Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ά έχεις βάλει τους DNS που ανέφερα ή της Google 8.8.8.8/8.8.4.4? Οι σελίδες φορτώνουν γρήγορα πχ youtube,facebook,twitch? Αν τους έχεις βάλει,τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο,οπότε κάνεις υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ναι αυτές φορτώνουν αρκετά καλά αλλά από ότι φαίνεται θα περιμένω για μετά Α και άμα συνεχίσει να μου κάνει νερά η σύνδεση και μετά τι θα έλεγες να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως αν έχεις τη δυνατότητα να πας στη Cosmote,κάντο και δεν θα έχεις ΄τετοια θέματα. Εφόσον δεν έχεις αποσυνδέσεις και αφού είδα τα στατιστικά το πρόβλημα είναι στη διασύνδεση της vodafone με το εξωτερικό. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δυστυχώς αλλαξα διότι και η cosmote εν ώρα καραντίνας την 1η κατέβαζα θυμαμε με 700-750klbs Για ακριβώς των ίδιο λόγο και τώρα έχω σύμβαση 24μηνη Αλλά με την vodafone άλλαξε κατέβαζα θυμαμε με 1.1 με 1 αλλά τώρα συμβαίνει αυτό εδώ και 2 εβδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για μπές εδώ και κάνε ένα speedtest επιλέγοντας το http 1 GB. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Έγινε θα το κάνω και θα σε ενημερώσω όταν είμαι από υπολογιστή διότι τώρα είμαι από κινητο Παρεμπιπτόντως κατεβάζω αυτό το αρχείο αυτό είναι το speedtest? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ναι για να δω αν κατεβάζεις με φουλ ταχύτητα το αρχείο που βρίσκεται σε ελληνικό server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Από κινητό δοκίμασα για να δω και πάει έως 750 κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δοκίμασε απο υπολογιστη αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Οκευ σε ενημερώνω τοτε Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, robipc είπε Δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα στατιστικά αλλά σε σύγκριση με τα δικά μου νομίζω ότι σίγουρα θα έπρεπε να πιάνεις παραπάνω ταχύτητα,νομίζω ότι είναι καλά τα στατιστικά σου. Καλά τί του λες τού ανθρώπου;;; Που τά είδες τά καλά στατιστικά; Δεν βγάζουμε συμπεράσματα κάνοντας απλά σύγκριση με τα δικά μας...Κατά αρχήν με το Attenuation που έχει θά έπρεπε να πιάνει όχι 10,5mbps που έχει τώρα αλλά τουλάχιστον 18-19 mbps . Θά πρέπει να ελέγξεις τη καλωδιοση σου στο σπίτι καί αν είσαι οκ τότε καλεις τεχνικό για χαμηλό συγχρονισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Είπα δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα στατιστικά!Σίγουρα ναι έπρεπε να πιάνει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδή από ότι φαίνεται με πόσο κατεβάζω τώρα? Πλας τι θα ελέγξει ακριβώς ο ηλεκτρολόγος εάν γνωρίζεις την υποδοχή της γραμμής πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ανεβασε μια εικόνα να δούμε,αν κατεβάζεις με 10 στο server που σου έγραψα, μετά δοκίμασε να κατεβάσεις έναν driver Intel ή Nvidia και δες εκεί με τι ταχύτητα κατεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, bill27 είπε Καλά τί του λες τού ανθρώπου;;; Που τά είδες τά καλά στατιστικά; Δεν βγάζουμε συμπεράσματα κάνοντας απλά σύγκριση με τα δικά μας...Κατά αρχήν με το Attenuation που έχει θά έπρεπε να πιάνει όχι 10,5mbps που έχει τώρα αλλά τουλάχιστον 18-19 mbps . Θά πρέπει να ελέγξεις τη καλωδιοση σου στο σπίτι καί αν είσαι οκ τότε καλεις τεχνικό για χαμηλό συγχρονισμό. Για αυτο και εγω ρωτησα αν εχει ξανα δει τα στατιστικα του , θα επρεπε να ειναι αρκετα ποιο ψηλά ο χρονισμος σου , τσεκαρε αν εισαι στην κεντρική πρίζα ,δοκιμασε αν εχει spliter να το βγαλεις και να βαλεις την γραμμή πανω στο router , αυτα ειναι τα ευκολα που μπορεις να κανεις και εσυ αν δεν δεις διαφορα μετα οπως λεει και ο bill να κανεις ελενχο στα καλωδια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα