Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφωνώ ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας με το τι φοράς στην κηδεία, απλά δεν πρόκειται να σου πουν κάτι, αλλά μετά που θα πάνε όλοι σπίτια τους κάποιος η κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν, έχω πολλά τέτοια παραδείγματα από την γιαγιά μου που το μόνο που την ένοιαζε σε βαπτίσεις γαμους και κηδείες είναι τι θα φορέσει για να κάνει εντύπωση στους άλλους και να λένε στα παιδιά της ποσο ωραία κυρία είναι η μάνα τους..... της προκαλούσαν μια τρέλα αυτά τα γεγονότα και τους ήθελε όλους στην απειροτελειοτητα από την κορυφή ως τα νύχια, ευτυχως που αυτά τα κολλήματα δεν πέρασαν τόσο στα παιδια όσο μάλλον σε εμάς. 

Για τα γυαλιά ηλίου, έχω δει άτομα να φοράνε σε κηδείες γενικά οπότε θα έλεγα να τα φορέσεις και μην δίνεις σημασία αν θα αρέσουν στους άλλους είναι κάτι που συνηθίζεται από ορισμένους. 

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα θα το σχολιασουν αλλα το θεμα ειναι εσυ να νιωθεις καλα.

Αν εσυ νιωθεις καλα με το να φορεσεις γυαλια φορεσε τα.

Δεν προσβαλεις κανεναν κανοντας το.

Δημοσ.

Συλληπητηρια.

Σε κάθε περίπτωση γυαλί τύπου μάσκας + μάσκα για τον κορωνοϊό, όχι δάκρυα ούτε το πρόσωπο σου δεν θα φαίνεται.

Στο κάτω-κάτω, οποιος εν μέσω κορωνοϊού διανύσει απόσταση για να παρεβρεθεί σε κηδεία και κοιτάει ποιος δακρύσει και ποιος μειδιασε, σε λάθος χώρο είναι. Ας κάτσει σπίτι του να δει Bachelor...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...