Προς το περιεχόμενο

[Laptop] ASUS ROG Strix G712LV-H7002 17.3'' ((Intel Core i7-10750H , 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX 2060-6GB, No OS) 1156.99€ @amazon.es [Εξαντλήθηκε]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.es/ASUS-ROG-Strix-G712LV-H7002-Ordenador/dp/B08896QC99/

Επεσε στην αντίληψη μου το παραπάνω λάπτοπ , μιας και έψαχνα για 17ρι δεν βρήκα τιποτα αξιόλογο στην ελληνική αγορα μέχρι τα 1500, οπότε πιστεύω αξίζει για τα χρήματα που έχει.  Στα μειονεκτήματα είναι  ότι έρχεται χωρίς λειτουργικό σύστημα , δεν έχει κάμερα και είναι με ισπανικό πληκτρολόγιο (δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το qwerty που έχουμε στη ελληνική αγορά)

image.png.76b63d3c1fc761917c5b478b8bbb5ebd.png

Επεξ/σία από dimitris1090t
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είσαι ωραίος. Το έχω βάλει στο μάτι. Ψάχνω για τα συν και πλην. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι να με χάλαει. Το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι είναι: περιμένω για καλύτερη προσφορά ή το χτυπάω?

Δημοσ.

Στη φωτογραφία που έχει γράφει 144Ηz. Αν δοκιμάσεις τις άλλες επιλογες που έχει θα δεις οτι αλλάζει την εικόνα και τα Hz που γράφει στην οθόνη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπω τι μας κάνεις τώρα. Θα κρατηθώ λίγο μιας και ψάχνω και γω με 17ρα οθόνη και το συγκεκριμένο είναι κομπλέ!
Θα κάνω λίγο υπομονή μήπως πέσει στο 1000ευρω τις επόμενες μέρες...

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Πωπω τι μας κάνεις τώρα. Θα κρατηθώ λίγο μιας και ψάχνω και γω με 17ρα οθόνη και το συγκεκριμένο είναι κομπλέ!
Θα κάνω λίγο υπομονή μήπως πέσει στο 1000ευρω τις επόμενες μέρες...

Είναι το μόνο μου δίλημμα. Πέρυσι την πάτησα έτσι και τελικά δεν πήρα. Όλα θα κριθούν για μένα στην επόμενη ώρα.

Δημοσ.

Νομίζω μπορείτε να κάνετε την παραγγελία με κάρτα χωρίς χρήματα ώστε να δεσμεύσετε την τιμή και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα σας δίνει περιθώριο το amazon να αλλάξετε κάρτα ώστε να πραγματοποιηθεί η παραγγελία πριν σας την ακυρώσει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris1090t είπε

Εγώ αυτό που δεν βρήκα πουθενά  είναι αν φοράει πάνελ 120 ή 144 hz  γιατί στην περιγραφή δεν γράφει

• Display 17.3" LED FullHD (1920x1080) 16:9 120Hz 250nits Value IPS-level

Source: https://www.pccomponentes.com/asus-rog-strix-g17-g712lv-h7002-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-173

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Νομίζω μπορείτε να κάνετε την παραγγελία με κάρτα χωρίς χρήματα ώστε να δεσμεύσετε την τιμή και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα σας δίνει περιθώριο το amazon να αλλάξετε κάρτα ώστε να πραγματοποιηθεί η παραγγελία πριν σας την ακυρώσει.

Πλεον τραβαει αμεσως τα λεφτα το αμαζον.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadowjump είπε

Πλεον τραβαει αμεσως τα λεφτα το αμαζον.

Πως θα τα τραβήξει αν δεν έχεις υπόλοιπο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadowjump είπε

Δεν θα σου κανει την συναλλαγη.

Πριν κανα μήνα που αγόρασα και δεν είχα λεφτά στην κάρτα εκείνη την ώρα μου έδωσε περιθώριο. Πήγα την επόμενη το μεσημέρι, έβαλα λεφτά και έγινε η συναλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τα ρημαδια τα Asus, δεν σε αφηνουν να ησυχασεις με τις προσφορες τους στο BF και ειχα ορκιστει φετος να μην ξαναπαρω Asus, μετα το στραπατσο απο προηγουμενο ROG που αφενος πρεπει να ξεκοιλιασεις ολο το μηχανημα για να αλλαξεις μπαταρια, αφετερου, απο περιορισμο μηχανολογικης σχεδιασης, δεν δουλευει χωρις λειτουργικη μπαταρια μεσα(!), απαραδεκτο...

Θα χρειαστω να ψαξω αν συμβαινει το ιδιο και σε αυτο το μοντελο.

P.S. USA vs Spanish keyboard layout:

http://www.farah.cl/Keyboardery/A-Visual-Comparison-of-Different-National-Layouts/#esES

usa vs esES keyboard.png

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Δημοσ.

https://www.ebay.com/itm/HP-OMEN-17-17-3-Gaming-Laptop-144Hz-i7-10750H-12GB-RAM-512GB-SSD-RTX-2070-8GB-/124333795384?_trksid=p2349624.m46890.l49292

Αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. 1420€ έρχεται τελική τιμή σπίτι μας με την παράδοση και τους φόρους. Δεν θα δείτε κάτι παρόμοιο μέχρι σήμερα σε ευρωπαϊκό κατάστημα.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...