costis ni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μακάβριο λίγο το θέμα, αλλά είπα να πάρω τη γνώμη σας. Δεν τα πάω καλά με τους νεκρούς. Ειδικά όταν είναι δικά μου πρόσωπα. Δακρύζω από τη στιγμή που θα μπω στην εκκλησία μέχρι να φύγω. Επειδή ντρέπομαι και λίγο γι αυτό, να με βλέπει όλος ο κόσμος έτσι, 1.80 μέτρα σοβαρό άθρωπα, και επειδή "περιμένουμε" ένα κοντινό συγγενή, θέλω να μου πείτε κι εσείς. Είναι αποδεκτό να είμαι με τα μαύρα γυαλιά, στο ναό, δίπλα από τη σορό κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας; Και στην ουρά των συλλυπητηρίων, στο προαύλιο; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και καλό σαββατόβραδο σε όλους.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, costis ni είπε Μακάβριο λίγο το θέμα, αλλά είπα να πάρω τη γνώμη σας. Δεν τα πάω καλά με τους νεκρούς. Οπα μισό... Τι σου έχουν κάνει δηλαδή? μια χαρά άτομα Εξαιρούνται κάποια ζόμπι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Κανεις δεν θα ασχοληθει με το αν φορας μαυρα γυαλια σε μια κηδεια, εχουν σοβαροτερα πραγματα να σκεφτουν εκεινη την ωρα. Οσοι το κανουν, κακο του κεφαλιου τους. Απο κει και περα το να θρηνει καποιος εναν δικο του ανθρωπο σε καμια περιπτωση δεν θα επρεπε να τον κανει να αισθανεται ντροπη. 7
dpolal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, costis ni είπε Μακάβριο λίγο το θέμα, αλλά είπα να πάρω τη γνώμη σας. Δεν τα πάω καλά με τους νεκρούς. Ειδικά όταν είναι δικά μου πρόσωπα. Δακρύζω από τη στιγμή που θα μπω στην εκκλησία μέχρι να φύγω. Επειδή ντρέπομαι και λίγο γι αυτό, να με βλέπει όλος ο κόσμος έτσι, 1.80 μέτρα σοβαρό άθρωπα, και επειδή "περιμένουμε" ένα κοντινό συγγενή, θέλω να μου πείτε κι εσείς. Είναι αποδεκτό να είμαι με τα μαύρα γυαλιά, στο ναό, δίπλα από τη σορό κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας; Και στην ουρά των συλλυπητηρίων, στο προαύλιο; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και καλό σαββατόβραδο σε όλους. Φοράς κανονικά, ούτως ΄η άλλως τα γυαλιά στις κηδείες για να κρύβουν τα πρησμένα μάτια είναι οπότε δεν παρεξηγεί κανένας.
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Όλοι τα πάμε μια χαρά με τους νεκρούς. Με τους ζωντανούς είναι το πρόβλημα... 1
costis ni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Οπα μισό... Τι σου έχουν κάνει δηλαδή? μια χαρά άτομα Εξαιρούνται κάποια ζόμπι Μωρέ τίποτα δε μου έχουν κάνει, αλλά είμαι ευαισθητούλης. Εκτός άμα καταχανέψει κανείς. Τι να κάνω, έτσι είμαι. *Στην Κρήτη ο Βρυκόλακας λέγεται Καταχανάς. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από costis ni 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, costis ni είπε *Στην Κρήτη ο Βρυκόλακας λέγεται Καταχανάς. Τένκιου για την πληροφορία ντίαρ, ιδέα δεν είχα.
Kostasspil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Όπως γράφτηκε παραπάνω οποίος ασχολείται με τέτοια, αυτές τις ώρες, θα έπρεπε να ντρέπεται λίγο. Μην ασχολείσαι 1
patsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Όπως είπαν και παραπάνω δεν θα δώσει κανείς σημασία αν φοράς γυαλιά. Νταξει εκ πείρας οι μόνοι που τα προσέχουν αυτά είναι οι υπάλληλοι του γραφείου πράγμα που δεν σε ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς.
Bill@r@s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Λόγω lock down μέχρι 9 άτομα στενοί συγγενείς επιτρέπεται.
Raptorex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σάββατο βράδυ με post για κηδείες και μαύρα γυαλιά θα το θεωρήσω τρολάρισμα. Damn you , Roger!!! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Raptorex
costis ni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δεν είναι τρολιά φίλε μου... αν έχεις να πεις κάτι ευχαρίστως πάντως.
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ τώρα για να κάνω και τον αντίλογο, θεωρώ ότι είναι πολλοί εκείνοι που θα ασχοληθούν με το οτιδήποτε σε μια κηδεία, εξάλλου στις περισσότερες περιπτώσεις ο θανών είτε ήταν πολύ μεγάλος, είτε ταλαιπωρούνταν από κάποια αρρώστια, άρα δεν είναι και ότι έπεσαν απ' τα σύννεφα επειδή πέθανε η γιαγιά στα 97. Δε νομίζω ότι είναι τόσο σύνηθες να φεύγουν νέοι απ' το πουθενά, κάτι που θα δικαιολογούσε πιο εύκολα τον οδυρμό όλων ή τέλος πάντων της πλειοψηφίας των παρευρισκόντων. Αλλά συγκεκριμένα τα μαύρα γυαλιά δε θεωρώ ότι είναι ικανά να αποτελέσουν αντικείμενο σχολιασμού, το κάνουν αρκετοί ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Τώρα αν είσαι ο πιο μακρινός συγγενής εκεί ή ούτε καν αυτό και συγκινείσαι περισσότερο λόγω του όλου concept και όχι λόγω της συγκεκριμένης απώλειας, ε δεν αποκλείεται κάποιοι να το θεωρήσουν υπερβολικό σε φάση από πού κι ως πού. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από phanispal
Προτεινόμενες αναρτήσεις