Konstantinio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Αγορασα μια καρτα rtx3070 founders απο το scan.co.uk και την εστειλα σε μια φιλη μου την αγγλια! Πηγε σημερα να μου την στειλει με το ταχυδρομειο και της ειπαν οτι επειδη ειναι καρτα γραφικων και ειναι ακριβη μπορει να την κρατησουν στο τελωνειο και να γινει κατασχεση! Ρωτησε και της ειπαν οτι δεν επιστεφεται καν πισω αν την κρατησουν! Γνωριζει καποιος τι γινεται με αυτο το θεμα; Να δοκιμασει να στειλει με courier?
Konstantinio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, arispz είπε Δεν υπάρχει τελωνείο έως τις 31/12 Ναι το ξερω αυτο! αλλα παρολα αυτα της ειπαν οτι επειδη ειναι ηλεκτρονικο υπαρχει περιπτωση να γινει κατασχεση, της το ειπαν παραπανω απο ενα ατομο οτι μπορει να μην φτασει ποτε ελλαδα για αυτο μου εκανε εντυπωση!
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Konstantinio είπε Αγορασα μια καρτα rtx3070 founders απο το scan.co.uk και την εστειλα σε μια φιλη μου την αγγλια! Πηγε σημερα να μου την στειλει με το ταχυδρομειο και της ειπαν οτι επειδη ειναι καρτα γραφικων και ειναι ακριβη μπορει να την κρατησουν στο τελωνειο και να γινει κατασχεση! Ρωτησε και της ειπαν οτι δεν επιστεφεται καν πισω αν την κρατησουν! Γνωριζει καποιος τι γινεται με αυτο το θεμα; Να δοκιμασει να στειλει με courier? Τι γίνεται; Τόση συμπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα