borbaszorbas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος έχω τα ηχεία Creative Soundblaster X Kratos S3. Το τελευταίο καιρό μετα από περιπου 20 λεπτά λειτουργίας σταματάει να ακούγεται το οτιδήποτε και για να ξανδουλέψουν πρέπει να τα βγάλω από την πρίζα και αφού σβήσει το φως που έχουν και τα ξαναβάλω λειτουργούν κανονικά για κάνα 20λεπτο πάλι. Να σημειώσω ότι όταν συνδέω ακουστικά στη θύρα που έχουν επάνω τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά χωρίς να χάνεται ο ήχος. Θα μπορούσα να κάνω κάτι και να τα επισκευάσω να σημειώσω ότι έιναι εκτός εγγυήσης.
htaccess Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Θέλεις να πεις ό,τι ενώ γίνεται αναπαραγωγή ήχου, ξαφνικά σταματάνε να λειτουργούν ? ή χωρίς να αναπαράγουν κάτι, σταματάνε να λειτουργούν. Στο user manual διαβάζω> Αναφορά σε κείμενο This speaker has an auto power management feature which complies with energy effciency regulation required by certain region (Europe). The speaker enters power saving mode when no audio is detected for approx 15 mins. It will automatically power up when audio is detected. Alternatively you can power OFF and ON your speaker.
borbaszorbas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, htaccess είπε Θέλεις να πεις ό,τι ενώ γίνεται αναπαραγωγή ήχου, ξαφνικά σταματάνε να λειτουργούν ? ή χωρίς να αναπαράγουν κάτι, σταματάνε να λειτουργούν. Στο user manual διαβάζω> Ενώ αναπράγουν ήχο είτε μουσική είτε μέσα σε κάποιο παιχνίδι σταματάει η αναπαραγωγή. Επίσης το power OFF and ON που λέει δεν λειτουργεί για να επανέλθουν πρεπει να βγουν από την πρίζα μέχρι να σβήσει το led (υποθέτω μέχρι να αδείασουν οι πυκνωτές;)
htaccess Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, borbaszorbas είπε Ενώ αναπράγουν ήχο είτε μουσική είτε μέσα σε κάποιο παιχνίδι σταματάει η αναπαραγωγή. Επίσης το power OFF and ON που λέει δεν λειτουργεί για να επανέλθουν πρεπει να βγουν από την πρίζα μέχρι να σβήσει το led (υποθέτω μέχρι να αδείασουν οι πυκνωτές;) Κατάλαβα, ναι μέχρι να αδείασουν οι πυκνωτές, ακριβώς αυτό συμβαίνει. Σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις, έχει την ίδια συμπεριφορά αν του δώσεις πηγή εισόδου ήχου από άλλη συσκευή ? π.χ. τηλεόραση.
borbaszorbas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Του έδωσα και από τηλεόραση και απο κινητό αλλα δεν αλλάζει κάτι Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από borbaszorbas
lostinmyworld Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Στις 21/11/2020 στις 1:07 ΜΜ, borbaszorbas είπε Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος έχω τα ηχεία Creative Soundblaster X Kratos S3. Το τελευταίο καιρό μετα από περιπου 20 λεπτά λειτουργίας σταματάει να ακούγεται το οτιδήποτε και για να ξανδουλέψουν πρέπει να τα βγάλω από την πρίζα και αφού σβήσει το φως που έχουν και τα ξαναβάλω λειτουργούν κανονικά για κάνα 20λεπτο πάλι. Να σημειώσω ότι όταν συνδέω ακουστικά στη θύρα που έχουν επάνω τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά χωρίς να χάνεται ο ήχος. Θα μπορούσα να κάνω κάτι και να τα επισκευάσω να σημειώσω ότι έιναι εκτός εγγυήσης. Εγώ έχω τα https://www.skroutz.gr/s/12262208/Creative-Sound-Blaster-X-Kratos-S5.html τα οποία είχαν παρόμοιο θέμα. Όταν τα άνοιγα ξανά επιπλέον ο ήχος ήταν σπασμένος όσο έπαιζες με το ρυθμιστή έντασης που έχουν και πολλές φορές και πάλι δεν ακουγόταν κάτι και έπρεπε να τα κλείσεις και να τα ανοίξεις ξανά. Σε streaming υπηρεσίες (Netflix, Spotify, YouTube) παρατήρησα ότι επίσης έτρωγε το πρόβλημα με το σπασμένο ήχο. Έχει ένα κουμπί στο πίσω μέρος του woofer που είναι για αυτόματη απενεργοποίηση. Το έβαλα στο OFF, κανένα πρόβλημα ποτέ. Δεν ξέρω αν βοήθησα μιας και είναι διαφορετικό προϊόν αλλά είπα να το αναφέρω μήπως και...
borbaszorbas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, lostinmyworld είπε Εγώ έχω τα https://www.skroutz.gr/s/12262208/Creative-Sound-Blaster-X-Kratos-S5.html τα οποία είχαν παρόμοιο θέμα. Όταν τα άνοιγα ξανά επιπλέον ο ήχος ήταν σπασμένος όσο έπαιζες με το ρυθμιστή έντασης που έχουν και πολλές φορές και πάλι δεν ακουγόταν κάτι και έπρεπε να τα κλείσεις και να τα ανοίξεις ξανά. Σε streaming υπηρεσίες (Netflix, Spotify, YouTube) παρατήρησα ότι επίσης έτρωγε το πρόβλημα με το σπασμένο ήχο. Έχει ένα κουμπί στο πίσω μέρος του woofer που είναι για αυτόματη απενεργοποίηση. Το έβαλα στο OFF, κανένα πρόβλημα ποτέ. Δεν ξέρω αν βοήθησα μιας και είναι διαφορετικό προϊόν αλλά είπα να το αναφέρω μήπως και... Δυστυχως τα s3 δεν έχουν κάποιο αντίστοιχο κουμπι
mkdisgreek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/11/2020 στις 1:07 ΜΜ, borbaszorbas είπε Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος έχω τα ηχεία Creative Soundblaster X Kratos S3. Το τελευταίο καιρό μετα από περιπου 20 λεπτά λειτουργίας σταματάει να ακούγεται το οτιδήποτε και για να ξανδουλέψουν πρέπει να τα βγάλω από την πρίζα και αφού σβήσει το φως που έχουν και τα ξαναβάλω λειτουργούν κανονικά για κάνα 20λεπτο πάλι. Να σημειώσω ότι όταν συνδέω ακουστικά στη θύρα που έχουν επάνω τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά χωρίς να χάνεται ο ήχος. Θα μπορούσα να κάνω κάτι και να τα επισκευάσω να σημειώσω ότι έιναι εκτός εγγυήσης. Τελικά τι έκανες με τα ηχεία. εχω το ιδιο προβλημα
Kthulhou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 σε άλλα που έχω εγώ, κάνει το ίδιο, και αν δυναμώσω απότομα, επανέρχεται, πάλι για κανα μισάωρο κλπ. ΥΠΟΘΕΤΩ κάποιος πυκνωτής έχει αρπάξει μέσα, εν καιρώ θα ανοιχτεί να το τσεκάρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα