Προς το περιεχόμενο

[Laptop] ASUS ROG Strix G712LV-H7002 17.3'' ((Intel Core i7-10750H , 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX 2060-6GB, No OS) 1156.99€ @amazon.es [Εξαντλήθηκε]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H παραγγελία έγινε 21 Νοεμβρίου, διαθέσιμο ήταν και στις 22. Τόσες μέρες δεν είχα ενημέρωση για την αποστολή και επικοινώνησα μαζί τους. Μου είπαν οτι το προίον δεν είναι διαθέσιμο και πως δεν ξέρουν ποτε θα ξαναστοκάρουν, αλλά όταν γίνει αυτό θα με ενημερώσουν. Νόμιζα οτι ψώνισα απο το amazon αλλά τελικά μου βγήκε Κωτσόβολος. Το θέμα είναι οτι έχω χάσει όλες τις άλλες προσφορές που βγήκαν για ανάλογα λαπτοπ.

Για πείτε ρε μύστες, τι να κάνω?

• Sad 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Ισπανικο ειναι μεσογειακο αμαζον, κολλησε λιγο απο εμας 😛

Ετσι οπως τα λες, ακυρωνεις αυτο και κοιτας επομενα, εχει ακομη πολλες μερες BF και καπακι μετα cyber monday, σιγουρα θα φανει κατι αναλογο.

Στις 23/11/2020 στις 12:33 ΜΜ, odiseas46 είπε

https://www.ebay.com/itm/HP-OMEN-17-17-3-Gaming-Laptop-144Hz-i7-10750H-12GB-RAM-512GB-SSD-RTX-2070-8GB-/124333795384?_trksid=p2349624.m46890.l49292

Αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. 1420€ έρχεται τελική τιμή σπίτι μας με την παράδοση και τους φόρους. Δεν θα δείτε κάτι παρόμοιο μέχρι σήμερα σε ευρωπαϊκό κατάστημα.  

Ξεχνα ebay usa..., τρελλο τελωνειο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nek4d είπε

Ετσι οπως τα λες, ακυρωνεις αυτο και κοιτας επομενα, εχει ακομη πολλες μερες BF και καπακι μετα cyber monday, σιγουρα θα φανει κατι αναλογο.

Ξεχνα ebay usa..., τρελλο τελωνειο.

Αφου λεει οτι ο φορος πληρωνεται στο checkout δες λιγο απο κατω.

Υγ. Δεν κανω τον εξυπνο να μαθω κ εγω θελω. Gtx2070 σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Ξεχνα ebay usa..., τρελλο τελωνειο.ο

Ο φόρος έχει σταθερούς συντελεστες από όλες τις χώρες και τον προπληρωνεις στο eBay βάσει τις διευθύνσεις. Έρχεται τελική 1420€ γι'αυτό και το μοιράστηκα, αξίζει με διαφορά η 2070 την αναμονή του λάπτοπ μέχρι να έρθει είναι και 17.3". Ο λόγος που εγώ το σκέφτομαι είναι γιατί έχω και το desktop build στο πίσω μέρος του μυαλού μου και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. 

Επεξ/σία από odiseas46
Δημοσ.
2 ώρες πριν, odiseas46 είπε

Έρχεται τελική 1420€ γι'αυτό και το μοιράστηκα, αξίζει με διαφορά η 2070 την αναμονή του λάπτοπ μέχρι να έρθει είναι και 17.3"

Είναι όντως καλή η προσφορά αλλά δυστυχώς το ταβάνι μου ήταν/ειναι τα 1200€.  Δυστυχώς δεν έχει παίξει 17" άλλο σε αυτά τα λεφτά και με αυτά τα χαρακτηριστικά

Δημοσ.
4 ώρες πριν, odiseas46 είπε

Ο φόρος έχει σταθερούς συντελεστες από όλες τις χώρες και τον προπληρωνεις στο eBay βάσει τις διευθύνσεις. Έρχεται τελική 1420€ γι'αυτό και το μοιράστηκα, αξίζει με διαφορά η 2070 την αναμονή του λάπτοπ μέχρι να έρθει είναι και 17.3". Ο λόγος που εγώ το σκέφτομαι είναι γιατί έχω και το desktop build στο πίσω μέρος του μυαλού μου και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. 

το συγκεκριμένο 1998 ευρω ελλαδα με μία μικρή διαφοροποίηση στη RAM https://www.skroutz.gr/s/24251516/HP-Omen-17-cb1080nr-i7-10750H-16GB-512GB-GeForce-RTX-2070-FHD-144Hz-W10.html

Δημοσ.
5 ώρες πριν, murcielago580 είπε

Αφου λεει οτι ο φορος πληρωνεται στο checkout δες λιγο απο κατω.

Υγ. Δεν κανω τον εξυπνο να μαθω κ εγω θελω. Gtx2070 σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει...

Μην κανα καμια κινηση, θα φας τρελλο κουστουμι σου λεω, υπολογισε μινιμουμ ~400€, αν και πιστευω θα βγει πολυ παραπανω, μπορει ~500€ η και παραπανω.

Κανε αναζητηση google για δασμους φορητου Η/Υ απο Αμερικη για παραδειγματα.

(Αν ηταν χωρις εξτρα, ολοι απο εκει θα παιρναμε.

Περαν του οτι δεν εχεις πρακτικα εγγυηση αν δεν ειναι global, που συνηθως δεν δινουν global οι κατασκευαστες)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nek4d είπε

Μην κανα καμια κινηση, θα φας τρελλο κουστουμι σου λεω, υπολογισε μινιμουμ ~400€, αν και πιστευω θα βγει πολυ παραπανω, μπορει ~500€ η και παραπανω.

Κανε αναζητηση google για δασμους φορητου Η/Υ απο Αμερικη για παραδειγματα.

(Αν ηταν χωρις εξτρα, ολοι απο εκει θα παιρναμε.

Περαν του οτι δεν εχεις πρακτικα εγγυηση αν δεν ειναι global, που συνηθως δεν δινουν global οι κατασκευαστες)

Αν στο περάσουν για έλεγχο εκτελωνιστή θα έχει μια επιβάρυνση από 50-100€ με απλό ταχυδρομείο. Αν δεν διαλέξεις ταχυδρομείο απλό που κάνει μια δύο εβδομάδες παραπάνω και διαλέξεις ταχυμεταφορών που το βάζει αυτόματα καμία φορά και εκεί είναι που θέλει να στειλεις ένα μύνημα πρώτα στον πωλητή και έχεις δίκιο σε αυτό ανεβαίνει αυτόματα +150€ λόγω του ιδιώτη συνεργαζόμενου.

Θα μου πεις ναι και αυτά λεφτά είναι, δίκιο έχεις αλλά είναι λάπτοπ όμως δεν είναι desktop δεν αλλάζει η κάρτα και η οθόνη αν το μετανιώσεις σε 6 μηνες. Η 2060M είναι 5-10 fps κάτω από την 1070M φαντάσου. Και εγώ αυτό κοιτουσα αλλά μετά από αρκετά βίντεο στο youtube κατέληξα πως δεν αξίζει η σειρά 60. Φαντάσου πόσο πίσω θα σε αφήσει το 2021 με τα νέα παιχνίδια. Εγώ έδωσα πριν 4 μήνες το δικό μου με την ελπίδα ότι θα πέσουν και άλλο οι τιμές αλλά για κάποιο λόγο ανέβηκαν τώρα με το black κλαφτα  friday... 

https://www.amazon.co.uk/s?k=rtx+2060+laptop&sprefix=rtx+2060+lap&ref=nb_sb_ss_ts-a-p_1_12

Εδώ πάντως αν θέλετε κάτι οικονομικό με rtx 2060 ξεκινάει από 900€ i5 και ryzen. Και φτάνει μέχρι 1200€ με τον ι7 gen10 16gb ssd windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, odiseas46 είπε

Αν στο περάσουν για έλεγχο εκτελωνιστή θα έχει μια επιβάρυνση από 50-100€ με απλό ταχυδρομείο. Αν δεν διαλέξεις ταχυδρομείο απλό που κάνει μια δύο εβδομάδες παραπάνω και διαλέξεις ταχυμεταφορών που το βάζει αυτόματα καμία φορά και εκεί είναι που θέλει να στειλεις ένα μύνημα πρώτα στον πωλητή και έχεις δίκιο σε αυτό ανεβαίνει αυτόματα +150€ λόγω του ιδιώτη συνεργαζόμενου.

Θα μου πεις ναι και αυτά λεφτά είναι, δίκιο έχεις αλλά είναι λάπτοπ όμως δεν είναι desktop δεν αλλάζει η κάρτα και η οθόνη αν το μετανιώσεις σε 6 μηνες. Η 2060M είναι 5-10 fps κάτω από την 1070M φαντάσου. Και εγώ αυτό κοιτουσα αλλά μετά από αρκετά βίντεο στο youtube κατέληξα πως δεν αξίζει η σειρά 60. Φαντάσου πόσο πίσω θα σε αφήσει το 2021 με τα νέα παιχνίδια. Εγώ έδωσα πριν 4 μήνες το δικό μου με την ελπίδα ότι θα πέσουν και άλλο οι τιμές αλλά για κάποιο λόγο ανέβηκαν τώρα με το black κλαφτα  friday... 

https://www.amazon.co.uk/s?k=rtx+2060+laptop&sprefix=rtx+2060+lap&ref=nb_sb_ss_ts-a-p_1_12

Εδώ πάντως αν θέλετε κάτι οικονομικό με rtx 2060 ξεκινάει από 900€ i5 και ryzen. Και φτάνει μέχρι 1200€ με τον ι7 gen10 16gb ssd windows.

Υπαρχει και αυτο εδω εκτος και αν θελετε οπωσδηποτε 17αρι

Παντως γτ το λες αυτο για την σειρα χχ60 της nvidia? Εγω εχω το lenovo y50-70 απο το 2014 που ειχε την gtx860m 4gb. Ακομα και σημερα με παραχωρησεις παιζω ολα τα παιχνιδια. Οποτε και η 2060 αρκετα future proof ειναι. Εννοειται δεν τα εχεις ολα στο τερμα ουτε θα παιζεις σε 4κ αλλα οπως και να εχει νομιζω ειναι αρκετα καλη επενδυση για gaming laptop. Απο τα 1000 χοντρικα που παιρνεις 2060 μεχρι τα 1500 που ειναι η επομενη 2070 ειναι 50% πανω. Δεν ειναι λιγα λεφτα για τοσο μικρη διαφορα στις επιδοσεις...

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.
11 ώρες πριν, odiseas46 είπε

+ ΦΠΑ ?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nek4d είπε

+ ΦΠΑ ?!

Αν λες για το πρώτο που έστειλα είναι 1090€ περίπου. Αν βάλεις διεύθυνση στο eBay account θα σου πει ακριβώς τον φόρο και τα μεταφορικά για όπου βρίσκεσαι.

Τα άλλα που έστειλα είναι από uk amazon δεν έχουν φόρο δηλαδή ένα laptop i5  8gb 256ssd 15,6" rtx 2060 (όχι maxq με μειωμένη απόδοση) έχει 950€ συν 40€ περίπου μεταφορικά μόνο. Όσο ανεβαίνεις σε spec φτάνει μέχρι 1300€ + μεταφορά με  i7 10gen 16gb 1tb ssd 15.6" όλα είναι με 120+hz οθόνες. 

Επεξ/σία από odiseas46
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα εγώ στις 3 Δεκεμβρίου. Σε όλα σουπερ το λαπτοπ αλλά έχει πολυ ελαφρό backlight bleeding. 'Εχω επικοινωνήσει με amazon και θα γίνει αλλαγή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nagapit είπε

Παρέλαβα εγώ στις 3 Δεκεμβρίου. Σε όλα σουπερ το λαπτοπ αλλά έχει πολυ ελαφρό backlight bleeding. 'Εχω επικοινωνήσει με amazon και θα γίνει αλλαγή.

Κάνουν αλλαγή για bleed? Και εμένα κανει. Αρκετουτσικο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Κάνουν αλλαγή για bleed? Και εμένα κανει. Αρκετουτσικο.

Στην αρχή το τσατ μου είπε ναι κατευθείαν. Μου στείλανε μήνυμα μετά από μισή ώρα ότι λόγω της τιμής του προϊόντος θα πρέπει να το δει το θέμα μια άλλη ομάδα και θα με ειδοποίησουν σε 2 με 3 μέρες. Είμαστε στη δεύτερη μέρα. 

Δεν κάνει πολύ σε μένα, πολύ λίγο στο κέντρο πάνω, αλλά ρε.φιλε τόσα λεφτά έκανε και είναι καινούργιο γιατί να το αφήσω έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...