Crus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, generalb31 είπε Εμενα με προπληρωμενη της πειραιως χρεωσαι μονο 0.24! συν 0.01 ευρω προμηθεια 😛
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, beamex είπε ή όλα τα κανάλια (5,1/7,1κτλ) αν υπολογιστής και ενισχυτής έχουν αντίστοιχα Οπτική ίνα ΗDMI Απο ποτε περναει απο οπτικη ινα πολυκαναλο;;;; Μονο απο HDMI νομιζω οτι περναει το πολυκαναλο. Το εχω κανει εδω και χρονια και ειχα ειδα στην πραξη οτι δεν περναει απο SPDIF (οπτικη) απο την πηγη μου στον ενισχυτη και το επιβεβαιωσα και ψαχνοντας τοτε στο νετ οτι απο οπτικη ΔΕΝ περναει πολυκαναλος ηχος.
mcgerger Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, matrixxx είπε Απο ποτε περναει απο οπτικη ινα πολυκαναλο;;;; Μονο απο HDMI νομιζω οτι περναει το πολυκαναλο. Το εχω κανει εδω και χρονια και ειχα ειδα στην πραξη οτι δεν περναει απο SPDIF (οπτικη) απο την πηγη μου στον ενισχυτη και το επιβεβαιωσα και ψαχνοντας τοτε στο νετ οτι απο οπτικη ΔΕΝ περναει πολυκαναλος ηχος. Χρόνια το έχω έτσι με οπτική στον Marantz, από το DVD/blu ray player, την τηλεόραση και το PC. Όλοι οι παλαιότεροι ενισχυτές που δεν είχαν HDMI έτσι έπαιζαν Home Cinema. Μα τόσο νέοι είστε όλοι;;; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από mcgerger 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, mcgerger είπε Χρόνια το έχω έτσι με οπτική στον Marantz. Όλοι οι παλαιότεροι ενισχυτές που δεν είχαν HDMI έτσι έπαιζαν Home Cinema από το DVD. Εισαι σιγουρος οτι μιλας για DTS κλπ; Αν μιλας για κατι απλουστερο οπως 2.1 ή ξερω γω το παλιο dolby surround της εποχης στην οποια αναφερεσαι λεγοντας "οταν δεν ειχαν HDMI" ειναι κατι αλλο. Περνας 5.1 ή 7.1 DTS η DTS HD-MA ή κατι αντιστοιχο απο την οπτικη ινα; Τι ακριβως;
iganiats Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Dolby digital και DTS (σε 5.1) περνάνε κανονικά από την οπτική ίνα από την δεκαετία του 1990. Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει η ενεργοποίηση της προσφοράς; 1
mcgerger Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εισαι σιγουρος οτι μιλας για DTS κλπ; Αν μιλας για κατι απλουστερο οπως 2.1 ή ξερω γω το παλιο dolby surround της εποχης στην οποια αναφερεσαι λεγοντας "οταν δεν ειχαν HDMI" ειναι κατι αλλο. Περνας 5.1 ή 7.1 DTS η DTS HD-MA ή κατι αντιστοιχο απο την οπτικη ινα; Τι ακριβως; Ο δικός μου συγκεκριμένα από το 2003 https://www.marantz.com/en-gb/shop/avreceiver/sr5300 Δέχεται τουλάχιστον τα παρακάτω: 192 kHz/24-BIT D/A CONVERTER FOR ALL CHANNELS DTS-ES DOLBY DIGITAL EX DOLBY PRO LOGIC II DTS-NEO:6 Βασικά δηλαδή σχεδόν οτιδήποτε μέχρι 6.1 (τόσες εξόδους έχει), εξαρτάται όμως και το μηχάνημα του καθενός, κάποια μπορεί και 7.1 το δικό μου ήταν midrange... Όχι κύριοι...! Η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει όσο νομίζετε τα τελευταία 20 χρόνια! :-))) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από mcgerger
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, mcgerger είπε Μα τόσο νέοι είστε όλοι;;; ☺️Ευχαριστω για την φιλοφρονηση, αλλα δυστυχως δεν ισχυει. Ισως παλια να περνουσα και εγω iganiats και mc 5.1 στον προ 15-20 ετιας yamaha μου που δεν ειχε HDMI, αλλα ειμαι τοσο μεγαλος που το εχω ηδη ξεχασει. Ο ακομα παλιοτερος yamaha μου, ειχε μονο αναλογικο Dolby surround, τοσο νεος ειμαι. Ισως να θυμαμαι που δεν περνουσε το DTS HD-MA πριν 3-4 χρονια που πηρα εναν ακομα yammy με τα αντιστοιχα πρωτοκολλα και αναγκαστηκα να περασω σε HDMI και να μην ειχα το θεμα και με απλο DTS. Ισως να εχω ξεχασει, τι να πω; 1
iganiats Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) θυμήσου ότι οι πρώτες συσκευές DVD (ή και τα ακόμα παλαιότερα Laserdisc) που δεν είχαν HDMI μόνο μέσω optical ή coaxial out περνούσαν το πολυκάναλο σήμα. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από iganiats
mcgerger Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, iganiats είπε θυμήσου ότι οι πρώτες συσκευές DVD (ή και τα ακόμα παλαιότερα Laserdisc) που δεν είχαν HDMI μόνο μέσω optical ή coaxial out περνούσαν το πολυκάναλο σήμα. ωωω δικός μας είσαι σειρά...!
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, mcgerger είπε ωωω δικός μας είσαι σειρά...! Ετοιμοι για τα καπη ειμαστε. Πουλμανακι και φυγαμε. Θα βρουμε και 10-15 ακομα να το γεμισουμε. Ασε που και 50αρι πουλμαν μπορουμε αν βρουμε αλλους 45... 😛
beamex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, matrixxx είπε ☺️Ευχαριστω για την φιλοφρονηση, αλλα δυστυχως δεν ισχυει. Ισως παλια να περνουσα και εγω iganiats και mc 5.1 στον προ 15-20 ετιας yamaha μου που δεν ειχε HDMI, αλλα ειμαι τοσο μεγαλος που το εχω ηδη ξεχασει. Ο ακομα παλιοτερος yamaha μου, ειχε μονο αναλογικο Dolby surround, τοσο νεος ειμαι. Ισως να θυμαμαι που δεν περνουσε το DTS HD-MA πριν 3-4 χρονια που πηρα εναν ακομα yammy με τα αντιστοιχα πρωτοκολλα και αναγκαστηκα να περασω σε HDMI και να μην ειχα το θεμα και με απλο DTS. Ισως να εχω ξεχασει, τι να πω; Ακριβώς αυτό που λες είναι.. τα πιο νέα πρότυπα DTS-HD/ MA κτλ είχαν μεγαλύτερο bitrate και δεν τους έφτανε η οπτική. PCM όμως πολυκάναλο περνάει κανονικά. Το είχα έτσι μέχρι πριν λίγες μέρες που το κουνέλι της ανιψιάς μου έφαγε το καλώδιο της οπτικής. Το αστείο ήταν ότι το πέτυχα να το μασουλαει στα σκοτεινά και κοκκίνιζε η μουσούδα του λες και ήταν μικρός δαίμονας! Και μιας και μας βλέπω με το πούλμαν στα λασπόλουτρα, να μας θυμίσω dolby pro logic!
barman_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ολα καλα εδω(θενκς ερντο) πατησα και κατα λαθος την οικογενειακη βερζιον αφου μπηκα στον λογαριασμο και μαλλον μου την ενεργοποιησε δωρεαν μεχρι τελη μαρτιου 5 ατομα με 4 λεπτα ο καθενας τους ευρω για 4 μηνες,0.80 λεπτα ο καθενας το μηνα,παιζει να ειναι το τιμιοτερο black friday ever.
wakabanka Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Γίνεται να εισάγεις η να μετατρέψεις με κάποιο τρόπο τα playlist σου από Spotify;
nighthawk6969 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Έχει κανείς να προτείνει δωρεάν proxy για να μπεις από Τουρκία? Παλιά έμπαινα με chrome plugin στο origin του Μεξικού, αλλά δεν θυμάμαι όνομα...
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, wakabanka είπε Γίνεται να εισάγεις η να μετατρέψεις με κάποιο τρόπο τα playlist σου από Spotify; Με πολλους τροπους γινεται. Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις