shattered Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, pavloa είπε Ευχαριστώ για την απαντηση σου. Εγώ κοιτούσα την osram night breaker silver, αξίζει ή να πάω στην laser όπως πρότεινες? εδώ για "standard osram h7" https://www.osram.com/ecat/ORIGINAL LINE-Halogen headlight lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_1057023/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_61232/ εδώ για silver https://www.osram.com/ecat/NIGHT BREAKER SILVER-Halogen headlight lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_3043414/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_4057698/ εδώ για laser https://www.osram.com/ecat/NIGHT BREAKER LASER-Halogen headlight lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_3043435/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_4057697/ οι διαφορές μεταξύ silver και laser αν και υπαρκτές δεν είναι και τόσο μεγάλες (βέβαια η osram λέει ότι η silver "αντέχει" όσο και η standard h7 και αυτό ίσως έχει την σημασία του)
lary7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δοκίμασε κάποια απο τις καλές σειρες των Osram η Philips, παλία είχα δοκιμάσει τις Nightbreaker και είχαν διαφορα, αλλά πρέπει να μαθεις και να τις αλλαζεις μονος σου γιατί καιγονται συχνά. Τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί με κατι +50% ή 100% απο τα Lidl, πάμφθηνες, δυνατό φως αλλα καίγονται σχεδον στον χρόνο, κάτι που δεν είναι πρόβλημα γιατί στο αμάξι μου αλλάζουν σε 2 λεπτά.
pavloa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τελικά αγόρασα τις osram night breaker silver. Τις τοποθέτησα είδα μια μικρή διαφορά αλλά ήθελα να το δει και ηλεκτρολόγος.. Το πήγα μου το ρύθμισε λίγο, για δείτε φωτο είναι σωστά έτσι? Εμένα μου φαίνεται οτι το δεξί είναι πολύ δεξία. ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από pavloa
tigergreg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μηπως εχει στραβισμο ο ηλεκτρολογος? Μονο για κυνηγι πας ετσι.... Εχει τον καταλληλο εξοπλισμο για κατι τετοιο?
pavloa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μηπως εχει στραβισμο ο ηλεκτρολογος? Μονο για κυνηγι πας ετσι.... Εχει τον καταλληλο εξοπλισμο για κατι τετοιο? Με αυτό το μηχάνημα τα ρύθμισε.
tigergreg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Με αυτό το μηχάνημα τα ρύθμισε. Τοτε αλλαξε ηλεκτρολογο.
pavloa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Τοτε αλλαξε ηλεκτρολογο. 2 έχουμε όλο και όλο στην περιοχή μου.. και μόνο ο ένας έχει τέτοιο μηχάνημα.
tigergreg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, pavloa είπε 2 έχουμε όλο και όλο στην περιοχή μου.. και μόνο ο ένας έχει τέτοιο μηχάνημα. Δεν εχει λογικη να ριχνει το φως στα χωραφια εκτος και κυνηγαει περδικες το βραδυ....
pavloa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δεν εχει λογικη να ριχνει το φως στα χωραφια εκτος και κυνηγαει περδικες το βραδυ.... Το.ξερω και εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε. Θα πάω αύριο να το ξανά δει. Δεν είναι ανοιχτά και τα ΚΤΕΟ να πάω εκεί να τα ρυθμίσουν. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου κάηκε η λάμπα στο αμάξι, η κλασική h7. Πάω σε τοπικό μαγαζί να πάρω μία να τελειώνω και μου δίνει μία μάρκας QWP στα 8€ Μήπως μου έπιασε τον κώλο σε σχέση με την ποιότητα που μου έδωσε? Δεν την βρίσκω την μάρκα στο ίντερνετ και σκέφτομαι μήπως είναι μάπα και χαλάσει γρήγορα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από cthulhucarbide 1
northjohn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Στις 27/11/2020 στις 12:57 ΠΜ, pavloa είπε Το.ξερω και εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε. Θα πάω αύριο να το ξανά δει. Δεν είναι ανοιχτά και τα ΚΤΕΟ να πάω εκεί να τα ρυθμίσουν Μια χαρά τις ρύθμισε ,η δεξιά λάμπα φωτίζει μακρύτερα με μεγαλύτερο άνοιγμα κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην αριστερή για να μην τυφλώνει τους απέναντι.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μου κάηκε η λάμπα στο αμάξι, η κλασική h7. Πάω σε τοπικό μαγαζί να πάρω μία τελειώνω και μου δίνει μία μάρκας QWP στα 8€ Μήπως μου έπιασε τον κώλο σε σχέση με την ποιότητα που μου έδωσε? Δεν την βρίσκω την μάρκα στο ίντερνετ και σκέφτομαι μήπως είναι μάπα και χαλάσει γρήγορα Δεν την ξέρω την μάρκα.Πρώτη φορά την ακούω. Ξέρω ότι όταν καίγεται η μια λάμπα καλό είναι να αλλάζουμε και τις δύο γιατί αφού κάηκε η μία θα καεί και η άλλη σύντομα.Είναι απο την ίδια παρτίδα,έχουν τις ίδιες ώρες λειτουργίας άρα θα καεί και η άλλη. . Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Ukforthemoment
meletis_m Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Μου κάηκε η λάμπα στο αμάξι, η κλασική h7. Πάω σε τοπικό μαγαζί να πάρω μία να τελειώνω και μου δίνει μία μάρκας QWP στα 8€ Μήπως μου έπιασε τον κώλο σε σχέση με την ποιότητα που μου έδωσε? Δεν την βρίσκω την μάρκα στο ίντερνετ και σκέφτομαι μήπως είναι μάπα και χαλάσει γρήγορα Τη μάρκα δε τη γνωρίζω , αλλά πρόσφατα άλλαξα και τις 2 Η7 55W νομίζω . Narva βρηκα σε μαγαζί 12€ /2τμχ
geopro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/12/2023 στις 9:12 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Μου κάηκε η λάμπα στο αμάξι, η κλασική h7. Να παραγγείλετε από καταστήματα του διαδικτύου την osram night breaker silver. Έχει καλό φώς , καλή μακροζωία (εκεί που υστερούν οι ενισχυμένες λάμπες δηλαδή) και προσιτή τιμή κοντά στα 15€ το ζεύγος, (πάντα να αλλάζουμε ζευγάρι). Και να αποφεύγονται οι ηλεκτρολόγοι, το καταλαβαίνω ότι ακούγεται παράλογο αλλά με έναν μαγικό τρόπο τα κάνουν συνήθως χάλια, και στις λάμπες που πουλάνε και στην ρύθμιση της δέσμης. Τίς περισσότερες φορές έχω φύγει από ηλεκτρολόγο με την δέσμη high beam πάνω στα δέντρα ! Πάλι καλά που η low beam ήταν σωστή. Εντάξει να μην το γενικεύω γιατί υπάρχουν και σωστοί ηλεκτρολόγοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα