Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν Gigabyte motherboard. ΠΟΤΕ, όσο ποιο μακριά γινεται. Έχουν σχεδιαστικά προβλήματα (τουλάχιστον οι τελευταίες γενιές), δεν κάνουν POST, πρέπει να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις κτλ. δείτε εδώ: https://hardforum.com/threads/gigabyte-x570-aorus-master-wont-power-on-temporary-solution.1993194/ Υπάρχουν αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα παντού (newegg reviews, scan.co.uk reviews, gigabyte support forums, reddit κτλ.). Με ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο το συγκεκριμένο θέμα. Thank me later Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
petasis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με gigabyte. Τι πρόβλημα έχει η δική σου; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, petasis είπε Γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με gigabyte. Τι πρόβλημα έχει η δική σου; Πολλοί είναι που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, αλλά δυστυχώς τώρα βγάζουν θέματα. Διάβασε το λινκ, δεν POSTάρει η motherboard και θέλει CMOS battery reset.
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DiAvOl είπε Αυτό είναι για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν Gigabyte motherboard. ΠΟΤΕ, όσο ποιο μακριά γινεται. Έχουν σχεδιαστικά προβλήματα (τουλάχιστον οι τελευταίες γενιές), δεν κάνουν POST, πρέπει να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις κτλ. δείτε εδώ: https://hardforum.com/threads/gigabyte-x570-aorus-master-wont-power-on-temporary-solution.1993194/ Υπάρχουν αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα παντού (newegg reviews, scan.co.uk reviews, gigabyte support forums, reddit κτλ.). Με ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο το συγκεκριμένο θέμα. Thank me later Ρωτησε τον @Thresh να σου πει αν αντιμετωπιζει αυτα τα θεματα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Fulgore
petasis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Πολλοί είναι που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, αλλά δυστυχώς τώρα βγάζουν θέματα. Διάβασε το λινκ, δεν POSTάρει η motherboard και θέλει CMOS battery reset. Το αντιμετωπίζεις και εσύ; Τελευταία φορά αγόρασα πέρυσι μια Χ399, δεν είχα (ακόμα; ) θέματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, petasis είπε Το αντιμετωπίζεις και εσύ; Τελευταία φορά αγόρασα πέρυσι μια Χ399, δεν είχα (ακόμα; ) θέματα. Ναι συμβαίνει συχνά πυκνά και πρέπει να ανοίξω το σύστημα, να βγάλω GPU να βγάλω ξαναβάλω μπαταρία και GPU, και μετα λειτουργεί κανονικά. Άρχισε να συμβαίνει 5-6 μήνες μετά την αγορά (και δεν είναι BIOS γιατί γύρισα στο παλίό "καλό" BIOS και έκανε τα ίδια. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ειναι hardware design flaw.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Rev 1.0 ή Rev 1.1/1.2 ? Οδεύω προς τον 1.5 χρόνο με Rev 1.0, τίποτα προς το παρόν. 2
EddieObscurant Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Ναι συμβαίνει συχνά πυκνά και πρέπει να ανοίξω το σύστημα, να βγάλω GPU να βγάλω ξαναβάλω μπαταρία και GPU, και μετα λειτουργεί κανονικά. Συνδεσε το reset button στο clear cmos header για να μην κάνεις όλη αυτην την διαδικασία 6
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, EddieObscurant είπε Συνδεσε το reset button στο clear cmos header για να μην κάνεις όλη αυτην την διαδικασία Δυστυχώς με σκέτο clear CMOS χωρίς να βγεί η μπαταρία δεν λειτουργεί (υπάρχει ήδη κουμπί από πίσω στο I/O shield για reset) 😒 1 ώρα πριν, Thresh είπε Rev 1.0 ή Rev 1.1/1.2 ? Οδεύω προς τον 1.5 χρόνο με Rev 1.0, τίποτα προς το παρόν. Rev 1.0, αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 την αγόρασα. Φαντάζομαι δεν συμβαίνει στο 100% των μητρικών, προφανώς είναι ένα ποσοστό που παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά φαίνεται ότι είναι αρκετά μεγάλο. Μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησαν και petition https://secure.avaaz.org/community_petitions/en/gigabyte_technology_gigabyte_x570_aorus_master_poweron_problem/?ekkkKGrb&utm_source=sharetools&utm_medium=email&utm_campaign=petition-1147614-gigabyte_x570_aorus_master_poweron_problem&utm_term=kkKGrb%2Ben Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
overmind7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ξερεις αν παρουσιαζουν το ιδιο θεμα και οι B550 Aorus?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, overmind7 είπε Ξερεις αν παρουσιαζουν το ιδιο θεμα και οι B550 Aorus? Συγκεκριμένα για B550 δεν γνωρίζω αλλά έχω ακούσει και για άλλες μητρικές πέραν της x570, κάνε μια αναζήτηση. EDIT: μάλλον ναι.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
ppkstat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Aν έχει ιδέα κανείς για το πόσο συχνά είναι τα προβλήματα σε b550 ας το πει. Θέλω να πάρω μια vision D και δεν θέλω με τίποτα να έχω τέτοιες ιστορίες, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Μια αναζήτηση σου δίνει την εντύπωση ότι τα προβλήματα είναι λιγότερο συχνά σε b550. Ωστόσο αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι ο περισσότερος κόσμος χρησημοποιεί το X570.
achilles_g_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια αξιόλογη μητρική με το x570? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από achilles_g_
N3M3SiS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Μια αξιολόγηση μητρική με το x570? Μονο MSI MAG Tomahawk x570 WiFi. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτα τα χρηματα. βασικα γενικα δεν εχε ανταγωνισμο, εκτος αν πας σε 500+€
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ASUS ROG VII Dark Hero (δύσκολα την βρίσκεις αυτή την στιγμή) ASUS ROG Crosshair VIII Hero ASUS x570 TUF gaming (?) MSI Tomahawk x570 MSI x570 MEG Unify Οι πρώτες δύο είναι κάπως ακριβές.. 21 ώρες πριν, ppkstat είπε Aν έχει ιδέα κανείς για το πόσο συχνά είναι τα προβλήματα σε b550 ας το πει. Θέλω να πάρω μια vision D και δεν θέλω με τίποτα να έχω τέτοιες ιστορίες, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Μια αναζήτηση σου δίνει την εντύπωση ότι τα προβλήματα είναι λιγότερο συχνά σε b550. Ωστόσο αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι ο περισσότερος κόσμος χρησημοποιεί το X570. Μετά από αυτά που έχω τραβήξει, βλέπω Gigabyte και αλλάζω δρόμο. Αλλά αυτή είναι η δική μου εμπειρία, ίσως στην πλειοψηφία να μην έχουν πρόβλημα, το ρισκάρεις όμως; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα