marksk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα Σκοπεύω να αγοράσω ρουτερ και θα ήθελα λίγο να με βοηθήσετε. Αυτή τη στιγμή έχω 50ρα vdsl και έχω modem/router tp link w9977. Με powerline στέλνω σε άλλο δωμάτιο internet και θέλω εκεί να βάλω ένα ρουτερ και να χρησιμοποιώ το tplink για gateway μόνο. Κοιτούσα το tp link ax20 αλλά δε θέλω να φτάσω πάνω από 100 ευρώ. Μου άρεσε το c80 αλλά δεν έχει vpn. Το ax20 αν κατάλαβα καλά έχει High-Power FEM που σημαίνει πως έχει δυνατότερο σήμα από το ax10 που δεν έχει. καμιά πρόταση-ιδέα ;
timos81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, marksk είπε Καλησπέρα Σκοπεύω να αγοράσω ρουτερ και θα ήθελα λίγο να με βοηθήσετε. Αυτή τη στιγμή έχω 50ρα vdsl και έχω modem/router tp link w9977. Με powerline στέλνω σε άλλο δωμάτιο internet και θέλω εκεί να βάλω ένα ρουτερ και να χρησιμοποιώ το tplink για gateway μόνο. Κοιτούσα το tp link ax20 αλλά δε θέλω να φτάσω πάνω από 100 ευρώ. Μου άρεσε το c80 αλλά δεν έχει vpn. Το ax20 αν κατάλαβα καλά έχει High-Power FEM που σημαίνει πως έχει δυνατότερο σήμα από το ax10 που δεν έχει. καμιά πρόταση-ιδέα ; Δες εδώ πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα