kokos198 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, μέχρι και κάποιο χρονικό διάστημα πριν η τηλεόραση μου έπαιζε τα πάντα. Πρόσφατα, ενώ youtube παίζει κανονικά, δεν ανοίγει κανένα βίντεο καναλιών από τον browser πχ να δω κάποια σειρά του ΑΝΤ1. Αναγκάζομαι και κάνω screen share και τα βλέπω από το κινητό. Μπαίνει κανονικά στο κανάλι, βλέπω όλα τα επεισόδια αλλά όταν πατάω να δω κάποιο από αυτά δεν βλέπω πουθενά να φορτώνει video. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
LenaMar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και 15 μέρες περίπου. Μήπως βρήκες κάποια λύση;
bill36 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προς LenaMar Μηπως το εκοψαν με καποιο,το τελευταιο μαλλον, update; Ποιο μοντελο εχεις και ποτε εκανες αναβαθμιση λογισμικου τελευταια φορα; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από bill36
LenaMar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Στις 23/2/2021 στις 8:13 ΠΜ, bill36 είπε Προς LenaMar Μηπως το εκοψαν με καποιο,το τελευταιο μαλλον, update; Ποιο μοντελο εχεις και ποτε εκανες αναβαθμιση λογισμικου τελευταια φορα; Έχω την LG 43UM7450. Το automatic updates είναι on. Το τσέκαρα όμως και δεν υπάρχει κάτι νέο εκεί (there are no new updates found, το μήνυμα). Το youtube παίζει κανονικά, o browser έχει το πρόβλημα. Μάλλον βλακεία λέω, αλλά εμένα μου κόλλησε ότι έχει να κάνει με τη σύνδεση internet. Το λέω αυτό γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε την ίδια μέρα που έγινε μια αναβάθμιση από τη Vodafone. Έχω όμως πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι θέμα της τηλεόρασης, εφόσον οι άλλες συσκεύες (τηλέφωνο, laptop) δεν έχουν πρόβλημα. Οπότε μάλλον σύμπτωση;..
bill36 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Το μνμα ειναι οτι δεν υπαρχουν updates για να κανεις,οχι οτι εχεις περασει καποιο προ ημερων. Τωρα αν ειναι τυχαιο γεγονος ή οχι,δυσκολο να δουλευουν ολα τα υπολοιπα και να πεις οτι ευθυνεται η συνδεση για μια μεμονωμένη δυσλειτουργια. Τσεκαρε αν θελεις και στο φορουμ της LG μηπως εχουν αναφερει κατι. Και εγω LG εχω,απο την σειρα του 2020, και στο YouTube που δοκιμασα δούλεψε κανονικα οπως και ν' εχει. Φιλικα.
Jo24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Έχω και εγώ lg webos και βρήκα άλλο τρόπο να βλέπω τα video στα webtv. Θα πας στις ρυθμίσεις ύστερα εκεί που σου λέει κανάλια θα βρεις ένα που γράφει Hbbtv θα τα ενεργοποιήσεις και τα δύο και θα βγεις, μετά σε όποιο κανάλι είσαι πχ. Mega θα πατάς το κόκκινο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ αυτό που έχει μία τελιτσα και θα βλέπεις όλο το πρόγραμμα και όλα τα βίντεο χωρίς να μπαίνεις στο browser 😉. Ελπίζω να βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα