noobogadgetakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους...υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω κάνω κάποια άλλη θύρα να δέχεται τα περιφερειακά ηχεία που έχω εκτός από την πράσινη;;;γιατί έχει χαλαρώσει και δεν κάνει καλή επαφή.η μητρική είναι παλιάa asusp5b-e
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω κάνω κάποια άλλη θύρα να δέχεται τα περιφερειακά ηχεία που έχω εκτός από την πράσινη; Όχι, εκτός αν τα περιφεριακά έχουν θύρα coaxial. Μπορείτε όμως να βάλετε μία τέτοια κάρτα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
dpolal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Καλησπέρα σε όλους...υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω κάνω κάποια άλλη θύρα να δέχεται τα περιφερειακά ηχεία που έχω εκτός από την πράσινη;;;γιατί έχει χαλαρώσει και δεν κάνει καλή επαφή.η μητρική είναι παλιάa asusp5b-e Κοίτα τις ρυθμίσεις την κάρτας ήχου αν έχει τέτοια δυνα΄τοτητα.
noobogadgetakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, dpolal είπε Κοίτα τις ρυθμίσεις την κάρτας ήχου αν έχει τέτοια δυνα΄τοτητα. Audio ADI® 8 -Channel High Definition Audio CODEC Coaxial / Optical S/PDIF out ports ASUS Noise Filter Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από noobogadgetakias
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Τελικά υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς πως θα το κάνω..;;φτάνω μέχρι ένα σημείο αλλά μετά χάνομαι κάπως γιατί δεν είναι ακριβώς όπως το βρίσκω στο ίντερνετ που έχει κάτι παρόμοιο με την realtek όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Συνηθως τέτοιες λειτουργίες ειναι διαθέσιμες μέσω του audio app που πιθανώς προσφέρει το κύκλωμα ήχου μέσω του driver π.χ hd audio της via ή της realtek. Κάτι σχετικο για realtek audio https://www.reaper-x.com/2012/02/13/how-to-remap-retasking-realtek-onboard-jacks-ports/
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, morehp είπε Συνηθως τέτοιες λειτουργίες ειναι διαθέσιμες μέσω του audio app που πιθανώς προσφέρει το κύκλωμα ήχου μέσω του driver π.χ hd audio της via ή της realtek. Κάτι σχετικο για realtek audio https://www.reaper-x.com/2012/02/13/how-to-remap-retasking-realtek-onboard-jacks-ports/ δεν βοηθαει αυτος ο οδηγος...φτανω μεχρι ενα σημειο και μετα δεν εχει τις ιδιες επιλογες με το δικο μου registry
noobogadgetakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω κάτι άσχετο...όταν βάζεις και βγάζεις το βύσμα πίσω στις τρύπες της μητρικής σου βγαίνει ένα παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας στο οποίο σου αναφέρει το έχεις συνδεσει επάνω και σου λέει ποια είναι η κατάλληλη τρύπα για αυτό και αν πατήσεις okay σου λέει ξέρω γω ότι λειτουργεί κανονικά.γιατί ας πούμε εγώ όταν το βάζω το βύσμα στη μαύρη τρύπα φερειπείν και επιλέγω περιφερειακά ηχεία δεν δουλεύουν όταν πατήσω okay; παρόλο που μου λέει στο παράθυρο ότι το αντικείμενο λειτουργεί κανονικά. εν τω μεταξύ όταν κατέβασα το drivers της κάρτας ήχου από το site της μητρικής μου πρόσθεσε ένα εικονίδιο το οποίο λέγεται soundmax HD audio.είναι ένα τετράγωνο με χρώμα μπλε που έχει για σήμα ένα τρίγωνο ίδιο με το <<play>>. Το κατέβασα εγώ γιατί όταν έκανα install τα windows 10 αυτό δεν είχε περαστεί μέσα και είναι και λογικό κιόλας.είχε περάσει το τελευταίο driver που είχε βρει στο ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα