Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Krepalidis είπε

Ωραία, σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Ιδίως για το θέμα ανοίγματος κάδου.

Επίσης κατέληξα ότι 1400 στροφές είναι καλές αλλά μάλλον overkill, κάνει μόνο για ανθεκτικά βαμβακερά χωρίς μεγάλες στάμπες/λογότυπα ή σφιχτά λάστιχα (εσώρουχα) ή κρόσσια. Μάλιστα σε αρκετά πλυντήρια άλλων κατασκευαστών διάβασα ότι εκτός ότι τα πλυντήρια ζοριζονται και είναι εμφανως πιο θορυβώδη στις 1400 (λογικό) αρκετά ρούχα τα ταλαιπωρούν οι τόσες στροφές και ειδικά όσα έχουν λάστιχο μπορεί σταδιακά να τα καταστρέφει όλο αυτό το στριφογύρισμα. Συν την έξτρα κατανάλωση, λογικά.

Κάτι που επίσης διαπίστωσα διαβάζοντας παρά πολλά σχόλια για πολλούς κατασκευαστές είναι ότι ακόμη κι ακριβότερες σειρές του ίδιου ομιλου, μπορεί να βγάζουν τέλεια σε καθαριότητα ρούχα αλλά να υστερούν στο ποσό αφράτα ειναι (λή κυριότερα στο ποσό μυρωδάτα είναι. Σχεδόν όλα τα σχετικά σχόλια ήταν από νοικοκυρές κι αφορούσαν τον τρόπος και χρόνο έκχυσης του μαλακτικού που σε αρκετά μοντέλα ο τρόπος πλύσης μαζί με τις κακές μυρωδιές σκοτώνει και εκείνες του μαλακτικού! Αν θυμάμαι καλά στο 1200άρι είχα διαβάσει ότι μια κάτοχος ξόδευε μισό καπάκι στην πλύση ενώ σε προηγούμενο και μισό μπουκάλι να εριχνε, τα ρούχα βγαίνανε άοσμα...

Θα περιμένω Δευτέρα να ρωτήσω αν η επέκταση εγγύησης στα 5 ετη που παρέχει η ίδια η Pitsos με 75ευρω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνες των Mediamarkt, Kotsou, κλπ. Το καλό με την εργοστασιακή είναι ότι είναι Φιξ τιμή ανεξάρτητων τιμής συσκευής. Στα μαγαζιά πάει με κλίμακες αρχικής τιμης (όχι τελικής).

Απ' όσο θυμάμαι ο Κωτσος 1 χρόνο πριν όταν πήραν την Pitsos κουζίνα, η απλή επέκταση ήταν στα ίδια με Pitsos, Mediamarkt. Υπήρχε άλλη μία αρκετά ακριβότερη, διπλάσιου κοστους που κάλυπτε σχεδόν τα πάντα και με  σχεδόν άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση 2 βλαβων χωρίς μεγάλες αναμονες και συσκευή αντικατάστασης. Στο site δεν βλέπω τέτοιο πράγμα. Επίσης η εγγύηση ήταν κάτι στο οποίο οι υπάλληλοι κάνανε καλές εκπτώσεις.

Το μοντέλο 1400 στροφων που συζητάμε έχει 16 παρτίδες και δεν υπάρχει πλέον στην σελίδα της Pitsos παρα μονο το νέο μοντέλο που τα σκρουτζομαγαζα έχουν εδώ κι ένα μηνα.

Αναμένω αύριο να ξεκινήσω τα τηλέφωνα στα υποκαταστήματα. Υποψιάζομαι ότι η Pitsos καλύπτει όλα τα μαγαζιά/μοντέλα της. Νομίζω η Pitsos πλεον είναι παρτίδες της BSH  συναρμολογημένα στην Τουρκία φτιαγμένες μόνο για Ελλάδα οπότε δεν θα πρέπει να έχω θέμα με κάλυψη εγγύησης λόγω...παραεισαγωγης από τρίτη χώρα. Σωστό το σκεπτικό μου;

Σωστός σε όλα.

Επιβεβαιώνω τους ισχυρισμούς των νοικοκυρών για το WQP1200G9, τα ρούχα στο τέλος της πλύσης μυρίζουν υπέροχα, είτε έχω χρησιμοποιήσει μαλακτικό είτε όχι. Εννοείται ότι με κανονική δόση μαλακτικού τα ρούχα βγαίνουν αφράτα, μοσχομυρωδάτα και απαλά. ΚΑΜΙΑ σχέση με το προηγούμενο Whirlpool στο οποίο και δύο μπουκάλια lenor να έκχυα τα ρούχα έβγαιναν τσαρούχια. 

Πάντως να ξέρεις ότι Τουρκία ξεΤουρκία η ποιότητα κατασκευής, συναρμογής και υλικών του πλυντηρίου είναι εξαιρετική. Θα έπαιρνα σχεδόν όρκο ότι είναι κατασκευασμένο στην Γερμανία. Προφανώς έχουν μεριμνήσει για πολύ καλή γραμμή παραγωγής και εξαίσιο quality control.

Το κοίταζα κι εγώ χθες το WUP1400G9. Πέραν του ότι είναι κουκλί και γουστάρω πολύ τον νέο σχεδιασμό του χερουλιού της πόρτας το πρόγραμμα καθαρισμού κάδου δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό. Την ίδια δουλειά κάνω με το πρόγραμμα βαμβακερών στους 90 βαθμούς Κελσίου. Αλλά ναι, αν θέλεις να λες ότι έχει πρόγραμμα για καθαρισμό του κάδου μπόμπα. Το μοτέρ (κρίνοντας από το δικό μου και υποθέτοντας ότι είναι το ίδιο) στις 1200 στροφές με νορμάλ φορτίο ρουφάει 350 με 390 Watt ενώ όταν το έχεις παραφουσκωμένο το έχω δει να ανεβάζει έως και 1000+ Watt, είναι θηρίο! Ούτε μία στιγμή ένιωσα ότι είναι ανεπαρκές να κινήσει τον κάδο με την δέουσα άνεση, όποιο και να είναι το φορτίο. Επίσης λατρεύω (αν και είμαι ανώμαλος γενικά, δεν είναι να με παίρνεις στα σοβαρά :P ) τον ήχο του μοτέρ. Από τις 600 στροφές και άνω (ειδικά όταν επιταχύνει) ακούγεται σαν κινητήρας από Tesla. Κ@ύλα σε λέω, κ@ύλα! 😂

Επεξ/σία από rafa1919
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πριν 10 μήνες επένδυσα σε οικονομία γιατί το pitsos μετά από 13 χρόνια τα έπαιξε.

Πήρα αυτό  10 κιλών (χωράει και εμένα μέσα) αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. 5 τουλάχιστον πλυντήρια τη βδομάδα. Όσο πάει και βλέπουμε και 2 χρόνια της εγγύησης μια χαρά είναι. Είναι λίγο φασαριόζικο στο στύψιμο , αλλά και ποιο είναι αθόρυβο, αλλά αν έχετε χώρο στη βεράντα όπως εγώ είστε άρχοντες. Και ta PITSOS Tουρκίας τι διαφορά έχουν δηλαδή. Νομίζω πάνε οι εποχές που έπαιρνες π.χ. τηλεόραση NORDMENDE (ξέρω σας πάω πολύ πίσω) 😄 και είχες Γερμανική τεχνολογία.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ πριν 10 μήνες επένδυσα σε οικονομία γιατί το pitsos μετά από 13 χρόνια τα έπαιξε.

Πήρα αυτό  10 κιλών (χωράει και εμένα μέσα) αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. 5 τουλάχιστον πλυντήρια τη βδομάδα. Όσο πάει και βλέπουμε και 2 χρόνια της εγγύησης μια χαρά είναι. Είναι λίγο φασαριόζικο στο στύψιμο , αλλά και ποιο είναι αθόρυβο, αλλά αν έχετε χώρο στη βεράντα όπως εγώ είστε άρχοντες. Και ta PITSOS Tουρκίας τι διαφορά έχουν δηλαδή. Νομίζω πάνε οι εποχές που έπαιρνες π.χ. τηλεόραση NORDMENDE (ξέρω σας πάω πολύ πίσω) 😄 και είχες Γερμανική τεχνολογία.

Εφόσον σε καλύπτει Γιώργο άσε τον όποιο πει το μακρύ και το κοντό του να το πει. Καλοδούλευτο και αξιόπιστο να είναι.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Χωρίς έξτρα  εγγύηση Κάντι Κάντι;

Είσαι πολύ γενναίος εσύ!

Φαντάσου ρωτήσαμε παλαιοτερα Κοτσωβολο αν τα νέα Pitsos βγάζουν βλάβες λόγω του τότε νέου εργοστασίου στην Τουρκία κι ήταν καθυσηχαστικοί, μόνο τα Candy μας είπανε να αποφύγετε γιατί χαλάνε συνέχεια και τους κάνουν παράπονα.Μακαρι να πέσεις στην καλή παρτίδα.

Βλέπω  δίνουν Candy κάτω από 300 ευρώ 10-11 κιλών με wifi, nfc τα κέρατα τα τραγια.  Μου φαίνεται παραφορτωμενο τεχνολογία και σε χαμηλή τιμή για να αντέξει σκληρή μεταχείριση.

Σε 10 χρόνια που τα πλυντήρια θα είναι smartphones με κάδο μάλλον σε κάτι φτηνό κι εγώ θα επενδύσω με την καλύτερη επέκταση εγγύησης που θα βρω. Ελπίζω ως τότε ότι επιλέξω να με βγάλει ασπροπροσωπο.

• Like 2
Δημοσ.

Θα σου πω ότι παλιό Pitsos το είχα πάρει κοντα στα 1000 γιατί στην εποχή του ήταν κορυφαίο με στεγνωτήριο μαζί.

Το στεγνωτήριο το χρησιμοποίησα μια φορά έτσι δοκιμαστικά δεν μου χρειάζεται εξάλλου γιατί έχω άνετη βεράντα για άπλωμα και καίω ρεύμα τζάμπα. Δεν έχω παράπονο 13 χρόνια άντεξε αλλά θεωρώ πεταμένα  τόσα χρήματα που είχα ρίξει για απλό πλύσιμο ρούχων. Έτσι επένδυσα σε κάτι φτηνό που μέχρι τώρα το έχω ξεσκίσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο μια μέρα που λέει η γυναίκα πρόβλημα σταμάτησε και είναι γεμάτο νερό.

Λέω τάπαιξε δε βαριέσαι στην εγγύηση είναι. Τής λέω τι έπλυνες είχε ρίξει κάτι σαν κουβέρτα σαν πάπλωμα τριχωτό  και το είχε στουπώσει μέσα . Ανοίγω από κάτω την  αποχέτευση στην αντλία τίγκα στην τρίχα μία χούφτα έβγαλα. Βάζω μπροστά μια χαρά. Είχαν φρακάρει την αντλία οι τρίχες και δεν έβγαζε τα νερά. Οπότε λέω πέρασε το τεστ μια χαρά είναι.😁

• Like 1
Δημοσ.

Τα πλυντήρια Pitsos φαίνεται να έχουν καλές κριτικές. Τα Candy είναι πολυ φθηνά πχ για 10 κιλά που βλέπω κάτι βρωμάει εδω, αν δεν περάσουν χρόνια μέχρι να χαλάσει δεν μπορείς να ξέρεις βέβαια...... Αλλά δεν θα ρίσκαρα να το πάρω. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/11/2020 στις 4:38 ΜΜ, Krepalidis είπε

Θα περιμένω Δευτέρα να ρωτήσω αν η επέκταση εγγύησης στα 5 ετη που παρέχει η ίδια η Pitsos με 75ευρω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνες των Mediamarkt, Kotsou, κλπ. Το καλό με την εργοστασιακή είναι ότι είναι Φιξ τιμή ανεξάρτητων τιμής συσκευής. Στα μαγαζιά πάει με κλίμακες αρχικής τιμης (όχι τελικής).

Απ' όσο θυμάμαι ο Κωτσος 1 χρόνο πριν όταν πήραν την Pitsos κουζίνα, η απλή επέκταση ήταν στα ίδια με Pitsos, Mediamarkt. Υπήρχε άλλη μία αρκετά ακριβότερη, διπλάσιου κοστους που κάλυπτε σχεδόν τα πάντα και με  σχεδόν άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση 2 βλαβων χωρίς μεγάλες αναμονες και συσκευή αντικατάστασης. Στο site δεν βλέπω τέτοιο πράγμα. Επίσης η εγγύηση ήταν κάτι στο οποίο οι υπάλληλοι κάνανε καλές εκπτώσεις.

Αναμένω αύριο να ξεκινήσω τα τηλέφωνα στα υποκαταστήματα. Υποψιάζομαι ότι η Pitsos καλύπτει όλα τα μαγαζιά/μοντέλα της. Νομίζω η Pitsos πλεον είναι παρτίδες της BSH  συναρμολογημένα στην Τουρκία φτιαγμένες μόνο για Ελλάδα οπότε δεν θα πρέπει να έχω θέμα με κάλυψη εγγύησης λόγω...παραεισαγωγης από τρίτη χώρα. Σωστό το σκεπτικό μου;

Λάβε υπόψη σου ότι η εξτρα εγγυηση τυπου Media και Κωτσο ειναι πρακτικά μέσω ασφαλιστικής. Δλδ οι αλυσιδες ασφαλιζουν τον "κινδυνο" μαζικα σε ασφαλιστικες/αντασφαλιστες ευελπιστώντας ότι τα πραγματικά γεγονότα κινδύνου που θα κληθούν να αποζημιώσουν είναι πολύ λιγότερα και μικρότερου κοστους, σε σχεση με το συνολικο αριθμο ασφαλισεων που θα κανουν και 75ευρων που θα μαζεψουν. Εξ ου και γιατι πανε την εξτρα επεκταση αρκετοι αναλογα με την αρχικη αξια γιατι ασφαλιζουν το προιον βασει της αρχικης αξιας (οπως σε ενα αυτοκινητο ή σπιτι).

Ελπίζουν (και έτσι δουλευει) ότι η "αυτασφαλιση" που κάνουν (όπως λέγεται) θα τους αποφερει περισσοτερο εσοδο/κερδος τωρα (και τους αποφερει) εναντι των ζημιων που θα κληθουν να φτιαξουν. Απο το 75αρι που θα πληρωσεις εσυ, ενα μερος θα παει για ασφαλιση και το αλλο τσεπη. Οταν προκυψει ο κινδυνος η ασφαλιστικη θα καλυψει τη ζημια μεχρι του συμφωνημενου ποσου και τη διαφορά η Χ,Ψ αλυσιδα.

Θελει προσοχη επισης στα ψιλα γραμματα γιατι αρκετοι σου λενε επεκταση με Ζ ευρω για 5 ετη, αλλα στα ψιλα σου λεει οτι προκυψει πληρωνεις εσυ τα πρωτα 30 ευρω πχ οποτε τσιμπανε και απο εκει κατι.

Θελει δλδ και η Χ επεκταση ψαξιμο και ψειρισμα ιδιως ως προς το τι θα καλυψει και αν θα καλυψει στο μελλον και με τι ενδεχομενο προσθετο κοστος απο το χρηστη και τι διαφορετικο μπορει να προσφερει μια εργοστασιακη εγγυηση.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Λάβε υπόψη σου ότι η εξτρα εγγυηση τυπου Media και Κωτσο ειναι πρακτικά μέσω ασφαλιστικής. Δλδ οι αλυσιδες ασφαλιζουν τον "κινδυνο" μαζικα σε ασφαλιστικες/αντασφαλιστες ευελπιστώντας ότι τα πραγματικά γεγονότα κινδύνου που θα κληθούν να αποζημιώσουν είναι πολύ λιγότερα και μικρότερου κοστους, σε σχεση με το συνολικο αριθμο ασφαλισεων που θα κανουν και 75ευρων που θα μαζεψουν. Εξ ου και γιατι πανε την εξτρα επεκταση αρκετοι αναλογα με την αρχικη αξια γιατι ασφαλιζουν το προιον βασει της αρχικης αξιας (οπως σε ενα αυτοκινητο ή σπιτι).

Ελπίζουν (και έτσι δουλευει) ότι η "αυτασφαλιση" που κάνουν (όπως λέγεται) θα τους αποφερει περισσοτερο εσοδο/κερδος τωρα (και τους αποφερει) εναντι των ζημιων που θα κληθουν να φτιαξουν. Απο το 75αρι που θα πληρωσεις εσυ, ενα μερος θα παει για ασφαλιση και το αλλο τσεπη. Οταν προκυψει ο κινδυνος η ασφαλιστικη θα καλυψει τη ζημια μεχρι του συμφωνημενου ποσου και τη διαφορά η Χ,Ψ αλυσιδα.

Θελει προσοχη επισης στα ψιλα γραμματα γιατι αρκετοι σου λενε επεκταση με Ζ ευρω για 5 ετη, αλλα στα ψιλα σου λεει οτι προκυψει πληρωνεις εσυ τα πρωτα 30 ευρω πχ οποτε τσιμπανε και απο εκει κατι.

Θελει δλδ και η Χ επεκταση ψαξιμο και ψειρισμα ιδιως ως προς το τι θα καλυψει και αν θα καλυψει στο μελλον και με τι ενδεχομενο προσθετο κοστος απο το χρηστη και τι διαφορετικο μπορει να προσφερει μια εργοστασιακη εγγυηση.

Δεν ήξερα ότι και στις ηλεκτρικές συσκευές έχουν βάλει συμμετοχή του ασφαλισμένου όπως και στα αυτοκίνητα. Μεικτή ασφάλιση για πλυντήριο, είναι όσο τέλειο ακούγεται.

Δυστυχώς έχουν κάνει τα αυτοκίνητα όπως και τις ηλεκτρικές συσκευές, αναλώσιμα καταναλωτικά αγαθά. 

Σε κάθε περίπτωση, παρήγγειλα χθες βράδυ (βασικά προχθές λόγω αλλαγής ώρας) τo Pitsos WQP1400G9 στα 395€ μαζί με τα μεταφορικά (16€).  Το αστείο είναι ότι την ίδια ακριβώς είχε το Πλαίσιο στα 500€ προσφορά Black Friday και την έδειχνε εξαντλημένη!

Εντέλει αύριο θα μου την φέρουν ως το μεσημέρι απο την μεταφορική.

Θα ρωτήσω για την επέκταση εγγύησης από την ίδια την Pitsos γιατί έτσι κι αλλιώς από σκρουτζομαγαζα την πήρα, οπότε δεν είχε δυνατότητα επιλογής έξτρα ασφαλείας.

Παρεπιπτόντως όπως και η Pitsos και η αδελφή Bosch έχει βγάλει ολοκαίνουργια μοντέλα. Πρακτικά ίδιο hardware.

Στην σελίδα της η αντίστοιχη επέκταση εγγύησης έχει 89€ αν θυμάμαι καλά. Υποτίθεται πιο premium brand και χρεώνουν παραπάνω... Ίσως.

Μετά από εύλογο διάστημα θα μεταφέρω εντυπώσεις, εδώ ή και στο Σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα. Είναι η τελευταία έκδοση νομίζω  η /72.

Φαίνεται εμφανώς μεγαλύτερο από το 5κιλο που έχουμε και επίσης πολύ πιο όμορφο, ίσως περισσότερο κι από ότι δείχνει στις εικόνες. Άσπρο ασημί. Ο κεντρικός περιστρεφόμενος διακόπτης δείχνει νίκελ αλλά είναι πλαστικός, έχει πολύ χαλαρή απόκρισης δεν είναι σφιχτός και δεν κάνει καλό κλακ στις αλλαγές, περιστροφές του. Θα τον προτιμούσα λίγο πιο σφιχτό.

Όταν κάνει μερικές πλύσεις, θα αναφέρω περισσότερα.

IMG_20201125_135609.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλορίζικο, καλά πλυσίματα. Ερωτηση σε ποιο καταστημα το βρηκες 395 γιατι στο σκρουτζ οπου κοιταω παιζει πανω απο 400 €.

Επίσης αν κάποιος ξέρει να μου πει διαφορές γιατί το κοιτάω και έχω μπερδευτεί.

Θελουν να αντικαταστησουν οι γονεοι το πλυντηριο ρουχων.

Ειναι μεταξυ 2 hoover γιατι θελουν να εχει και ατμο και το μπατζετ ειναι μεταξυ 350 - 400€.

Τα επιμαχα μοντελα ειναι

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/173231-hoover-dx0a68ahc3

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/214817-hoover-hwp69ambc-1-s

Το site του κωτσου δεν ειναι αξιοπιστο ως προς τις παρεχομενες πληροφοριες οποτε κατεφυγα στο site της hoover.

https://www.hoover.gr/el_GR/plynthria-rouxon-emprosthias-fortoshs/-/catalog/compare

To ελληνικο site δινει το Hoover DX0A68AHC3-S 8kg με NFC, 17 προγραμματα, καλύτερη καταναλωση αλλά δεν αναφέρει μοτερ ινβερτερ (παρολο που ο Κωτσος μιλαει για ινβερτερ). O Κωτσος πουλαει το σκετο μοντελο χωρις το S στο τελος και δεν γνωριζω τι διαφορες μπορει να εχουν μεταξυ τους.

Το ελληνικο site δινει το Hoover H-WASH 500 HWP69AMBC/1-S  ως 9kg, δεν αναφέρει αριθμό προγραμμάτων (????) με Wi-Fi/bluetooth, χειροτερη καταναλωση παρολο που ειναι κατα δυο Α+++ αλλα σε αυτο λεει ινβερτερ (eco power inverter).

Ψαχνοντας στο google τα βρηκα και στην τσεχια. Μεσω google translate το site της hoover στην τσεχια εχει περισσοτερες πληροφοριες και αναφέρει ότι το HWP69AMBC/1-S έχει 9 κυκλους προγραμματων αλλά μπορείς να κατεβασεις/φορτωσεις αλλους 40 μεσω του wifi/bluetooth. Επισης αναλυει δυνατοτητες που δεν αναλυει το ελληνικο site για το ιδιο μοντελο.

https://www.hoover.cz/cs_CZ/pracky-s-prednim-plnenim/-/catalog/31010281/hwp-69ambc-1-s

Τελικά πιο απο τα δυο Hoover ειναι καλυτερο? Υπαρχει κάποιο άλλο πλυντηριο σε αυτα τα χρηματα (350€) με 8-9kg, μινιμουμ 1200 στροφες, Α+++, ινβερτερ, ησυχο, με λειτουργια ατμου και γρηγορο προγραμμα 15 λεπτα?

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και κάτι χρόνια ένα 12 κιλών σάμσουνγκ. Σε γενικές γραμμές, καλό βγήκε. Με ενοχλεί ότι είναι τόσο αθόρυβο...

Δημοσ.
Στις 25/11/2020 στις 9:42 ΜΜ, Sebu είπε

Καλορίζικο, καλά πλυσίματα. Ερωτηση σε ποιο καταστημα το βρηκες 395 γιατι στο σκρουτζ οπου κοιταω παιζει πανω απο 400 €.

Επίσης αν κάποιος ξέρει να μου πει διαφορές γιατί το κοιτάω και έχω μπερδευτεί.

Θελουν να αντικαταστησουν οι γονεοι το πλυντηριο ρουχων.

Ειναι μεταξυ 2 hoover γιατι θελουν να εχει και ατμο και το μπατζετ ειναι μεταξυ 350 - 400€.

Τα επιμαχα μοντελα ειναι

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/173231-hoover-dx0a68ahc3

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/214817-hoover-hwp69ambc-1-s

Το site του κωτσου δεν ειναι αξιοπιστο ως προς τις παρεχομενες πληροφοριες οποτε κατεφυγα στο site της hoover.

https://www.hoover.gr/el_GR/plynthria-rouxon-emprosthias-fortoshs/-/catalog/compare

To ελληνικο site δινει το Hoover DX0A68AHC3-S 8kg με NFC, 17 προγραμματα, καλύτερη καταναλωση αλλά δεν αναφέρει μοτερ ινβερτερ (παρολο που ο Κωτσος μιλαει για ινβερτερ). O Κωτσος πουλαει το σκετο μοντελο χωρις το S στο τελος και δεν γνωριζω τι διαφορες μπορει να εχουν μεταξυ τους.

Το ελληνικο site δινει το Hoover H-WASH 500 HWP69AMBC/1-S  ως 9kg, δεν αναφέρει αριθμό προγραμμάτων (????) με Wi-Fi/bluetooth, χειροτερη καταναλωση παρολο που ειναι κατα δυο Α+++ αλλα σε αυτο λεει ινβερτερ (eco power inverter).

Ψαχνοντας στο google τα βρηκα και στην τσεχια. Μεσω google translate το site της hoover στην τσεχια εχει περισσοτερες πληροφοριες και αναφέρει ότι το HWP69AMBC/1-S έχει 9 κυκλους προγραμματων αλλά μπορείς να κατεβασεις/φορτωσεις αλλους 40 μεσω του wifi/bluetooth. Επισης αναλυει δυνατοτητες που δεν αναλυει το ελληνικο site για το ιδιο μοντελο.

https://www.hoover.cz/cs_CZ/pracky-s-prednim-plnenim/-/catalog/31010281/hwp-69ambc-1-s

Τελικά πιο απο τα δυο Hoover ειναι καλυτερο? Υπαρχει κάποιο άλλο πλυντηριο σε αυτα τα χρηματα (350€) με 8-9kg, μινιμουμ 1200 στροφες, Α+++, ινβερτερ, ησυχο, με λειτουργια ατμου και γρηγορο προγραμμα 15 λεπτα?

Η hoover τι λέει από πλυντήρια;

Είναι καλή; 

Εγω μόνο για τις ηλεκτρικές σκούπες την ξέρω να φημίζεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Είναι καλή; 

Ιδέα δεν έχω. Ελπίζω να μην είναι rebrand κινεζικού  ή τούρκικου φασόν,  αν και με τόσα μπλιμπλίκια (μόνο 5G δεν έχει) και σε αυτή την τιμή,  για τέτοια κατασκευή μου μοιάζει.

Το δικό μου το πήρα από alothema 379+16 μεταφορικά. Οι επόμενοι το είχανε 430++.

Τα Samsung νομίζω έχουν ατμό και τα AEG. Τον ατμό όμως γιατί τον θεωρείτε τόσο σημαντικό; Για φρεσκαρισμα, για απολύμανση, για ευκολοσιδέρωτα ρούχα;

Επιβεβαιώνω για το νέο Pitsos μου πάντως κάτι που διάβασα στο skroutz και φάνηκε από την πρώτη , μια πλύση που κάναμε σημερα Τα ρούχα μυρίζουν εμφανέστατα πιο έντονα φρεσκάδα και άρωμα μαλακτικου από το 14χρονο ξαδελφακι του 

Επεξ/σία από Krepalidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Βασίλης_29 said:

Είναι καλή; 

H Hoover με τις σκούπες είναι αμερικάνικη εταιρεία
και δεν έχει σχέση με τα πλυντήρια στην Ευρώπη που φέρουν το όνομά της.
Συγκεκριμένα για την ευρωπαϊκή αγορά, έχει νοικιάσει το brand Hoover στην ιταλική Candy.

Με άλλα λόγια, Candy είναι τα πλυντήρια Hoover.
Και οι σκούπες ή η εταιρεία που έχει γίνει ονομαστή για σκούπες, καμία σχέση με τα πλυντήρια.

Bonus: ο όμιλος της Candy πρόσφατα πέρασε στα χέρια της κινεζικής Haier.
https://www.haier.com/global/candy/
https://corporate.haier-europe.com/en/

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...