klamia71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Στις 21/11/2020 στις 4:28 ΜΜ, Damned7 είπε Υπαρχει και Master με 96 kHz-192kHz / 24 bit που υπάρχει στη συγκεκριμένη προσφορά. Δεν ισχύει για την master η προσφορά
Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποιο vpn χρησιμοποιήσατε για Τουρκία? Χρησιμοποίησα το windscribe (free) και δούλεψε κανονικά. 10 λεπτά πριν, Damned7 είπε Μάλλον είναι θέμα vpn. Ίσως. 3 λεπτά πριν, klamia71 είπε Δεν ισχύει για την master η προσφορά Nομίζω πως έχοντας το hifi μπορείς να ακούς και master ποιότητα. 1
Damned7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, klamia71 είπε Δεν ισχύει για την master η προσφορά Η master είναι μέσα στην HiFi standard. 3
Athoz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποιο vpn χρησιμοποιήσατε για Τουρκία? http://free-proxy.cz/en/proxylist/country/TR/all/ping/all βάλε στο browser σου έναν proxy από τη λίστα, κάνε εγγραφή / πληρωμή και μετά απενεργοποίησε το. Μέσω firefox μου πήρε ένα λεπτό η διαδικασία. Για να ψάχνεις free vpn με Τουρκική IP θα σου πάρει λίγο παραπάνω με το ίδιο αποτέλεσμα. 18 λεπτά πριν, Damned7 είπε Η master είναι μέσα στην HiFi standard. Επιβεβαιώνω και φαίνεται στο screen-shot χαμηλά, που έχω μερικά post πιο πριν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Athoz 1
itheodo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποιο vpn χρησιμοποιήσατε για Τουρκία? https://www.urban-vpn.com/ 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατεβασα το tunnel bear αρχικα και δεν ειχε επιλογη για Τουρκια. Thx 57 λεπτά πριν, klamia71 είπε Δεν ισχύει για την master η προσφορά Η master ειναι μεσα στο HiFi, απλα πρεπει το τραγουδι να υποστηριζει την ποιοτητα. πχ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic
BonaFideHustler Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Athoz, εξήγησε μου λίγο πιο αναλυτικά πληζ τα βήματα: "βάλε στο browser σου έναν proxy από τη λίστα" Εννοείς με ήδη εγκατεστημένο extension; δεν κατάλαβα πώς γίνεται Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από BonaFideHustler (Το έκανα με windscribe, αλλά έτσι για το know how)
Athoz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, BonaFideHustler είπε Athoz, εξήγησε μου λίγο πιο αναλυτικά πληζ τα βήματα: Σε firefox πας στα options (about:preferences στο address bar), στο searchbox βαζεις proxy, click settings, manual proxy configuration, γεμίζεις τα IP - port κουτιά (http, https, socks ανάλογα τι proxy επέλεξες) και πατάς OK. Λογικά μετά είσαι έτοιμος. δοκίμασε το μπαίνοντας στο whatismyip.com και δες αν σου βγάζει Τουρκία. Για να επανέλθεις απλά βάζεις αντι manual proxy αυτό που ήταν πρίν π.χ. use system proxy ή no proxy. Για άλλους browser είναι η ίδια διαδικασία, options, search proxy, settings, manual proxy, OK. 1 1
generalb31 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Με hola vpn add on στον chrome το πηρε κανονικα με τιμες τουρκιας και πληρωμη με προπληρωμενη μαστερκαρτ της πειραιως μολις.Να συνεχισουν με την πτωση της λιρας οι απεναντοι μονο....:P
transport_planner Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 μήνες TIDAL με 0.2£ . 1000 ευχαριστώ! Η ποιότητα του είναι αδιανόητη σε Master/HIFI Ελάχιστα εκτός τοπικ, έχει κάποιος αγοράσει ενισχυτή με TIDAL integrated που να κοστίζει κάτω από 1000€ ;
gusmin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Εκανα κι εγώ 4μηνο hi fi σε τουρκικό. Ξέρει κάποιος αν στην ανανέωση θα συνεχίσει να χρεώνει τουρκικό ή έχουν την δυνατότητα να δουν από που έγινε η συναλλαγή ή μετά η χρήση και να μας το γυρίσουν σε ευρώ?
haris013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, gusmin είπε Εκανα κι εγώ 4μηνο hi fi σε τουρκικό. Ξέρει κάποιος αν στην ανανέωση θα συνεχίσει να χρεώνει τουρκικό ή έχουν την δυνατότητα να δουν από που έγινε η συναλλαγή ή μετά η χρήση και να μας το γυρίσουν σε ευρώ? όντως έχει κάποιο geo restriction? μπορώ να συνεχίσω να έχω το hifi σε τούρκικη λίρα που βγαίνει κάνα 2εύρω μετά; πληρωμή με revolut, οχι ελληνική κάρτα.
Athoz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Αν είναι όπως το Netflix, δεν θα υπάρχει έλεγχος και θα συνεχίσει να κάνει χρέωση σε λίρα. Επίσης όταν έκανες την αγορά έγινε κάποιο "συμφωνητικό" στην τιμή το οποίο δεν μπορεί να αλλαχτεί από το ένα μέλος μόνο, πρέπει να σπάσει και οι δύο να συμφωνήσουν σε νέα τιμή.
mcgerger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα, μπορείτε να μου πείτε σε PC με Windows 7, βγάζει ήχο από το optical out για τον στείλω σε εξωτερικό DAC; Υποστηρίζει δυνατότητες όπως π.χ. Wasapi ή DS προς το εξωτερικό DAC ώστε να μην παρεμβάλονται τα Windows στον ήχο; Ευχαριστώ!
athkatla78 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Έκανα μια απλη σύγκριση του ιδιου τραγουδιού από Spotify kai Tidal/Master και η διαφορά είναι εμφανέστατη! Δεν το περιμένα, ειδικα με τα gaming ακουστικά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις