Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες

Και γω δεν ενιωθα ανετα με το Hoover οποτε καλυτερα που θα το αποφυγουν.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο (σορυ ειμαι Γερμανια οποτε το σαιτ ειναι στα γερμανικα αλλα τα βασικα θα τα καταλαβετε 😄:

https://www.ao.de/produkt/waj24060-bosch-serie-2-waschmaschinen-weiß-73417-1.aspx

https://www.ao.de/produkt/ww70j44a3mweg-samsung-waschmaschinen-weiß-51215-1.aspx

Το samsung μου φαινεται καλυτερο σε χαρακτηριστικα, αλλα η Bosch ειναι σιγουρα πιο δυνατη σαν μαρκα. Επισης πριν που ειπε καποιος φιλος για τον τυπο του καδου, τι ακριβως πρεπει να προσεξει καποιος?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/11/2020 στις 2:03 ΜΜ, Krepalidis είπε

Μόλις παρέλαβα. Είναι η τελευταία έκδοση νομίζω  η /72.

Φαίνεται εμφανώς μεγαλύτερο από το 5κιλο που έχουμε και επίσης πολύ πιο όμορφο, ίσως περισσότερο κι από ότι δείχνει στις εικόνες. Άσπρο ασημί. Ο κεντρικός περιστρεφόμενος διακόπτης δείχνει νίκελ αλλά είναι πλαστικός, έχει πολύ χαλαρή απόκρισης δεν είναι σφιχτός και δεν κάνει καλό κλακ στις αλλαγές, περιστροφές του. Θα τον προτιμούσα λίγο πιο σφιχτό.

Όταν κάνει μερικές πλύσεις, θα αναφέρω περισσότερα.

IMG_20201125_135609.jpg

Καλησπερα. 
Εχω και γω το ιδιο απο τον νοεμβριο. Ειναι πολυ καλο, αρκετα αθορυβο (στο στυψιμο μονο καταλαβαινεις οτι δουλευει). Τα βγαζει σχεδον στεγνα στις 1400 στροφες. Μια απορια εχω μονο. Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το αυτοματο ζυγισμα. Βγαζει καπου καμια ενδειξη η απλα τα ζυγιζει αυτοματα και προσαρμοζει αναλογα τη πλυση κτλ;

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/2/2021 στις 10:44 ΜΜ, tgousopoulos είπε

Καλησπερα. 
Εχω και γω το ιδιο απο τον νοεμβριο. Ειναι πολυ καλο, αρκετα αθορυβο (στο στυψιμο μονο καταλαβαινεις οτι δουλευει). Τα βγαζει σχεδον στεγνα στις 1400 στροφες. Μια απορια εχω μονο. Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το αυτοματο ζυγισμα. Βγαζει καπου καμια ενδειξη η απλα τα ζυγιζει αυτοματα και προσαρμοζει αναλογα τη πλυση κτλ;

Καλορίζικο!
Όσον αφορά το ερώτημά σου, ισχύει το δεύτερο.

Δημοσ.

Σε εμάς πάλι βλάβη το δικό μας πλυντήριο προχτές, κοιτάω για άλλο, κακώς το επισκεύασα τον Ιανουάριο και έπρεπε να το αλλάξω γιατί ήταν ήδη παλιό. Τώρα από μάρκες είμαι μεταξύ Siemens, LG, Whirlpool, περισσότερο τείνω προς Siemens που την ξέρουμε λόγω των προηγούμενων μοντέλων.

Δημοσ.

Όταν έψαχνα για πλυντήριο, πριν 3 χρόνια, κοιτούσα κάποια μοντέλα pitsos, siemens και lg γύρω στα 450 ευρώ. Τελικά, τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην δώσω τόσα και πήρα zanussi στα 270 (7kg, 1200 στροφές). Νομίζω πως δεν το μετάνοιωσα, αφού πλένει καλά και αξιόπιστα μέχρι σήμερα. Μοναδικό πρόβλημα ο θόρυβος, που οφείλεται μάλλον στην έλλειψη καλής ηχομόνωσης για λόγους κόστους. Βάζω κατά μέσο όρο 5 πλυντήρια την εβδομάδα.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Necro, αλλά πήραμε μόλις το 9κιλο της Bosch WGG14400GR στα 472 € σε 12 άτοκες, made in Turkey τον Ιανουάριο του 2024. Βρωμοκοπάει λαστιχίλα σήμερα πρώτη μέρα, αλλά τι ωραίο πλυντήριο! Έχει και φωτισμό LED ρε σεις 😂

Αφού μου βγήκε η ψυχή να το εγκαταστήσω και να το αλφαδιάσω μόνος μου, πήγα να κάνω το πρώτο πλύσιμο του κάδου που λέει με μισό φλιτζάνι απορρυπαντικό και άρχισε να αφρίζει σα δαιμονισμένο. Ξέρναγε τον αφρό από το συρτάρι του απορρυπαντικού σαν φολιασμένο σκυλί. Τέλος πάντων πάτησα εκεί 2-3 ξεβγάλματα και αντλήσεις και το άφησα να κάνει καθαρισμό μόνο με νερό μετά.

Όλα κομπλέ, πλένει, στίβει στις 1400 στροφές, δεν κουνιέται, δεν κοπανάει, όνειρο. Στο πρόγραμμα για βαμβακερά στους 60 °C κατανάλωσε 1,8 kWh και στους 90 2,1 kWh. Αλλά προσωπικά δε με νοιάζει, τα ρούχα θέλω ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ. 

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο Τούρκος στη συνέχεια...

ΥΓ: Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το PC 2 που εμφανίζει στα settings?

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2024 στις 1:00 ΠΜ, doomnx είπε

ΥΓ: Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το PC 2 που εμφανίζει στα settings?

Αυτό το counter τελικά μετράει τις πλύσεις που έχει ολοκληρώσει το πλυντήριο, για λόγους εγγύησης μάλλον!

Να πω ότι είναι υπέροχο, καθαρίζει μέχρι και τα πιο λερωμένα ρούχα και στύβει απίστευτα καλά. Πιο στεγνά ρούχα δεν έχω ξαναπάρει από πλυντήριο.

Επεξ/σία από doomnx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...