Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, θέλω να αναφέρω ότι το πρόβλημα έχει να ξανασυμβεί μήνες και η motherboard δουλεύει χωρίς προβλήματα τελευταία. Έχω ενεργοποιήσει το Power loading στο BIOS που σε συνδυασμό με BIOS update και κάποιες άλλες ρυθμίσεις πιθανός να βοήθησαν. Εάν ξανα προκύψει το πρόβλημα θα το αναφέρω. Εξακολουθώ να προτείνω τις άλλες motherboard σε περίπτωση που δεν έχουν άλλα προβλήματα καθώς η Gigabyte δεν έχει βγεί να δηλώσει κάτι για το πρόβλημα.
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μπαταρια ειχες δοκιμασει να αλλαξεις? Αν οχι, εχε το στο νου σου την επομενη φορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 58 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπαταρια ειχες δοκιμασει να αλλαξεις? Αν οχι, εχε το στο νου σου την επομενη φορα. Το πρώτο πράγμα που είχα κάνει. Δεν βοήθησε.
niko13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2020 στις 2:33 ΜΜ, ppkstat είπε Aν έχει ιδέα κανείς για το πόσο συχνά είναι τα προβλήματα σε b550 Εγω εχω την aorus b550i pro ax(mitx) , κανα 3μηνο τωρα με μηδεν προβληματα. Μην πανικοβαλεσαι, οποια mobo κι αν κανεις g-search, θα βρεις ανθρωπους να αντιμετωπιζουν προβλημα.Αν το πας ετσι, δεν θα αγοραζαμε τιποτα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από niko13 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα