TheMigoftima Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Έφτιαξα ένα πρόγραμμα σε Python που βρίσκει σε αυτό που ψάχνεις το πιο VFM προϊόν, ίσως να μην είναι τέλειο, αλλά είναι αρκετά καλό! Έφτιαξα ένα βίντεο όποιος επιθυμεί ας μπορεί να το δει! Αν σας αρέσει μπορείτε να το κάνετε share, καθώς μου δίνει θάρρος να συνεχίσω να κάνω τέτοιες ιδέες! 11 2
Giorgos9004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Συγχαρητήρια, πολύ καλή ιδέα👏! Συνεχίστε έτσι! 1
filip123go Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μπράβο φίλε! Συγχαρητήρια, πολύ καλό προγραμματάκι! (Το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις scrap όλες τις σελίδες και τα προϊόντα του σκρουτζ μόνο εμένα προβληματίζει; 1000 άτομα να το τρέξουν ταυτόχρονα, σιγά μην αντέξουν οι σερβερ) 1
Sotrek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ωραίος! Θα μπορούσε να επεκταθεί και σε online εφαρμογή! Keep on! 1
TheMigoftima Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 5:01 ΜΜ, Sotrek είπε Ωραίος! Θα μπορούσε να επεκταθεί και σε online εφαρμογή! Keep on! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Για να γίνει commercial θέλει πολύ δουλειά αλλά το concept έγινε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα