Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι ποιο απο τα δυο να παρω. Στο τέλος θα πάρω και τα δυο, αλλα προσωρινα θα πρεπει να διαλεξω γιατι θα ξεπαραδιαστώ. Έχω παίξει μονο 3 ff, το Χ (το αγαπησα), το Χ-2 (ψιλο-συμπαθητικο), το ΧΙΙ (δεν μαρεσε καθολου). Επίσης φαντάζομαι ότι παιχνίδια του ps3 δεν ειναι συμβατα με το 5 έτσι; Γιατι ετσι βγαινουν απο το παιχιδι τα 13 και 13-2

Δημοσ.

Το X ρε φιλε,το X...τι μου θυμισες ημουν και μικρος τοτε,μονο με την μελωδια μου σηκωνεται η τριχα.Δεν ηθελα να πω κατι αλλο απλως μου εφερες αναμνησεις πολλες.

Του ps3 δεν ειναι συμβατα με το 5.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lactate είπε

Σκέφτομαι ποιο απο τα δυο να παρω. Στο τέλος θα πάρω και τα δυο, αλλα προσωρινα θα πρεπει να διαλεξω γιατι θα ξεπαραδιαστώ. Έχω παίξει μονο 3 ff, το Χ (το αγαπησα), το Χ-2 (ψιλο-συμπαθητικο), το ΧΙΙ (δεν μαρεσε καθολου). Επίσης φαντάζομαι ότι παιχνίδια του ps3 δεν ειναι συμβατα με το 5 έτσι; Γιατι ετσι βγαινουν απο το παιχιδι τα 13 και 13-2

ναι, κανενα παιχνιδι του ps3 δεν παιζει στο ps5, εκτος αν ειχε βγει remastered εκδοση στο ps4 ή τα παιξεις streaming μεσω του PS Now (αλλα αυτο δεν υπαρχει Ελλαδα ακομα).
Αναμεσα λοιπόν στα FF7 Remake και FF15, θα ελεγα το 7 δαγκωτο. μπορει να ειναι στην ουσία το 1/3 του συνολικου αρχικου παιχνιδιού αλλα κ παλι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το 15 που ειναι βαρκα γυαλο σε ροη κ ιστορια :P 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

ναι, κανενα παιχνιδι του ps3 δεν παιζει στο ps5, εκτος αν ειχε βγει remastered εκδοση στο ps4 ή τα παιξεις streaming μεσω του PS Now (αλλα αυτο δεν υπαρχει Ελλαδα ακομα).
Αναμεσα λοιπόν στα FF7 Remake και FF15, θα ελεγα το 7 δαγκωτο. μπορει να ειναι στην ουσία το 1/3 του συνολικου αρχικου παιχνιδιού αλλα κ παλι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το 15 που ειναι βαρκα γυαλο σε ροη κ ιστορια :P 

χαχα αυτο με το βαρκα γυαλό μάρεσε. Άρα στην ουσιά τόσα παιχνίδια χάνονται κάθε φορά που αλλάζει κοννσόλα.. Όταν λες το 1/3;; Είναι μικρό σαν διάρκεια δηλαδή;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lactate είπε

χαχα αυτο με το βαρκα γυαλό μάρεσε. Άρα στην ουσιά τόσα παιχνίδια χάνονται κάθε φορά που αλλάζει κοννσόλα.. Όταν λες το 1/3;; Είναι μικρό σαν διάρκεια δηλαδή;

οχι δεν ειναι μικρο, 30ωρο ανετα, παραπανω αν το ψυρισεις. Απλα ειναι το 1/3 της ιστοριας του original FF7. Στην ουσια επρεπε να λεγετε FF7 Remake - Part 1. Δεν εχει ολη την ιστορια μεσα, λογικα θα συνεχιστει σε επομενους τιτλους

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Μεταξύ ενός ανολοκλήρωτου παιχνιδιού και ενός μέτριου θα επέλεγα το μέτριο.

βασικά το Χ το θεωρούσα από τα καλύτερα παιχνίδια.. αλλά μετά το χάος. Μήπως σταμάτησε να είναι καλή η σειρά; Δλδ τόσα χρόνια μετά έβγαλε ένα παιχνίδι μισό και ένα μέτριο; :P

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lactate είπε

βασικά το Χ το θεωρούσα από τα καλύτερα παιχνίδια.. αλλά μετά το χάος. Μήπως σταμάτησε να είναι καλή η σειρά; Δλδ τόσα χρόνια μετά έβγαλε ένα παιχνίδι μισό και ένα μέτριο; :P

η σειρα πάσχει εδω και καιρο απο διασπαση προσοχής και δε μπορεί να βρει την ταυτότητα της. K σε αυτο φταιει κ το τεραστιο κοστος παραγωγής της γιατι παντα πανε για σουπερ γραφικα.

στο X12, ενα αντικειμενικα δυνατο παιχνιδι, γουσταρε πολυς κοσμος αλλα παρα πολλοι παραδοσιακοι fan ξενερωσαν με την ανοιχτη mmo λογικη του. Στο 13 πηγαν να γυρισουν προς τα πισω σε πιο κλειστο περιβάλλον (προσωπικα δε με ενοχλησαν ΚΑΘΟΛΟΥ οι κλειστοι διαδρομοι του) αλλά η ιστορια ηταν για φαπες και ειχε πολυ grind slog. Ασε που για να αρμεξουν το ετοιμο συμπαν κ assets, εβγαλαν κ αλλα δυο παιχνιδια κολλημενα πανω του που κ αυτα ηταν ετσι κ ετσι.

στο Χ15 απο την αλλη, το παιχνιδι φωναζει προβληματα παραγωγης απο παντου (πηρε αιωνες να ολοκληρωθει) και κανει καραμπαμ στη ροη και ιστορια και στο δεσιμο του παιχνιδιου. Περιεργα open world κοσμος με κακιστο side quest filler, που αν ομως κατσει και κανεις τα μισα τουλαχιστον sidequests απο chapter 3-4-5, μετα πας οοοοολο το παιχνιδι σαν να εισαι σε easy mode, δεν υπαρχει καθολου balance. Εχει ομορφα στοιχεία, εχει μουσικάρες, εχει κ ορισμενες ομορφες στιγμης, δε το λες τραγικο παιχνιδι. Απλα το λες πολυ μετριο.

Κατ εμε, η καλυτερη στιγμη του franchise τα τελευταια 10 χρονια ειναι το FF14. εξαισιο MMO με τρομερη ιστορια. Και ειναι αστειο που εχει πολλα sidequests πολυ καλυτερα γραμμενα αποτι τα mmo-type side quests του FF15 :P 

Γενικα η Square (κ γενικα πολλα JRPG) δε λεει να καταλαβει οτι ανοιχτος κοσμος θελει και σοβαρη γραφή. Οταν ακομα και η γραφή απο bot της Ubisoft για τα sidequest σε ξεπερναει, ε αδερφε εχεις μεινει πισω 20 χρονια, θελει δουλιτσα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lactate είπε

Το Χ είναι απίστευτο παιχνίδι.Ένα από τα καλύτερα jrpgs που έχουν βγει.Μετά το Χ για εμένα η σειρά έχασε την ποιότητα της.Το XII είναι ότι να ναι.Το XIII έχει τις χειρότερες κριτικές,το XV μέτριο.Το μόνο που αξίζει πραγματικά για εμένα μετά το Χ είναι το type-0.Εχει πολύ ωραία ιστορία,ωραίο σύστημα μάχης,φοβερό soundtrack,καταπληκτικό τελος.Και αρκετά σκοτεινό και καταθλιπτικό.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

ατ εμε, η καλυτερη στιγμη του franchise τα τελευταια 10 χρονια ειναι το FF14. εξαισιο MMO με τρομερη ιστορια. Και ειναι αστειο που εχει πολλα sidequests πολυ καλυτερα γραμμενα αποτι τα mmo-type side quests του FF15 :P 

to ffxiv ομως δεν ειναι οnline? Γενικά μόνo τα soundtracks του ΧΙΙΙ και XV ξέρω τα οποία μου άρεσαν και πολύ. Αλλά μάλλον όλα μάπα  και το 7 φαίννεται καλύτερο ε;

21 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Το Χ είναι απίστευτο παιχνίδι.Ένα από τα καλύτερα jrpgs που έχουν βγει.Μετά το Χ για εμένα η σειρά έχασε την ποιότητα της.Το XII είναι ότι να ναι.Το XIII έχει τις χειρότερες κριτικές,το XV μέτριο.Το μόνο που αξίζει πραγματικά για εμένα μετά το Χ είναι το type-0.Εχει πολύ ωραία ιστορία,ωραίο σύστημα μάχης,φοβερό soundtrack,καταπληκτικό τελος.Και αρκετά σκοτεινό και καταθλιπτικό.

Η κατρακύλα μάλλον ξεκίνησε από το Χ-2. Αλλά πάντα θεωρούσα ότι αν και φοβερό παιχννίδι το Χ έμοιαζε κάπως απαρχαιωμένο. Δηλαδή η κίνηση του Tidus ήταν πολύ μαγκωμένη. Η κάμερα δεν μπορούσε να στρίψει, ο χαρακτήρας δεν μπορούσε να κάνει άλματα. Τα random encounters σε υπογεια ηταν να τρελαθείς.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lactate είπε

to ffxiv ομως δεν ειναι οnline? Γενικά μόνo τα soundtracks του ΧΙΙΙ και XV ξέρω τα οποία μου άρεσαν και πολύ. Αλλά μάλλον όλα μάπα  και το 7 φαίννεται καλύτερο ε;

Η κατρακύλα μάλλον ξεκίνησε από το Χ-2. Αλλά πάντα θεωρούσα ότι αν και φοβερό παιχννίδι το Χ έμοιαζε κάπως απαρχαιωμένο. Δηλαδή η κίνηση του Tidus ήταν πολύ μαγκωμένη. Η κάμερα δεν μπορούσε να στρίψει, ο χαρακτήρας δεν μπορούσε να κάνει άλματα. Τα random encounters σε υπογεια ηταν να τρελαθείς.

ναι το FF14 ειναι online MMO.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

ναι το FF14 ειναι online MMO.

μονο lineage  επαιζα στα 15 μου απο online. Απλα σου τρωνε απειρες ωρες απο τη ζωη σου. Ενω τα υπολοιπα απλα κανεις ενα save και συνεχίζεις την επόμενη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lactate είπε

μονο lineage  επαιζα στα 15 μου απο online. Απλα σου τρωνε απειρες ωρες απο τη ζωη σου. Ενω τα υπολοιπα απλα κανεις ενα save και συνεχίζεις την επόμενη.

καλα lineage ειναι καταστροφη, εδω τουλαχιστον εχεις και χαρακτηρες/ιστορια της προκοπης, εχει παραπανω ενδιαφερον. αλλα ναι, απαιτει οπως ολα τα MMO παρα πολυ χρονο.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

καλα lineage ειναι καταστροφη, εδω τουλαχιστον εχεις και χαρακτηρες/ιστορια της προκοπης, εχει παραπανω ενδιαφερον. αλλα ναι, απαιτει οπως ολα τα MMO παρα πολυ χρονο.

haha ισχύει ότι ενώ το lineage2 δεν ειχε υπόθεση είχε πολλούς φανς. Ίσως ακόμα να έχει δεν ξέρω. Οπότε παίζει να ξενερώσω με το ffxv? Ευτυχώς που υπάρχει και το kingdom hearts δηλαδή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...