Προς το περιεχόμενο

Windows 10 bug ασφαλειας

giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα καλα καθουμενα λιγες ημερες μετα την αναβαθμιση σε 2004 μου απενεργοποιει χωρις την αδεια μου το eset smart security και μου ενεργοποιει το windows defender, συν το οτι ενω λεει πως μου απενεργοποιησε το eset εκεινο εδειχνε κανονικα ενεργοποιημενο στις ρυθμησεις + οτι αρχισε να τρεχει και μια υπηρεσια ''antimalware service'' στο συστημα μου παλι χωρις την αδεια μου. Αλλοτε δε μου βρισκει καν ενεργοποιημενο καποιο antivirus οτι να ναι.

Μιλαμε για το bug του bug και εν τελη ξυνη μου βγηκε η αναβαθμιση, επειδη δε θελω να μου ξεπαστρεψουν τα 10αρια το συστημα και χασω και τα αρχεια μου ή καποιο malware καταστρεψει το pc, γνωριζεται καποια λυση για αυτο το προβλημα και πως μπορω να το λυσω?

1.png.5283d8ee0eec66887c80ef25e5e5eeed.png

2.png.c78403aa38658f938c0b2a3a5ee41d18.png

3.png.851fb0478a29e648b2d9099ba679e2dd.png

FDSFSFS.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου δεν σε πανε τα δεκαρια γιατι δεν τα  παρατας παρα συνεχίζεις να βασανιζεσαι...............Μονίμως καταστροφές παθαίνεις εκτος του άγχους  που βγάζεις συνεχεια.Στο αλλο θεμα για τα δεκαρια τα ιδια δεν ελεγες...............

Και εγω πάντως ασχέτως τι λενε τα windows ενεργοποιημένο το βλέπω το eset.

Μάλλον καποιο κώλυμα έφαγαν με την αναβαθμιση.

Βγαλε το εσετ και κανε μερικες επανεκκινήσεις ετσι ωστε να επιστρέψει ο ντιφενετρ στα κανονικά του και ξαναβαλτο......

Επεξ/σία από agiannesg59
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...