Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας
Είμαι σχετικά προβληματισμένος για την αλλαγή ή όχι του τηλεφώνου μου. 
Αυτή τη στιγμή έχω το 7pro και το 6Τ της OnePlus και αν αγοράσω καινούριο θα έχω ως δεύτερο το 7pro και το 6Τ θα το κρατήσω, ίσως το δώσω στην ανιψιά μου. 
θα πήγαινα στο 8pro αλλά από τη μία δε θέλω να αγοράσω από Κίνα και από την άλλη, επειδή θέλω με τα 256gb πηγαίνει από τη σελίδα της OnePlus στο χιλιάρικο. Οπότε ψάχνω κάποιο κινητό μέχρι 700€ το πολύ με πλούσιο support από xda και με αρκετά καλή κάμερα (καλύτερη από του 7pro). 
Για Pixel δεν το πολυσυζητώ γιατί και θέμα με την εγγύηση υπάρχει και με μικρότερο αποθηκευτικό χώρο είναι.
Μήπως κάτι σε xiaomi;
Σε Samsung θα μου άρεσε πολύ αλλά knox και root δεν τα πάνε καλά; 
Τι λέτε;

Δημοσ.

εχεις ειδη το περσινο νο1 του oem που ειναι ο πιο φιλικος προς τους dev , με καλη υποστηριξη απο την μαμα εταιρεια και απο τα καλυτερα software , μοιραια πας στον φετινο νο1 τους συγκεκριμενου oem .

τωρα εαν θες να δωσεις χρηματα για να πας σε xiaomi δικο σου θεμα , το πολυ πολυ να πεις -μια δοκιμη εκανα , ποτε ξανα μακρια απο την 1+ !!!!!!!

περα απο την πλακα οπου κ να πας θα χασεις , η λογικη θελει αναβαθμιση μονο προς το 8pro .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προς τα εκεί τείνω και εγώ, το φέρνω από εδώ, το φέρνω από εκεί, είναι  και το Oxygen στη μέση μάλλον θα παραμείνω στην OnePlus περιμένοντας να πέσει το 8pro, όταν και εάν παρουσιαστεί. 

Στο μεσοδιάστημα μάλλον θα καλύψω την καταναλωτική μου στέρηση με κανένα φακό για την 800d, μιας και τα λέγαμε και το καλοκαίρι...

• Like 1
Δημοσ.

Επένδυση αυτο που θα κανεις εν τέλη σε ένα πανέμορφο ουσιαστικό χόμπυ , ρίσκο και κατα πασα πιθανότητα μεγαλο καζο η επιλογή xiaomi από χρήστη 1+. 

Samsung απο την αλλη ομαλο soft αλλα απο snap σε exynos που ολοι κλαίνε και εχουν δίκιο ; 

Huawei η μονη που θα έλεγα αξίζει η προσπάθεια να φύγουν τα λεφτά από χέρι , αλλα χωρις gapps ; Και με μεταπώληση χώμα ; 

Και μενουμε με τα καινούργια sony .

Καλά τηλέφωνα αλλά ξεχασμένα όχι μονο απο την κοινότητα αλλα και απο το ιδιο το διοικητικό συμβούλιο τους !!!! Οποτε και εδώ μεταπώληση σε τιμη δώρου .

Οποτε κανε αυτο που ειπες με χίλια !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

Επένδυση αυτο που θα κανεις εν τέλη σε ένα πανέμορφο ουσιαστικό χόμπυ , ρίσκο και κατα πασα πιθανότητα μεγαλο καζο η επιλογή xiaomi από χρήστη 1+. 

Samsung απο την αλλη ομαλο soft αλλα απο snap σε exynos που ολοι κλαίνε και εχουν δίκιο ; 

Huawei η μονη που θα έλεγα αξίζει η προσπάθεια να φύγουν τα λεφτά από χέρι , αλλα χωρις gapps ; Και με μεταπώληση χώμα ; 

Και μενουμε με τα καινούργια sony .

Καλά τηλέφωνα αλλά ξεχασμένα όχι μονο απο την κοινότητα αλλα και απο το ιδιο το διοικητικό συμβούλιο τους !!!! Οποτε και εδώ μεταπώληση σε τιμη δώρου .

Οποτε κανε αυτο που ειπες με χίλια !

Ναι λίγο το φοβάμαι αυτό το να πάω μετά από OnePlus 3T, 5T, 6T και 7pro (και πριν σχεδόν όλα τα τηλέφωνά μου ήταν Nexus εκτός από δύο: Nexus S, Galaxy Nexus, Google Nexus 7 [tablet], LG Nexus 4, LG Optimus G, LG G2 και Motorola Nexus 6). Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά τα κινητά είναι ότι μου έχει γίνει τρόπος ζωής το ρουτ και το φλασάρισμα ρομς. Όλα τα προηγούμενα είχαν άπειρες ρομς να "παίζω" και αν και στη σημερινή εποχή έχουν δυσκολέψει τα πράγματα (με partitions και σβήσιμο του data), οπότε χρειάζεται backup στον υπολογιστή και επαναφορά κλπ.), παρόλα αυτά ίσως δυσκολευτώ να πάω σε ένα τηλέφωνο χωρίς υποστήριξη σε roms από xda. Κάποτε η πρώτη μου επιλογή ήταν αυτή, μετά σιγά σιγά και περνώντας τα χρόνια ανακάλυψα ότι ένα από τα μεγαλύτερα μου χόμπυ είναι να ταξιδεύω και να βγάζω φωτογραφίες, οπότε τα τελευταία 3 χρόνια άρχισα να καλοβλέπω και τα κινητά με την καλή κάμερα. Και κάπου εκεί συναντιέται ο δρόμος μου με την Huawei αγαπητέ Γιώργο. Και αναφέρομαι στο P40 pro που με μαγνητίζουν πολύ οι φωτογραφικές του δυνατότητες. Αν το αγοράσω τελικά, σίγουρα θα ασχοληθώ να βάλω GMS, απλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: αν θα έχω ειδοποιήσεις γιατί ακούω ότι σε κάποιες εφαρμογές δεν έρχονται και το δεύτερο που με απασχολεί (αυτό με απασχολεί σε όλες τις σκέψεις μου προς κινητό χωρίς ρομς) είναι αν θα το βαρεθώ γρήγορα. 

Και εχτές το βράδυ συγκεκριμένα έβαλα Resurrection Remix και στα δύο τηλέφωνα. 

Όσο για τα άλλα που αναφέρεις, να στα Samsung και στον Exynos  υπάρχει ένα ζήτημα, από την άλλη πιο εύκολα θα το ξεκλειδώσεις και γενικά υπάρχει μεγαλύτερη κοινότητα που ασχολείται με τον exynos στο xda. 

Sony δεν είχα ποτέ και δε νομίζω να πήγαινα προς τα εκεί. 

Όσο για τη μεταπώληση δε με ενδιαφέρει γιατί τα παλιά μου κινητά (που μόνο παλιά δεν τα λες) δεν τα πουλάω, αλλά συνήθως τα δίνω στις ανιψιές μου ή κάθονται στο σπίτι. 

Οπότε τι; Να περιμένω για 8pro λες ε; 

1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Υπάρχει κάτι που δεν κάνει το σημερινό σου τηλέφωνο και θέλεις να αλλάξεις? Απλά περιμενε

Ναι σίγουρα αν πάμε στη λογική του τι δεν κάνει (όχι μόνο το τηλέφωνο αλλά και γενικότερα όλα τα είδη που αγοράζουμε και όχι μόνο τεχνολογικά) ούτε τα μισά δε θα παίρναμε. Από εκεί και πέρα, καλό το 6Τ αλλά σιγά σιγά σαν να το βαρέθηκα λίγο, λίγο με το δακτυλικό που δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά (ειδικά σε κάποιες ρομς), λίγο ότι ψάχνω αφορμές, λίγο ότι γύρω στο χρόνο αλλάζω τηλέφωνο, αλλά από ό,τι βλέπω η καλύτερη λύση είναι να περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Στο huawei απο οσα ξερω θα εχεις θεμα , και απο τηλεφωνο κροτιδα σε ολα θα πας σε τηλέφωνο που θα παλεύεις να γίνει σωστό .

Εγω θα περιμένα το 8pro να παει σε καποια τιμη που θα μπορούσα .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgerapp είπε

Στο huawei απο οσα ξερω θα εχεις θεμα , και απο τηλεφωνο κροτιδα σε ολα θα πας σε τηλέφωνο που θα παλεύεις να γίνει σωστό .

Εγω θα περιμένα το 8pro να παει σε καποια τιμη που θα μπορούσα .

Εκεί τείνει και εγώ και αν σκεφτείς ότι είμαι συνδεδεμένος με google apps (με τη θέλησή μου) και ιδιαίτερα με google photos και maps  (με όλα τα παρελκόμενα, όχι μόνο για χρήση gps), μάλλον όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά στην OnePlus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...