LG που χα παλια ) , για το μενου της και οτι πατας ολα γινονται αστραπιαια ! ! ! Περιμενα οτι θα ειναι ενα τικ πιο αργη απο LG , αλλα καμια σχεση ... πολυ πιο γρηγορη η samsung , και στα καναλια αλλαζουν σφαιρα ! ! Ακουγονται πολλα και λενε αρνητικα ως προς τον ηχο , απορω.... μια χαρα ειναι ο ηχος , οχι κατι το τρομερο ... αλλα εχει πολυ καλη ενταση , απο 0 εως 100 αν το βαλεις στο 50 στη μεση ξεκουφενεσαι ! ! αυτα ειναι τα θετικα ... και παμε στα ΥΠΕΡθετικα ..... : το remote ! ! ! ! ! ! δεν σου γεμιζει το ματι γιατι εχει λιγα πληκτρα , αλλα ολα τα βρισκεις αστραπιαια μεσα απο το home , και το μεγαλο + οι φωνητικες εντολες ! ! πατας το μικροφωνο , λες οτι θες και ανοιγουν μπαμ και κατω ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ! ( π.χ. λες "open settings" και ανοιγουν ρυθμισεις , volume up η down , channels up η down , η αριθμος καναλιου , οτι και να πεις πιανει αμεσως , τα παντα ολα ! ! ) Ποιοτητα κατασκευης ..... απιστευτη ! ! Γενικος για να κλεισω .. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ! ! Απορω γιατι αυτη η TV εχει κατω απο 500 ευρω αυτη τη στιγμη ! ! Κλεβεις εκκλησία ! ! προλαβετε ! ! Υποψιν μεσα εχει μονο το smart remote , δεν εχει το απλο remote με τα πολλα πληκτρα , ειχα δει σε unboxing στο youtube οτι εχει δυο remote , εμενα εχει ενα μονο το smart . Ισως και τα δυο να τα εχει για καμια Αμερικη ? δεν ξερω , αλλα θα μιλησω με Samsung να μαθω . Ευχαριστω. 1
apri Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, jimmisk1974 είπε Παρελαβα σημερα την Qled 50" Q60T , λιγο που την επεξεργαστηκα προχειρα ... εχω να πω το εξης : αντε γεια ! ! ! ! Η τηλεωραση απλα ΔΕΝ υπαρχει , εχουν περασει πολλες TV απο τα χερια μου ( γιατι συνηθως τις βαριεμε και τις αλλαζω ) , αλλα αυτο που βλεπω στην Qled δεν ξερω αν θα την αλλαξω ποτε ( εκτος και αν πιασω κανα χιλιαρικο στοιχημα και παρω Oled 😄) Εικονα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , και δεν εχω ασχοληθει ακομα με ρυθμισεις εικονας , ειδα και πολυ καλη εικονα και στα καναλια Digea ( σε σχεση με LG που χα παλια ) , για το μενου της και οτι πατας ολα γινονται αστραπιαια ! ! ! Περιμενα οτι θα ειναι ενα τικ πιο αργη απο LG , αλλα καμια σχεση ... πολυ πιο γρηγορη η samsung , και στα καναλια αλλαζουν σφαιρα ! ! Ακουγονται πολλα και λενε αρνητικα ως προς τον ηχο , απορω.... μια χαρα ειναι ο ηχος , οχι κατι το τρομερο ... αλλα εχει πολυ καλη ενταση , απο 0 εως 100 αν το βαλεις στο 50 στη μεση ξεκουφενεσαι ! ! αυτα ειναι τα θετικα ... και παμε στα ΥΠΕΡθετικα ..... : το remote ! ! ! ! ! ! δεν σου γεμιζει το ματι γιατι εχει λιγα πληκτρα , αλλα ολα τα βρισκεις αστραπιαια μεσα απο το home , και το μεγαλο + οι φωνητικες εντολες ! ! πατας το μικροφωνο , λες οτι θες και ανοιγουν μπαμ και κατω ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ! ( π.χ. λες "open settings" και ανοιγουν ρυθμισεις , volume up η down , channels up η down , η αριθμος καναλιου , οτι και να πεις πιανει αμεσως , τα παντα ολα ! ! ) Ποιοτητα κατασκευης ..... απιστευτη ! ! Γενικος για να κλεισω .. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ! ! Απορω γιατι αυτη η TV εχει κατω απο 500 ευρω αυτη τη στιγμη ! ! Κλεβεις εκκλησία ! ! προλαβετε ! ! Υποψιν μεσα εχει μονο το smart remote , δεν εχει το απλο remote με τα πολλα πληκτρα , ειχα δει σε unboxing στο youtube οτι εχει δυο remote , εμενα εχει ενα μονο το smart . Ισως και τα δυο να τα εχει για καμια Αμερικη ? δεν ξερω , αλλα θα μιλησω με Samsung να μαθω . Ευχαριστω. Καλορίζικη φιλος. Σίγουρα είχες ξανά τηλεόραση παλιά ? 😂
jimmisk1974 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, apri είπε Καλορίζικη φιλος. Σίγουρα είχες ξανά τηλεόραση παλιά ? 😂 ευχαριστω, εεεε κατι ειχα ..... αν και ημουν ολιγον LGακιας , με τοσες LG που εχω αλλαξει κανονικα η LG επρεπε να μου κανει δωρο μια Oled 65" .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα