Προς το περιεχόμενο

Την γνώμη σας για αγορά laptop

Ντίνα_2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για να αγοράσω ένα λαπτοπ. 

Το βασικό χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει να έχει είναι ταχύτητα. Διότι έχω ένα εκνευριστικα αργό λαπτοπ.

Και χωρητικότητα για να μπορώ να αποθηκεύω τις φωτογραφίες μου, οι οποίες με τα χρόνια έγιναν χιλιάδες. Και ακόμα και να θέλω να τις ξεσκαρταρω και να διαγράψω μερικές για να το ελαφρυνω, είναι τόσο αργό αυτό που έχω τώρα, που χάνω τριπλασιο χρόνο. Επομένως δε μπορώ. 

Οπότε θα ήθελα να μάθω τιμές (250-600€), μάρκες και καταστήματα ή site που προτείνετε. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από Ντίνα_2019
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα σου απαντήσουν... Υπάρχει σχετικό θέμα σε αυτή την κατηγορία.. Αγορά Laptop part 2 λέγεται.. Είναι πρώτο πρώτο.. Μπες εκεί και σχολίασε τι ψάχνεις και θα σου απαντήσουν.. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταχύτητα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων - και μεταξύ άλλων εξαρτάται και από τις εφαρμογές που τρέχεις.
Γενικά πρέπει να έχει 
- καλό επεξεργαστή (όχι απαρχαιωμένο), 
- μνήμη ας πούμε 16 GB για να "αναπνέει" και να είναι "future proof",
- δίσκο SSD για το λειτουργικό και τα προγράμματα, ει δυνατόν M.2 που είναι οι γοργότεροι.

Τις φωτογραφίες και άλλα παρόμοια δεδομένα (π.χ. μουσική) τις αποθηκεύεις σε εξωτερικό δίσκο, 
εκτός ίσως από λίγες που θέλεις να τις βλέπεις συχνά ή να τις επεξεργάζεσαι.
Δεν υπάρχει λόγος να πιάνουν χρήσιμο χώρο, εκτός αν βάλεις μεγάλο δίσκο.

Επιπλέον, ακόμα κι αν είναι γρήγορο αρχικά, για να διατηρήσει την ταχύτητά του πρέπει να συντηρείται κατάλληλα. 
Π.χ., να ελέγχεις ότι δεν συσσωρεύονται πολλά προγράμματα στην έναρξη, 
ότι ο SSD είναι ελεύθερος τουλάχιστον κατά το 1/4 και έχει provisioning (αλλιώς η ταχύτητά του μειώνεται σημαντικά με τη χρήση)
κ.α.

Λεπτομέρειες θα πουν άλλοι που ξέρουν την αγορά....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, AngieN11 είπε

Δεν θα σου απαντήσουν... Υπάρχει σχετικό θέμα σε αυτή την κατηγορία.. Αγορά Laptop part 2 λέγεται.. Είναι πρώτο πρώτο.. Μπες εκεί και σχολίασε τι ψάχνεις και θα σου απαντήσουν.. 

Δεν το βρήκα αυτό που λες... 

Καλημέρα!! Συγνώμη έκανα λάθος στο όνομα... Πήγαινε :

Forum > Hardware > Φορητοί υπολογιστές 

Το θέμα λέγεται "Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)..Ειναι αυτό με το βελάκι (είναι πρώτο θέμα στην κατηγορία).. Όταν θα μπεις στο θέμα μην ν ανησυχήσεις αν δεν βρει κάτι στην σελίδα 1..Πήγαινε στη σελίδα 924 και γράψε εκεί το σχόλιο.. 

8 ώρες πριν, Ντίνα_2019 είπε

Δεν το βρήκα αυτό που λες... 

IMG_20201122_083946.jpg

• Thanks 1

1 ώρα πριν, AngieN11 είπε

Καλημέρα!! Συγνώμη έκανα λάθος στο όνομα... Πήγαινε :

Forum > Hardware > Φορητοί υπολογιστές 

Το θέμα λέγεται "Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)..Ειναι αυτό με το βελάκι (είναι πρώτο θέμα στην κατηγορία).. Όταν θα μπεις στο θέμα μην ν ανησυχήσεις αν δεν βρει κάτι στην σελίδα 1..Πήγαινε στη σελίδα 924 και γράψε εκεί το σχόλιο.. 

IMG_20201122_083946.jpg

Δε μου εμφανίζει το 924...

Screenshot_20201122_095335_com.android.chrome.jpg

4 ώρες πριν, AngieN11 είπε

Δεν έχεις μπει στο θέμα.. Εχεις πατήσει δημιουργία θέματος!! 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/677778-βοήθεια-για-αγορά-φορητού-υπολογιστή-part-2/

Ξερω ότι σε ζάλισα και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά... Ενώ μπηκα στον λινκ που μου έστειλες, δεν βλέπω πουθενά τα υπόλοιπα που μου είπες να πατήσω... 

Screenshot_20201122_143448_com.android.chrome.jpg

Έχει φτάσει στο 925..ξαναπηγαινε εκεί που ήσουν και πάτα το >> που έχω κυκλωσει.. Θα σε πάει κατευθείαν στην τελευταία σελίδα.. Κάνε ένα scroll down Και Θα εχει Για σχόλιο.. 

IMG_20201122_151422.jpg

• Thanks 1

2 ώρες πριν, AngieN11 είπε

Έχει φτάσει στο 925..ξαναπηγαινε εκεί που ήσουν και πάτα το >> που έχω κυκλωσει.. Θα σε πάει κατευθείαν στην τελευταία σελίδα.. Κάνε ένα scroll down Και Θα εχει Για σχόλιο.. 

IMG_20201122_151422.jpg

Α, εννοούσες να το βάλω σαν σχόλιο; Το έβαλα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...