Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, pavloa είπε

Ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Εγώ κοιτούσα την osram night breaker silver, αξίζει ή να πάω στην laser όπως πρότεινες?

εδώ για "standard osram h7"
https://www.osram.com/ecat/ORIGINAL LINE-Halogen headlight lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_1057023/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_61232/
εδώ για silver
https://www.osram.com/ecat/NIGHT BREAKER SILVER-Halogen headlight lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_3043414/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_4057698/
εδώ για laser
https://www.osram.com/ecat/NIGHT BREAKER LASER-Halogen headlight lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_3043435/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_4057697/

οι διαφορές μεταξύ silver και laser αν και υπαρκτές δεν είναι και τόσο μεγάλες (βέβαια η osram λέει ότι η silver "αντέχει" όσο και η standard h7 και αυτό ίσως έχει την σημασία του)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποια απο τις καλές σειρες των Osram η Philips, παλία είχα δοκιμάσει τις Nightbreaker και είχαν διαφορα, αλλά πρέπει να μαθεις και να τις αλλαζεις μονος σου γιατί καιγονται συχνά. Τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί με κατι +50% ή 100% απο τα Lidl, πάμφθηνες, δυνατό φως αλλα καίγονται σχεδον στον χρόνο, κάτι που δεν είναι πρόβλημα γιατί στο αμάξι μου αλλάζουν σε 2 λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν τελικά αγόρασα τις osram night breaker silver.

Τις τοποθέτησα είδα μια μικρή διαφορά αλλά ήθελα να το δει και ηλεκτρολόγος.. Το πήγα μου το ρύθμισε λίγο, για δείτε φωτο είναι σωστά έτσι? Εμένα μου φαίνεται οτι το δεξί είναι πολύ δεξία.

ΠΡΙΝ

25.png

ΜΕΤΑ

26.png

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Μηπως   εχει  στραβισμο   ο  ηλεκτρολογος?

Μονο   για   κυνηγι   πας   ετσι....

Εχει   τον  καταλληλο  εξοπλισμο   για  κατι  τετοιο?

spacer.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Μηπως   εχει  στραβισμο   ο  ηλεκτρολογος?

Μονο   για   κυνηγι   πας   ετσι....

Εχει   τον  καταλληλο  εξοπλισμο   για  κατι  τετοιο?

spacer.png

Με αυτό το μηχάνημα τα ρύθμισε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Τοτε   αλλαξε   ηλεκτρολογο.

2 έχουμε όλο και όλο στην περιοχή μου.. και μόνο ο ένας έχει τέτοιο μηχάνημα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavloa είπε

2 έχουμε όλο και όλο στην περιοχή μου.. και μόνο ο ένας έχει τέτοιο μηχάνημα. 

Δεν   εχει  λογικη   να  ριχνει   το   φως   στα   χωραφια   εκτος   και  κυνηγαει   περδικες   το  βραδυ....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Δεν   εχει  λογικη   να  ριχνει   το   φως   στα   χωραφια   εκτος   και  κυνηγαει   περδικες   το  βραδυ....

Το.ξερω και εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε. Θα πάω αύριο να το ξανά δει. Δεν είναι ανοιχτά και τα ΚΤΕΟ να πάω εκεί να τα ρυθμίσουν. 

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάηκε η λάμπα στο αμάξι, η κλασική h7.

Πάω σε τοπικό μαγαζί να πάρω μία να τελειώνω και μου δίνει μία μάρκας QWP στα 8€

Μήπως μου έπιασε τον κώλο σε σχέση με την ποιότητα που μου έδωσε? Δεν την βρίσκω την μάρκα στο ίντερνετ και σκέφτομαι μήπως είναι μάπα και χαλάσει γρήγορα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 12:57 ΠΜ, pavloa είπε

Το.ξερω και εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε. Θα πάω αύριο να το ξανά δει. Δεν είναι ανοιχτά και τα ΚΤΕΟ να πάω εκεί να τα ρυθμίσουν

Μια χαρά τις ρύθμισε ,η δεξιά λάμπα φωτίζει μακρύτερα με μεγαλύτερο άνοιγμα κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην αριστερή για να μην τυφλώνει τους απέναντι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πάω σε τοπικό μαγαζί να πάρω μία τελειώνω και μου δίνει μία μάρκας QWP στα 8€

Μήπως μου έπιασε τον κώλο σε σχέση με την ποιότητα που μου έδωσε? Δεν την βρίσκω την μάρκα στο ίντερνετ και σκέφτομαι μήπως είναι μάπα και χαλάσει γρήγορα

Δεν την ξέρω την μάρκα.Πρώτη φορά την ακούω.

Ξέρω ότι  όταν καίγεται η μια λάμπα καλό είναι να αλλάζουμε και τις δύο γιατί  αφού κάηκε η μία θα καεί και η άλλη σύντομα.Είναι απο την ίδια παρτίδα,έχουν τις ίδιες ώρες λειτουργίας άρα θα καεί και η άλλη. .

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
14 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πάω σε τοπικό μαγαζί να πάρω μία να τελειώνω και μου δίνει μία μάρκας QWP στα 8€

Τη μάρκα δε τη γνωρίζω , αλλά πρόσφατα άλλαξα και τις 2 Η7 55W νομίζω . Narva βρηκα σε μαγαζί 12€ /2τμχ 

Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 9:12 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Να παραγγείλετε από καταστήματα του διαδικτύου την osram night breaker silver.

Έχει καλό φώς , καλή μακροζωία (εκεί που υστερούν οι ενισχυμένες λάμπες δηλαδή) και προσιτή τιμή κοντά στα 15€ το ζεύγος, (πάντα να αλλάζουμε ζευγάρι).

Και να αποφεύγονται οι ηλεκτρολόγοι, το καταλαβαίνω ότι ακούγεται παράλογο  αλλά με έναν μαγικό τρόπο τα κάνουν συνήθως χάλια, και στις λάμπες που πουλάνε και στην ρύθμιση της δέσμης.

Τίς περισσότερες φορές έχω φύγει από ηλεκτρολόγο με την δέσμη high beam πάνω στα δέντρα ! Πάλι καλά που η low beam ήταν σωστή.

Εντάξει να μην το γενικεύω γιατί υπάρχουν και σωστοί ηλεκτρολόγοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...