Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχει κάποιος να δώσει κάποιες πληροφορίες για τις λάμπες;

Έχω κάνει 2 δοκιμές με 5000Κ, απογοήτευση...

Και με 4300Κ, μια από τα ίδια...

Philips CrystalVision H7 Αλογόνου 12V 55W 

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Σε Opel Corsa C 2003 με απλό φανάρι όχι προτζεκτορα , πήρα να δοκιμάσω τις Osram night breaker , θα δείξει εάν δούμε διαφορά . Τώρα είχε απλές .

Τα φανάρια πρόσφατα καθαρίστηκαν σε φανοποιο 

• Like 1
Δημοσ.

...έβαλα στον ηλεκτρολόγο LED* (δε θυμάμαι το μοντέλο ακριβώς), καθάρισε και τα φανάρια και ηρέμησα! 🙃

*~100€ το κόστος στις 2 λάμπες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, meletis_m said:

Καλησπέρα , 

Σε Opel Corsa C 2003 με απλό φανάρι όχι προτζεκτορα , πήρα να δοκιμάσω τις Osram night breaker , θα δείξει εάν δούμε διαφορά . Τώρα είχε απλές .

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τις OSRAM Night Breaker Laser +150%. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Χρώμα σαφώς πιο λευκό από τις κοινές λάμπες και έντονος φωτισμός.

Μου καίγονται συνήθως λίγο μετά το έτος (13-14 μήνες).

Επεξ/σία από popopo
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Καλησπέρα , 

Eγώ στο άστρα σκέφτομαι  τις https://www.amazon.co.uk/dp/B0CHWWLPBC?ref=emc_s_m_5_i_n&th=1 .Αν παραμείνουν σε αυτή τη τιμή θα πάρω και το canbus control https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07C5PN1LH/ref=ewc_pr_img_1?smid=AF2BFX2260HYF&th=1 

Ιδιο μέγεθος με την αλογόνου Η7 οπότε δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για  να μπει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Eγώ στο άστρα σκέφτομαι  τις https://www.amazon.co.uk/dp/B0CHWWLPBC?ref=emc_s_m_5_i_n&th=1 .Αν παραμείνουν σε αυτή τη τιμή θα πάρω και το canbus control https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07C5PN1LH/ref=ewc_pr_img_1?smid=AF2BFX2260HYF&th=1 

Ιδιο μέγεθος με την αλογόνου Η7 οπότε δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για  να μπει.

Υποθέτω έχεις astra j; για να λες canbus σύστημα.

Γενικά με το corsa c λένε ότι το απλό φανάρι έχει καλύτερη δέσμη σε σχέση με το τριλαμπο φανάρι που έβαζαν στο facelift.

Θα δοκιμάσω αυτές τώρα και βλέπουμε .

Σαφώς καλύτερα θα είναι από απλές των 5-6€ που είχε επάνω . + ότι και τα φανάρια είχαν κιτρινίσει.

8 ώρες πριν, popopo είπε

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τις OSRAM Night Breaker Laser +150%. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Χρώμα σαφώς πιο λευκό από τις κοινές λάμπες και έντονος φωτισμός.

Αύριο θα τις τοποθετήσω .

Σκέφτομαι μήπως έπρεπε να είχα πάρει και για μικρή σκάλα αντίστοιχη κατηγορία .

Μήπως κάνει αντίθεση τώρα με τη μικρή σκάλα;

• Like 1
Δημοσ.
On 12/01/2024 at 23:52, meletis_m said:

Γενικά με το corsa c λένε ότι το απλό φανάρι έχει καλύτερη δέσμη σε σχέση με το τριλαμπο φανάρι που έβαζαν στο facelift.

Σαφώς καλύτερα θα είναι από απλές των 5-6€ που είχε επάνω . + ότι και τα φανάρια είχαν κιτρινίσει.

Είναι αρκετά πιο λευκές από τις stock κιτρινωπές, τουλάχιστον έτσι τις βλέπω εγώ. Αν σε ενοχλεί ίσως πρέπει να αλλάξεις και τις ψείρες (φώτα θέσης - μικρά).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.aliexpress.com/item/1005005011128177.html?spm=a2g0o.productlist.main.7.69b12be2ES7F0m&algo_pvid=76f6a419-c3b3-4316-a565-3edadb2b68c3&algo_exp_id=76f6a419-c3b3-4316-a565-3edadb2b68c3-3&pdp_npi=4%40dis!EUR!66.93!40.16!!!71.81!43.09!%40210324e517052661109974982ebdd6!12000031342178634!sea!GR!1885527708!&curPageLogUid=cSmVSRSeDjkT&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

εγω εβαλα αυτες απο αλιεξπρες.Εχουν φακο και βγαζουν δεσμη σαν προτζεκτορα χωρισ να σκορπανε το φωσ παντου και να στρβωνουν τον κοσμο.Σε απλα φαναρια παντα.Απλα τσεκαρετε οτι χωρανε στα καπακια απο τα φαναρια.Απο φωσ σκωτωνουν αν και νομιζω τελικα οτι το πολυ λευκο δεν βοηθαει πολυ.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
12 hours ago, filipprin said:

https://www.aliexpress.com/item/1005005011128177.html?spm=a2g0o.productlist.main.7.69b12be2ES7F0m&algo_pvid=76f6a419-c3b3-4316-a565-3edadb2b68c3&algo_exp_id=76f6a419-c3b3-4316-a565-3edadb2b68c3-3&pdp_npi=4%40dis!EUR!66.93!40.16!!!71.81!43.09!%40210324e517052661109974982ebdd6!12000031342178634!sea!GR!1885527708!&curPageLogUid=cSmVSRSeDjkT&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

εγω εβαλα αυτες απο αλιεξπρες.Εχουν φακο και βγαζουν δεσμη σαν προτζεκτορα χωρισ να σκορπανε το φωσ παντου και να στρβωνουν τον κοσμο.Σε απλα φαναρια παντα.Απλα τσεκαρετε οτι χωρανε στα καπακια απο τα φαναρια.Απο φωσ σκωτωνουν αν και νομιζω τελικα οτι το πολυ λευκο δεν βοηθαει πολυ.

τις χάζεβα σε κάτι reels αυτές..  μπορείς να ανεβάσεις μια φότο απο την δέσμη που κάνουν το βράδυ;; γιατί πλέον κάνω καθημερινά 70χλμ σε επαρχιακούς ταχείας, και το χρειάζομαι το έξτρα φώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμε το βραδυ .... κανουν γραμμη όπως κανουν οι προτξεκτορες.Φαίνεται και στο λινκ στις φωτογραφίες.Η δεσμη ειναι όπως φαίνεται στο υποστεγο.Δεν σκορπαει το φως γυρο γυρο να τούς στραβωνει ολους ενω επειδη κανει την γραμμη το φαναρι ρυμθιζεται ευκολα.Κατι απλε λεντ που ειχα βαλει σε απλα φαναρια φωτιζανε στο γαμο του καραγκιοζη.Το μονο θεμα ειναι να χωραει στα καπακια μεσα  απο τα φαναρια.Απο φως σκοτώνουν απλα νομιζω οτι το τελείως λευκο 6500 δυσκολευει λιγο.Θα προτιμουσα κατι σε 5500

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipprin είπε

Αμε το βραδυ .... κανουν γραμμη όπως κανουν οι προτξεκτορες.Φαίνεται και στο λινκ στις φωτογραφίες.Η δεσμη ειναι όπως φαίνεται στο υποστεγο.Δεν σκορπαει το φως γυρο γυρο να τούς στραβωνει ολους ενω επειδη κανει την γραμμη το φαναρι ρυμθιζεται ευκολα.Κατι απλε λεντ που ειχα βαλει σε απλα φαναρια φωτιζανε στο γαμο του καραγκιοζη.Το μονο θεμα ειναι να χωραει στα καπακια μεσα  απο τα φαναρια.Απο φως σκοτώνουν απλα νομιζω οτι το τελείως λευκο 6500 δυσκολευει λιγο.Θα προτιμουσα κατι σε 5500

σε βρεγμένους δρόμους πως τα πάνε;Εκεί διαβάζω υπάρχει πρόβλημα με τα led( ή με τα πολύ λευκά φώτα; ) .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο λεω και εγω .Απο φως σκοτώνουν απλα νομιζω οτι το τελείως λευκο 6500 δυσκολευει λιγο.Θα προτιμουσα κατι σε 5500.Να κιτρινιζει λιγο.Το καλο ειναι οτι βγαζουν σωστη δεσμη και δεν σκοτώνουν τον κοσμο

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιπου 6 μηνες.Απο αποδοση δεν εχει πεσει.Για τα κελβιν δεν ξερω αν υπαρχει κατι (πιθανώς σε αλλο μαγαζι)αλλα όντως το πολυ λευκο δυσκολευει λιγο.Απο την αλλη βγαζει τελεια δεσμη σε απλο φαναρι κατι που δεν βρισκεις  στις απλες λεντ.Το μονο θεμα ειναι να χωρανε μεσα στο φαναρι.Αξίζει για το 40 αρι να τις δοκιμασεις παντως

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
Στις 12/1/2024 στις 11:52 ΜΜ, meletis_m είπε

Στις 12/1/2024 στις 3:44 ΜΜ, popopo είπε

Στις 12/1/2024 στις 2:49 ΜΜ, meletis_m είπε

Καλησπέρα , 

Tις τοποθέτησα χθες τις λάμπες τις νέες της Osram .

Είναι λίγο πιο λευκές από τις συμβατικές αλογόνου .

Αλλά μου φαίνεται ότι μακριά δε έχει φως όπως πριν .

Να φταίνε τα φανάρια ή θέλει ρύθμιση η δέσμη τους .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...