Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Πως μπορω να επιλεξω ορισμενα κομματια απο διαφορα dvd και να φτιαξω ενα ενιαιο dvd μετα ????Ζηταω πολλα?????Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Marios1957 εισαι καλα???????? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Αχ,ρε Γιάννη,εγώ καλά είμαι,εσύ θες μπελάδες στο κεφάλι σου.... Το πιό απλό που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή,είναι το "MpegVcr". Εμπορικό είναι,λεφτάς είσαι(lol,ΔΕΝ είναι το χρήμα το παν στη ζωή...),απλό το κόβω,δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω,τι να σου λέω τώρα,πως να χωθείς περισσότερο μέσα; Πρέπει να βρεθούμε,θα δείξει πότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Αχ' date='ρε Γιάννη,εγώ καλά είμαι,εσύ θες μπελάδες στο κεφάλι σου.... Το πιό απλό που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή,είναι το "MpegVcr". Εμπορικό είναι,λεφτάς είσαι(lol,ΔΕΝ είναι το χρήμα το παν στη ζωή...),απλό το κόβω,δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω,τι να σου λέω τώρα,πως να χωθείς περισσότερο μέσα; Πρέπει να βρεθούμε,θα δείξει πότε... [/quote'] Ουφφ!!!!Ησυχασα!!!!!Θα τα πουμε καποια στιγμη....ΔΑΣΚΑΛΕ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μην το λες δυνατά ,R C,θα μας πάρουνε χαμπάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.