Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

5Ε μεταχειρισμενο το βρισκεις ebay, δεν ειαι κ τιποτα φοβερο, ως κοστος, το δοκιμαζεις κ βλεπεις.

ελεγα να παρω το digital βασικα. Επισης το advent children που εχω δει ειναι sequel του παιχνιδιου η απλα παρομοιο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lactate είπε

ελεγα να παρω το digital βασικα. Επισης το advent children που εχω δει ειναι sequel του παιχνιδιου η απλα παρομοιο;

sequel του original FF7.

Δημοσ.
Στις 21/11/2020 στις 8:12 ΜΜ, lactate είπε

Σκέφτομαι ποιο απο τα δυο να παρω. Στο τέλος θα πάρω και τα δυο, αλλα προσωρινα θα πρεπει να διαλεξω γιατι θα ξεπαραδιαστώ. Έχω παίξει μονο 3 ff, το Χ (το αγαπησα), το Χ-2 (ψιλο-συμπαθητικο), το ΧΙΙ (δεν μαρεσε καθολου). Επίσης φαντάζομαι ότι παιχνίδια του ps3 δεν ειναι συμβατα με το 5 έτσι; Γιατι ετσι βγαινουν απο το παιχιδι τα 13 και 13-2

Καλησπέρα φίλε. Θα σου πρότεινα να τα πάρεις το VII. To XV το δίνει δώρο στο Ps5 με συνδρομή ps plus.

Στα τελευταία ff η Square προσπαθεί να τα κάνει action rpg για να είναι προσιτά στο νέο κοινό. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής προτιμούσα το turn based σύστημα. Το αποτέλεσμα κατα την γνώμη μου αφήνει παράπονα και στους μεν και στους δεν.

Το XV δεν είναι τόσο ωραίο, έχει μικρό στόρυ και λίγο ασυνάρτητο αλλά απο την άλλη έχει πολλά hunts όπως το XII, ψαρέματα κτλ.  Αυτό που μου άρεσε πολύ όπως σε όλα τα ff εiναι η μουσική του.

Να σου πω τώρα για το VII remake. Για μένα που θεωρώ το original το καλυτερο ff ever. Σε καμία περίπτωση δεν το λες ημιτελές! "και ας καλύπτει μόνο ένα μέρος της ιστορίας του original". Απλά αν δεν έχεις παίξει το original είναι λογικό να μένεις με κενό στο story. Η νοσταλγία που σου βγάζει είναι απίστευτη. Τρομερα γραφικά, ωραία  ff ατμόσφαιρα,  μουσικάρες απο Nobuo Uematsu και πολύ ωραίο σύστημα μάχης, το πρώτο που μου αρέσε στην νεα FF εποχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...