nighthawk6969 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Kydraen είπε H τιμή για αυτό το configuration είναι όντως ότι καλύτερο, γιατί το παρακολουθούσα και εγώ, κρίμα μόνο που δεν έχει το anime matrix (ναι ξέρω πλεονασμός). 100g παραπάνω με το anime matrix και φυσικά δυσανάλογη αύξηση τιμής, χαίρομαι που δεν το έχει, αλλά καταλαβαίνω τι λες.
petros64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό; Δεν ενδιαφέρομαι για αγορά αλλά πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι διαφορές έχουν. Το αναλύω στο post μου.Για κάποιους το μέγεθος και το βάρος ενός G15 η γενικά 15inch παιζει μεγάλο ρόλο.Οποιος ηθελε κατι δυνατό σε πολυ μικρό μέγεθος το xps/stealth/aero ηταν μονόδρομος.Το g14 ήρθε να χωθει σε αυτή τη κατηγορία με αποδόσεις 15inch.Βασικα με την 4χχχ σειρά ryzen χώθηκε σε κατηγορια αποδόσεων desktop. Επίσης οι μελλοντικοί αγοραστες να γνωρίζουν ότι η 2060 είναι 65watt version σε σχέση με τα 75 η 90 που υπάρχουν σε αλλα μεγαλύτερα laptop με αποτέλεσμα η απόδοση της να είναι λίγο πιο κάτω. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από petros64 2
Kydraen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε 100g παραπάνω με το anime matrix και φυσικά δυσανάλογη αύξηση τιμής, χαίρομαι που δεν το έχει, αλλά καταλαβαίνω τι λες. Ναι το είδα, δεν αξίζει αλλά είναι iconic το anime matrix στο G14 ρε γαμώτο. Όπως και να έχει τρελή προσφορά. 1
nighthawk6969 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, petros64 είπε Το αναλύω στο post μου.Για κάποιους το μέγεθος και το βάρος ενός G15 η γενικά 15inch παιζει μεγάλο ρόλο.Οποιος ηθελε κατι δυνατό σε πολυ μικρό μέγεθος το xps/stealth/aero ηταν μονόδρομος.Το g14 ήρθε να χωθει σε αυτή τη κατηγορία με αποδόσεις 15inch.Βασικα με την 4χχχ σειρά ryzen χώθηκε σε κατηγορια αποδόσεων desktop. Επίσης οι μελλοντικοί αγοραστες να γνωρίζουν ότι η 2060 είναι 65watt version σε σχέση με τα 75 η 90 που υπάρχουν σε αλλα μεγαλύτερα laptop με αποτέλεσμα η απόδοση την να είναι λίγο πιο κάτω. 1. Να προσθέσω οτι το g14 είναι μαγνήσιο και οχι πλαστικουρα. Δεν τους ενδιαφέρει ολους, αλλά αυτό το βάζει και σε κατηγορία business laptops για εμενα. 2. Να αναφερθεί ότι όλες οι εκδόσεις είναι max-q στα g14. 1
petros64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kydraen είπε Ναι το είδα, δεν αξίζει αλλά είναι iconic το anime matrix στο G14 ρε γαμώτο. Όπως και να έχει τρελή προσφορά. Με το τελευταίο update πρόσθεσαν και flappy birds στο anime 🤣🤣 Ειναι must σου λεω και ας το εχω σχεδον πάντα κλειστό 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από petros64 1
Kydraen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, petros64 είπε Με το τελευταίο update πρόσθεσαν και flappy birds στο anime 🤣🤣 Ειναι must σου λεω και ας το εχω σχεδον πάντα κλειστό 🤣🤣🤣 Eγώ θα το ήθελα για το γραφείο, σε meetings θα ήταν ότι καλύτερο, θα έπεφτε τρελό γέλιο.
nighthawk6969 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, petros64 είπε 2 κουβέντες για τους ενδιαφερόμενους... Δεν υπάρχει σύγκριση του συγκεκριμένου με κανενα g15.Ειναι άλλη κατηγορία.Το πιο δυνατό 14αρι. Αν είσαι κάτοχος xps13 η blaze stealth και δεν σε πειράζει να ανεβάσεις λιγάκι το μέγεθος και το βάρος (ελάχιστα εμενα απο xps13 δεν μου φανηκε) ήρθε η ώρα να κάνεις την αναβάθμιση. Από δύναμη ειναι πραγματικά εξαιρετικό.Για εμενα δεν έχει να ζηλέψει τιποτα απο το desktop μου (r9 3900/32Gb/5700xt).Κύριος το δουλεύω για video-photo editing και ειδικά το video editing το αγαπάει αρκετά.Απο Games ελάχιστα αλλα cod mw το πάει μπάλα 100+fps χωρις να χρειαστεί να πέσεις σε low graphics.Πραγματικα desktop replacement για μένα. Απο thermal αν κλεισει το boost και κανεις priority τα onboard graphics σε λειτουργία μπαταρίας παίζω σχεδον συνέχεια με fan off (φυσικά οχι σε βαριά χρηση πχ encoding).Αλλα γενικά με το stock προφίλ του ανεμιστήρα max εχω δει μέχρι 75c. Εν συντομία. Pros Πολυ δυνατο με καλα thermals. Φοβερή μπαταρια για τα specs του Πολυ ποιοτική κατασκευή. Φορτιζει και με 65watt type c φορτιστή Αρκετά καλή οθόνη. Η πισω animatrix οθονη εχει πραγματικά πολύ πλάκα. Ηχεία αν και δεν ειμαι ειδικός στον ήχο εχει φοβερα και γενικά τα αποθεώνουνε. Cons Τα 8giga ειναι soldered και εχει μονο θέση ελεύθερη.Οπου και η αγορά sodimm ddr4 3200 ειναι περιορισμένη και ακριβή. Ο φωτισμός του keyboard ας λενε ότι το έφτιαξαν στα τελευταία batch ειναι μέτριος. Δεν έχει κάμερα αλλα και να είχε νομίζω ότι η κατηγορία που στοχεύει παλι εξωτερική θα είχε βάλει. Εγω τουλαχιστον δεν έχω βρει κάτι αλλο σε μειονέκτημα. Για αυτό της προσφοράς και ας μην είναι η r9 έκδοση,και ας μην έχει την animatrix οθόνη η τιμή του το κάνει πραγματικά φοβερή αγορά. Ps:Αυτά ήταν 2 λόγια απο κάποιον κατοχο του g14 και οχι καποιου που εχει απλα δει 2-3 βίντεο.Ημουν απο τους τυχερούς που πρόλαβα το R9/16gb/1Tb/2060/animatrix απο κοτσοβολο και μάλιστα σε περιοδο προσφορών -24% 😄 Να προσθέσω στα αρνητικά: Μέτριο response time η οθόνη για 120hz. Αν βάλεις στο type-c φορτιστή ή πχ μια οθόνη που φορτίζει παράλληλα το λάπτοπ και το έχεις ταυτόχρονα στην πριζα, θα έχεις μια άσχημη μέρα... Πόσο έπαιζε η προσφορά του κοτσόβωλου? Btw ειμαι με "παρόμοιο" desktop (ryzen 2700/16 gb/ 5700xt) και είμαι σε μεγάλο δίλημμα να το δώσω...
petros64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε Να προσθέσω στα αρνητικά: Μέτριο response time η οθόνη για 120hz. Αν βάλεις στο type-c φορτιστή ή πχ μια οθόνη που φορτίζει παράλληλα το λάπτοπ και το έχεις ταυτόχρονα στην πριζα, θα έχεις μια άσχημη μέρα... Πόσο έπαιζε η προσφορά του κοτσόβωλου? Btw ειμαι με "παρόμοιο" desktop (ryzen 2700/16 gb/ 5700xt) και είμαι σε μεγάλο δίλημμα να το δώσω... Μετριο όπως τα υπόλοιπα της κατηγορίας και παρόλα αυτά τα γερασμενα μου ματια δεν βλεπουν ενοχλητικό ghosting😂 Μου βγήκε περιπου 1350 λογο αγοράς με τιμολόγιο 2099€-24% προσφοράς-24% φπα αν θυμάμαι καλα Για εμένα θα είναι ένα πολύ αξίο desktop replacement στη περίπτωση σου. Αν ειχε και thunderbolt ώστε να επαιρνε και external graphics εκει θα μιλάγαμε για το απόλυτο. 8 λεπτά πριν, Kydraen είπε Eγώ θα το ήθελα για το γραφείο, σε meetings θα ήταν ότι καλύτερο, θα έπεφτε τρελό γέλιο. Φαντάσου να έχεις απέναντι συναδελφο και να σκρολαρεις στο anime πουτσ@κι@ και ατακες😂😂😂 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από petros64
nighthawk6969 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, petros64 είπε Μετριο όπως τα υπόλοιπα της κατηγορίας και παρόλα αυτά τα γεμισμένα μου ματια δεν βλεπουν ενοχλητικό ghosting😂 Μου βγήκε περιπου 1350 λογο αγοράς με τιμολόγιο 2099€-24% προσφοράς-24% φπα αν θυμάμαι καλα Για εμένα θα είναι ένα πολύ αξίο desktop replacement στη περίπτωση σου. Αν ειχε και thunderbolt ώστε να επαιρνε και external graphics εκει θα μιλάγαμε για το απόλυτο. Κοίτα μιλάω καθαρά με νούμερα και το συγκρίνω με αντίστοιχα της κατηγορίας. Το αν θα με ενοχλήσει το ξέρω ήδη. Μια χαρά τιμή για ευρώπη ο κότσο (best buy το έχουν στα 1200$ τωρα ) Ναι ρε συ, που είναι το usb 4/thunderbolt 4 να του κουμπώσεις μεθάυριο μια 3080 πανω... Το μονο που με κρατάει είναι το ότι έχω 2κ 144hz οθόνη και θα παέι λίγο χαμένη στα παιχνίδια χωρίς dlss. Αλλά παρέα με ενα ps5 έχεις τα πάντα
petros64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε Κοίτα μιλάω καθαρά με νούμερα και το συγκρίνω με αντίστοιχα της κατηγορίας. Το αν θα με ενοχλήσει το ξέρω ήδη. Μια χαρά τιμή για ευρώπη ο κότσο (best buy το έχουν στα 1200$ τωρα ) Ναι ρε συ, που είναι το usb 4/thunderbolt 4 να του κουμπώσεις μεθάυριο μια 3080 πανω... Το μονο που με κρατάει είναι το ότι έχω 2κ 144hz οθόνη και θα παέι λίγο χαμένη στα παιχνίδια χωρίς dlss. Αλλά παρέα με ενα ps5 έχεις τα πάντα Την έκδοση του κοτσοβολου την εχει ακομα 1999$ 1200$ εχει χωρις το animatrix.Αλλα και παλι για maxed out specs χωρις anime τα 1200 ειναι τρελα.
nighthawk6969 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, petros64 είπε Την έκδοση του κοτσοβολου την εχει ακομα 1999$ 1200$ εχει χωρις το animatrix.Αλλα και παλι για maxed out specs χωρις anime τα 1200 ειναι τρελα. Ναι σωστά, αν και όπως έγραψα και πάνω, το βάζω στα θετικά αυτό.
warden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Αχ τι μου έχετε κάνει. Είναι το λαπτοπ που περιμένω-θέλω καιρό να πάρω.
babyonboard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστω TS . Το χαζευα καιρο και ημουν στην φαση της 1650 Τι ειτε παιρνοντας αυτο ειτε το razer blade stealth (το stealth σε προσφορα εννοειται). E απλα εμεινα με 1275 ευρω λιγοτερα χθες (Τοσο πλητωσα για Κυπρο) 1
forgotten Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) προσοχη δεν ειναι ολα τα μοντελα με animatrix back η maxq 2060 ειναι πιο κατω απο μια 1660 κανονικη. οι σειρες με hs ειναι αντιστοιχες με κατωτερο μοντελο non hs δηλαδη ο 4800hs σε real time μοιαζει με 4600h εχω το συγκεκριμενο αγορασμενο απο γαλια σε λευκο . Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από forgotten
Hal9000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, nighthawk6969 είπε Αν βάλεις στο type-c φορτιστή ή πχ μια οθόνη που φορτίζει παράλληλα το λάπτοπ και το έχεις ταυτόχρονα στην πριζα, θα έχεις μια άσχημη μέρα... Καμπούμ!! Παθών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα