Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ κατάλαβα διαφορά μεταξύ youtube που είναι μια "καλή" ποιότητα υποτίθεται (που δεν είναι) με το hifi του TIDAL (δεν δοκίμασα την premium) γιατί μου ακούγονται πιο καθαρά και ακούω θορύβους που δεν άκουγα στο youtube, σε ηχεία του 2005-7 logitech x530 5.1. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή όχι, αλλά όσοι έχουν καλά συστήματα + κάρτα ήχου νομίζω θα καταλάβουν αισθητή διαφορά. Όσον αφορά τις κάρτες, όσο μπορείτε να το εκμεταλευτείτε το κόλπο, κάντε το. (Offtopic: Το ίδιο γίνεται και στο one drive και αντί για 2€ το μήνα μπορείς να δώσεις 1.2-1.5€ ψάχνοντας τα διάφορα currency που σου δίνει να επιλέξεις. Στο dropbox δυστυχώς που έψαχνα δεν κατάφερα να το κάνω έτσι) Στο family πακέτο βγαίνει 3€ ο μήνας όπου αν βρεις άλλα 4 άτομα, θα φτάσετε να δίνεται 0.6 το μήνα το άτομο για την hi-fi έκδοση) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Ola150
burnin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 ρε παιδια. εκανα το κολπο με το βοπιεν. οντως 0.22 ευρω για την ακριβη συνδρομη. παω να ακυρωσω το σαμπ μην χρεωθω. μου κοβει τη συνδρομη. και απο το Hifi που ειχα, με πεταξε στο πριμιουμ. το ξανανοιγω και μου λεει οτι θα χρεωθω μετα απο 4 μηνες. πως τα καταφερατε εσεις και θα το εχετε για 4 μηνες σε hifi (εφοσον αυτο πληρωσατε) και μετα θα σας κοπει? επισης πως πληρωσατε με πειπαλ? εμενα μονο την καρτα με αφηνε να βαλω δεν ειδα κατι αλλο. προφανως κατι εγω δεν κανω καλα, δεν μπορει ολοι να εχετε λαθος και εγω να ειμαι ο σωστος, αλλα τι παιζει? δεν καταλαβαινω....
Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, burnin είπε ρε παιδια. εκανα το κολπο με το βοπιεν. οντως 0.22 ευρω για την ακριβη συνδρομη. παω να ακυρωσω το σαμπ μην χρεωθω. μου κοβει τη συνδρομη. και απο το Hifi που ειχα, με πεταξε στο πριμιουμ. το ξανανοιγω και μου λεει οτι θα χρεωθω μετα απο 4 μηνες. πως τα καταφερατε εσεις και θα το εχετε για 4 μηνες σε hifi (εφοσον αυτο πληρωσατε) και μετα θα σας κοπει? επισης πως πληρωσατε με πειπαλ? εμενα μονο την καρτα με αφηνε να βαλω δεν ειδα κατι αλλο. προφανως κατι εγω δεν κανω καλα, δεν μπορει ολοι να εχετε λαθος και εγω να ειμαι ο σωστος, αλλα τι παιζει? δεν καταλαβαινω.... Προσωπικά δεν ακύρωσα, μάλλον δεν θα ακυρώσω όσο ισχύει αυτή η ισοτιμία, γιατί στο τέλος θα μου παίρνει 2 ευρώ το μήνα. Αλλιώς βάζεις υπενθύμιση 2-3 μέρες πριν λήξει να την ακυρώσεις.
DeKaLoUdiS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ola150 είπε Προσωπικά δεν ακύρωσα, μάλλον δεν θα ακυρώσω όσο ισχύει αυτή η ισοτιμία, γιατί στο τέλος θα μου παίρνει 2 ευρώ το μήνα. Αλλιώς βάζεις υπενθύμιση 2-3 μέρες πριν λήξει να την ακυρώσεις. Σου στέλνει κι απο μόνο του 2-3 reminder μέσα στην τελευταία εβδομάδα που είναι να λήξει
Damned7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρέπει να κάνω log in από τούρκικη ip για να ακούσω η είναι μόνο για την εγγραφή. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Damned7
Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Damned7 είπε Πρέπει να κάνω log in από τούρκικη ip για να ακούσω η είναι μόνο για την εγγραφή. Μόνο για την εγγραφή! 1
Damned7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δοκίμασα με 3 κάρτες χρεωστικές και προπληρωμενες από Εθνική και Πειραιώς αλλά δεν μου τις παίρνει για πληρωμή σε τούρκικο νόμισμα.
kasmpou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Εχω κανει εγγραφή με την προσφορά.... μπορώ να κάνω κάτι ωστε να ακυρωθεί και να μπω με proxy?θα με ενδιέφερε να το κρατησω και μετά τους 4 αλλά οχι να πληρώνω τα κανονικά που ζητούν....
gotthard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 πάτησα το family καταλάθος και έκανε upgrade άμεσα. Απο ότι φαίνεται δεν θα χρεώσει έξτρα παρά μόνο τον Μάρτιο που τελειώνει η συνδρομή με 0.22ε 🤣.
TED437343 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Οντως δε βγαζει pay pal και δε δεχετι τισ καρτεσ απο ελλαδα μεσω vpn
Damned7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, TED437343 είπε Οντως δε βγαζει pay pal και δε δεχετι τισ καρτεσ απο ελλαδα μεσω vpn Και εγώ είχα πρόβλημα με τις κάρτες αλλά ήταν όλες visa. Δοκίμασες με MasterCard?
Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Η δική μου κάρτα είναι visa και την πήρε κανονικά
Damned7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ola150 είπε Η δική μου κάρτα είναι visa και την πήρε κανονικά Μάλλον είναι θέμα vpn. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Damned7
Προτεινόμενες αναρτήσεις