manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας έχω στείλει σε live chat vodafone για θέμα χαμηλου download σε 24αρα σύνδεση.Συγκεκριμενα έχω 37ms και 5,70 με το ζόρι (μερικές φορές πάει και 4.90 download)..Τέλος πάντων τους έχω στηλει 3 φορές και λένε είναι θέμα του lockdown ενώ έχω το ίδιο download 24ωρες το 24ωρο και και εκτός ωρών αιχμής θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Για στείλε στατιστικά γραμμής να δούμε τι γίνεται.Τι ταχύτητα πιάνεις συνήθως? Πολύ απλά το δίκτυο της vodafone δεν έχει μεγάλο bandwitch με το εξωτερικό με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Η Cosmote αντιθέτως δεν έχει τέτοια θέματα μιας και έχει πολύ καλή διασύνδεση με το εξωτερικό γιατί έχει μεγάλο bandwitch(χωρητικότητα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Έχω τώρα καραντινα xωρης κανένα άλλο στην σύνδεση μόνο 5.51(τελευταίο speedtest) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ναι αλλά για να έχουμε σαφής εικόνα ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Που τα βλέπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Γράφεις στον browser 192.168.2.1 και βάζεις το username και το password που αναγράφονται στο πίσω μέρος του router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ποιο router έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Speedport entry 2i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.Vodafone ή Cosmote έχεις?Γιατί είπες ότι έχεις στείλει μήνυμα chat στη Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ναι απλά έχω αλλάξει και έχω το ρούτερ της cosmote δεν έχω πάρει από vodaphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, manos233 είπε Πρώτη φορά βλέπεις τα στατιστικά σου από το router ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Γενικά δεν γνωριζω πολλά από ρυθμίσεις σε ρούτερ το μόνο που ξέρω είναι να αλλάξω κωδικο αλλά αυτά δεν ειναι τα στατιστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα στατιστικά αλλά σε σύγκριση με τα δικά μου νομίζω ότι σίγουρα θα έπρεπε να πιάνεις παραπάνω ταχύτητα,νομίζω ότι είναι καλά τα στατιστικά σου. Αν σέρνεται το ίντερνετ δοκίμασε να αλλάξεις τους DNS στο Pc αρχικά,γράψε στην έναρξη πίνακας ελέγχου και δεξιά στη μπάρα αναζήτησης γράψε κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης. πατάς αριστερό κλικ στο Ethernet που είναι με μπλέ γράμματα,Ιδιότητες,διπλό αριστερο κλικ στο Πρώτοκολλο Internet Εκδοση 4(TCP/IPV4) Και εκεί που λέει Χρήση των παρακάτω διευθύνσεων DNS θα βάλεις στο πρώτιμώμενο DNS: 1.1.1.1 και στο Εφεδρικός 1.0.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos233 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Το έχω κανει ήδη αυτό αλλά και πάλη τι να κάνω;Να περιμένω να τελειώσει η καραντινα η να τους στέλνω κάθε μέρα; Στο live chat επίσης μου έλεγε ότι έχω 8-9 mbs ενώ ποτέ δεν έχω δει πάνω από 7.50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα