lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) όχι, απλά η Τουρκική κυβέρνηση μπλοκάρει το tidal σε όσους μπαίνουν με Τούρκικη ip, σε εκείνους η Tidal δίνει ένα μήνα δώρο και θα προσπαθήσει το συντομότερο να πάρει άδεια λειτουργίας. Μέχρι τότε είναι μπλοκαρισμένοι όσοι προσπαθούν να μπουν από Τούρκικες IP όχι από το tidal αλλά από την κυβέρνηση της χώρας Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από lefta_yparxoun
Abudi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εμείς που μπήκαμε 1 φορά με τούρκικη IP θα έχουμε άραγε θέμα; Επίσης επειδή έχει σχολιαστεί εδώ ένα παρόμοιο workaround με TRY και για Netflix, θα επιθυμούσα pm από κάποιον σχετικό
johnbond Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Είναι δυνατόν να παριστάνετε τους τούρκους για να γλιτώσετε 1 ευρώ; Πως ξέπεσε έτσι αυτός ο λαός.... 2 4 1
waxlrose06 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, anergos13 είπε τι έχουμε? Τίποτα, απλά όσοι είχαμε κάνει με ip Τουρκίας πήραμε έναν μήνα δώρο για τις μαλακίες του Ερντογάν.
Ola150 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2020 στις 5:12 ΜΜ, nighthawk6969 είπε Αν ψάχνεται κανένας για family plan (6 ατομα) ας το γράψει, βγαίνει 0.50€ τον μήνα στο άτομο! Στις 28/11/2020 στις 4:03 ΜΜ, burnin είπε εγω εχω βαλει αυτο με τους 4 μηνες απο βιπιεν τουρκιας. το ψηνω για να δινουμε μετα τα 2.1 ευρω το μηνα δια 6 αμα εχουν βρεθει ατομα. απλα ακομα το σκεφτομαι δεν ειμαι 100%. γιατι δεν εχει την ποικιλια που εχει το σποτιφαι. αλλα αν βρεθουν ατομα μαλλον ειμαι μεσα. αν ανοιχτει αλλο θρεντ απο καποιον, ας ενημερωσει. ευχαριστω Στις 29/11/2020 στις 8:33 ΜΜ, Damned7 είπε Η εθνική έχει σε όλες τις κάρτες μινιμουμ 1 ευρώ χρέωση στην μετατροπή συναλλαγματος η Πειραιώς έχει 2.50% ανά συναλλαγή. Εγώ είμαι μέσα για το HiFi όμως που έχει και Master αν είναι στα 0.50 λεπτά τον μηνά. Εγώ κι η κοπέλα μου θα θέλαμε, αν βρούμε άλλους 2 ακόμα καλύτερα. (Τώρα τα είδα) Μιλάμε πάντα για την έκδοση με το master. Επίσης, άκυρο αλλά αν και έκανα sign up με Τούρκικο IP δεν μου ήρθε κάποιο email από Tidal. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Ola150
kasmpou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Mail έλαβα και εγώ αλλά κανονικά δουλεύει...ip gr
gotthard Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μεγάλη απορία αν θα πάρω εγώ τον μήνα ή όλη η φαμίλια
AonDuine Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που έκανε συνδρομή, μέσω vpn με τουρκική IP, να με ενημερώσει αν η υπηρεσία παίζει οκ η αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ?
Crus Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, AonDuine είπε Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που έκανε συνδρομή, μέσω vpn με τουρκική IP, να με ενημερώσει αν η υπηρεσία παίζει οκ η αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ? καλα που μου το θυμισες να τσεκαρω σημερα.. Εdit: 21/04 λεει θα γινει η χρεωση, για να δουμε. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από Crus 1
AonDuine Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Γενικά παίζει οκ το Tidal ? Είχες κάποιο θέμα ,πέραν της χρέωσης που δεν έχει γίνει ακόμα .
Zerg13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχει παρατηρησει καποιος καμια διαφορα με το tidal premium και tidal HiFi? Τα εχει δοκιμασει κανεις και τα 2? Γιατι δεν εχω καποιον να μοιραστω Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από Zerg13
Damned7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Tidal μόνο HiFi καθαρά για θέμα ποιότητας ήχου,αλλιώς spotify από την πίσω πόρτα. 1
Crus Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, AonDuine είπε Γενικά παίζει οκ το Tidal ? Είχες κάποιο θέμα ,πέραν της χρέωσης που δεν έχει γίνει ακόμα . κανενα απολυτως. Μπηκε και στο WebOS και παιζω απευθειας απο τηλεοραση χωρις να χρειαζεται να κανω stream απο το κινητο. Μπομπα.
AonDuine Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 28 λεπτά πριν, Crus είπε κανενα απολυτως. Μπηκε και στο WebOS και παιζω απευθειας απο τηλεοραση χωρις να χρειαζεται να κανω stream απο το κινητο. Μπομπα. Τέλεια ευχαριστώ. , Αν το θυμηθείς γράψε εδώ τι θα γίνει με την χρέωση. 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Εχει παρατηρησει καποιος καμια διαφορα με το tidal premium και tidal HiFi? Τα εχει δοκιμασει κανεις και τα 2? Γιατι δεν εχω καποιον να μοιραστω Διαφορά , στην ποιότητα του ήχου, θα καταλάβεις ( και όχι πάντα) μόνο σε καλό ηχοσύστημα η με πολύ καλά headphones , ειδικά με external dac. Για καθημερινή χρήση τύπου bt ακουστικά στο δρόμο, οδηγηση κτλ δεν αξίζει να πληρώνεις hifi, πας σε Spotify , Apple Music κτλ. 2
VASKOUK Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, AonDuine είπε Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που έκανε συνδρομή, μέσω vpn με τουρκική IP, να με ενημερώσει αν η υπηρεσία παίζει οκ η αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ? Δοκίμασε και Αργεντινή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις