Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ποσό που θα διατεθεί είναι max 1000e (στην περίπτωση του Η/Υ περιλαμβάνονται πληκτρολόγιο+οθόνη+build).

Γνωρίζω τις διαφορές σε laptop και PC, αναβαθμισιμότητα, δυνατότητα άμεσης επισκευής, κτλ. Αλλά αυτό που ψάχνω λιγάκι είναι η φορητότητα, καθώς θα μετακομίσω τις επόμενες βδομάδες και σε 1-2 χρόνια θα παιχτεί και άλλη μετακόμιση προς εξωτερικό μάλλον, άγνωστο ακόμα βέβαια αυτό. Οπότε αν είναι για PC θα πρέπει να είναι σε όσο το δυνατό μικρότερο case. Ταινίες, excel (βαριά αρχεία), gtav και cyberpunk 2077 θα τρέχει και δε με καίει να είναι στο High οι ρυθμίσεις, μια χαρά είμαι και με mid.

Πληροφοριακά δούλευα με i3 πρώτης γενιάς, 4gb ram και 512 gpu. Games δεν έπαιζα, τα άλλα τα έκανε. Για την ώρα έχω συμβιβαστεί με ένα huawei matebook d14.

Οπότε:
1. Προς όσους παίζουν με gaming laptop πως σας φαίνεται; Θα προτιμούσατε tower ξέρω γω;
2. Τα μικρά cases τι προβλήματα μπορεί να έχουν; Σε airflow πχ. Ενδεικνύονται για τη δουλειά που τα θέλω ή είναι μόνο για ομορφιά;
3. Αξίζει να χτίσει κανείς αυτή την περίοδο ή να περιμένει και άλλο; (από άποψη κόστους ή νέων τεχνολογιών που είναι να βγούνε σε έως 4-5 μήνες).
4. Build όποιος έχει όρεξη, χρόνο και μπορεί να προτείνει :) (μαζί με οθόνη με minimum ανάλυση 2Κ).
5. Από laptop κοιτούσα της MSI (αν και είμαι προτιμώ Dell αλλά ανεβαίνει εκεί η τιμή). Δεν πλησιάζω Lenovo. Tα HP, Asus δεν ξέρω τι φάση είναι.

Αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Εδώ μπορείτε να πάρετε μία ιδέα γιατί τα Gaming laptop για να δουλέψουν/ αποδώσουν αξιοπρεπώς καταντάνε να μοιάζουν με SFF PC)

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...