robyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να πάρω ένα iphone se 2020 και το βρήκα στο kiniti.net και στο netmobile.net σε πολύ καλές τιμές ....έχει πάρει κανείς από εκεί και αν ναι είναι αυθεντικά και τι πρέπει να προσέχω ? Με την εγγύηση τι ισχύει; Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάρω κάτι online για αυτό ανησυχώ λίγο . Ευχαριστώ πολύ
christos4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το netmobile.net δεν οδηγεί σε κάποιο κατάστημα. επίσης δες εδώ: και εδώ: Και βγάλε τα συμπεράσματά σου. ΔΕΝ έχω κάποια εμπειρία με κάποιο από τα μαγαζιά. ΑΛΛΑ, προσωπικά, αν έχω αμφιβολίες για κάποιο μαγαζί που δεν έχει paypal, δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω με κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα (κατάθεση δεν κάνω ποτέ έτσι και αλλιώς) σε περίπτωση που κάνεις παραγγελία να κάνεις video unboxing όταν σου έρθει το δέμα, έτσι ώστε να έχεις αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση προβλημάτων (αυτό το κάνουμε πάντα) Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από christos4
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, robyd είπε Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να πάρω ένα iphone se 2020 και το βρήκα στο kiniti.net και στο netmobile.net σε πολύ καλές τιμές ....έχει πάρει κανείς από εκεί και αν ναι είναι αυθεντικά και τι πρέπει να προσέχω ? Με την εγγύηση τι ισχύει; Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάρω κάτι online για αυτό ανησυχώ λίγο . Ευχαριστώ πολύ Αμφίβολες επιχειρήσεις. Παραγγελία μόνο με αντικαταβολή. Αλλά για εγγύηση δεν ξέρω τι να περιμένεις 1
robyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, christos4 είπε το netmobile.net δεν οδηγεί σε κάποιο κατάστημα. επίσης δες εδώ: και εδώ: Και βγάλε τα συμπεράσματά σου. ΔΕΝ έχω κάποια εμπειρία με κάποιο από τα μαγαζιά. ΑΛΛΑ, προσωπικά, αν έχω αμφιβολίες για κάποιο μαγαζί που δεν έχει paypal, δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω με κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα (κατάθεση δεν κάνω ποτέ έτσι και αλλιώς) σε περίπτωση που κάνεις παραγγελία να κάνεις video unboxing όταν σου έρθει το δέμα, έτσι ώστε να έχεις αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση προβλημάτων (αυτό το κάνουμε πάντα) Ευχαριστώ πολύ...μάλλον καλύτερα από Amazon με 30 ευρώ παραπάνω...αν και εγώ το μαγαζί στο Google maps το βρήκα στην διεύθυνση που δίνουν στο site τους (Πάγκαλου 70)... 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Αμφίβολες επιχειρήσεις. Παραγγελία μόνο με αντικαταβολή. Αλλά για εγγύηση δεν ξέρω τι να περιμένεις Κατάλαβα... ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...μάλλον amazon καλύτερα
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, robyd είπε Ευχαριστώ πολύ...μάλλον καλύτερα από Amazon με 30 ευρώ παραπάνω...αν και εγώ το μαγαζί στο Google maps το βρήκα στην διεύθυνση που δίνουν στο site τους (Πάγκαλου 70)... Κατάλαβα... ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...μάλλον amazon καλύτερα Amazon 10 φορές καλύτερα σε κάθε περίπτωση. Δεν το συζητώ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA
christos4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για 30 ευρω διαφορά εννοείται ότι προτιμάς Amazon για τέτοια συσκευή και τέτοια ποσά.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από christos4
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Πάντως εγώ πήρα από kiniti.net το iPhone 11 τον Ιουλιο. Ηρθε νωρίτερα από το αναμενόμενο και εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο λόγος που οι τιμές τους είναι χαμηλότερες είναι ότι φοροδιαφεύγουν με διάφορους τρόπους (https://www.itspossible.gr/αυτά-είναι-τα-skroutzομάγαζα-που-παρανομούν/). Χωρίς να το υποστηρίζω, η φοροδιαφυγή ουδεμία σχέση έχει με την ποιότητα του κινητού η οποία ήταν άριστη.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Utopia13 είπε Πάντως εγώ πήρα από kiniti.net το iPhone 11 τον Ιουλιο. Ηρθε νωρίτερα από το αναμενόμενο και εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο λόγος που οι τιμές τους είναι χαμηλότερες είναι ότι φοροδιαφεύγουν με διάφορους τρόπους (https://www.itspossible.gr/αυτά-είναι-τα-skroutzομάγαζα-που-παρανομούν/). Χωρίς να το υποστηρίζω, η φοροδιαφυγή ουδεμία σχέση έχει με την ποιότητα του κινητού η οποία ήταν άριστη. Με αντικαταβολή εντάξει θα το πάρεις. Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση. Ποιος θα σε καλύψει εάν αυτοί εξαφανιστούν μετά από μερικούς μήνες?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 6:49 ΜΜ, SeNNinhA είπε Με αντικαταβολή εντάξει θα το πάρεις. Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση. Ποιος θα σε καλύψει εάν αυτοί εξαφανιστούν μετά από μερικούς μήνες? Στο about το iPhone που έχω λέει ότι έχω εγγύηση από Apple για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς (μέχρι 9/7/2021). Δεν έχουν σχέση αυτοί με την εγγύηση.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Utopia13 είπε Στο about το iPhone που έχω λέει ότι έχω εγγύηση από Apple για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς (μέχρι 9/7/2021). Δεν έχουν σχέση αυτοί με την εγγύηση. Μονο που για Ε.Ε θα έπρεπε να είχες 2 χρονια είτε από την Apple είτε από το μαγαζι
t3llis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα! Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς από boutiquetel. Ήταν κάποτε στο Σκρουτζ και είχε καλές κριτικές αλλά δεν υπάρχει πια. Το βρίσκω μόνο στο best price . Τι άποψη έχετε; Ευχαριστώ.
UncleKim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Geoman74 είπε ΜΑΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!! ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. Προσέχετε τα μαγαζιά που αγοράζετε και ιδίως τα e-shop. Τον περασμένο Μάιο αγόρασα ένα κινητό Realme gt neo2 απο το κατάστημα netmobile.gr Τα Χριστούγεννα εκεί που σέρφαρα πάγωσε η οθόνη, έσβησε και δε άνοιξε ποτέ ξανά. Μπαίνω λοιπόν στο site της Realme και διαπίστωσα ότι το εξουσιοδοτημένο service γι αυτά τα τηλέφωνα εδώ στην Ελλάδα είναι η εταιρία smart4all international στην Αθήνα. Μίλησα λοιπόν μαζί τους και μου είπαν να το στείλω μαζί με την απόδειξη αγοράς και μια περιγραφή του προβλήματος. Έτσι και έκανα. Εδώ να σημειώσω ότι η πλάτη του είχε ραγίζει γιατί είναι σα γυαλί και κάπου θα είχε ακουμπήσει και ράγισε. Τους ενημέρωσα γι αυτό και μου είπαν ότι το service θα κρίνει αν η ζημιά οφείλεται στο ράγισμα ή οχι. Το έστειλα λοιπόν και μερικές μέρες μετά μου το έστειλαν πίσω με έγγραφη εντολή του service ότι είναι εντός εγγύησης και να επιστραφεί στον προμηθευτή για αντικατάσταση. Αυτό λοιπόν έκανα κι εγώ. Τους πήρα τηλ και τους εξήγησα το πρόβλημα. Αμέσως δέχτηκα επίθεση γιατί δεν έπρεπε λέει να το στείλω εγώ στο service. Αυτοί μου είπαν ότι έχουν δικό τους service και τώρα έχασα την εγγύηση 2 χρόνια που έδινε το κατάστημα (εντωμεταξύ η Realme δίνει 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση...) Μα πως γίνεται αυτό τους είπα αφού το επίσημο service της Realme είναι η smart4all international για την Ελλάδα. Με τα πολλά το στέλνω όπως μου είπαν για να το δουν κι αυτοί. Μετά από μερικές μέρες με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι το τσέκαραν και επειδή έχουν ένα ειδικό μηχάνημα 😂😂😂το βάζουν μέσα και τους έδειξε ότι φταίει το ράγισμα στο πίσω μέρος. Άρα υποστήριξαν ότι μου έπεσε κάτω άρα δε μου το καλύβουν με την εγγύηση. Ρωτάω λοιπόν τώρα εγώ. Πως γίνεται το επίσημο service να το δίνει για αντικατάσταση και εντός εγγύησης και το κατάστημα απο όπου το αγόρασα να το βγάζει εκτός.. Έχει αυτό το δικαίωμα? Εγώ τι μπορώ να κάνω; Θα μπορέσω να βρω το δίκιο μου? Στείλε ένα email. Στο "To" : Βάλε το κατάστημα αλλά και το επίσημο service. Πες του ακριβώς τι αντιμετώπισες (Ότι το επίσημο service λέει εγκρίνεται, κ το κατάστημα αρνείται). Βάλτους δλδ στην μέση. Να είσαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς. Είτε να στο φτιάξουν εντός εγγύησης είτε αντικατάσταση. Να κλείσεις το μήνυμα σου λέγοντας ότι επιφυλάσσεσαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα σου που απορρέι από την σύμβαση πώλησης που είχες συνάψει με το κατάστημα αγοράς. Στο "cc" : Βάλε ΙΝΚΑ, ΣτΚ κτλ. ( [email protected] [email protected] Κατά 99% problem solved. 1
ioannischr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 τελικα σου επεσε κατω η οχι το καπου το ακουμπησα και ραγισε το γυαλι το αφηνω ασχολιαστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα