Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/213838-panasonic-tx40hx830e-40 ενδιαφέρομαι για αυτήν την Τηλεόραση, δεν θέλω μεγαλύτερη λόγο χώρου με το ζόρι χωράει 43", με αυτήν θα κάθεται ποίο όμορφα στο έπιπλο, είναι και μικρή η απόσταση από τον καναπέ 2μ. Ξέρω ότι είναι ακριβή στα €499 για 40", αν και σε Αμαζον την έχουν πάνω από €700, αλλά θέλω μια ποιοτική συσκευη. Στο Kitele έχει καλές βαθμολογίες. https://www.kitele.com/en/compare/lg-43un74006lb,panasonic-tx-40hx830,samsung-ue43tu8505

Τι γνώμη έχετε για της νέες Panasonic

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε captainchris την αγόρασες ; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου ;  Σκεφτόμουν κι εγώ να την πάρω κι εγώ για τους ίδιους λόγους [χώρου κλπ] . Νομίζω όμως ότι δεν έχει ips panel αλλά va με πολλούς περιορισμούς στις γωνίες θέασης. 

Γενικώς, αν την αγόρασες, πες μια γενική άποψη για εικόνα ήχο κλπ  χωρίς να θέλω να σε κουράσω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Την εχω πάρει τελικα και εγώ και ενας φίλος μου. Πολύ καλή ποιοτηκη κατασκευή. Εικόνα είναι εκπληκτική σε 4κ περιεχόμενο Netflix και You Tube, στα κανάλια είναι ανάλογος το κανάλι και το πως εκπέμπει αυτό την εικόνα, σε σύγκριση με 1080p HD που είχα πρίν είναι το ίδιο. Οι άκρες σε πολύ σκοτεινές σκηνές έχουν λίγο πάραπανω φωτισμό αλλά πρέπει να θέλεις να το δείς για το δεις, δεν ενοχλεί δηλαδή. Ο ήχος πολυ καλός για τηλεόραση καθαρός γεμάτος και χωρίς παραμόρφωσης σε μεγάλη ένταση. Το λειτουργικό της είναι πολυ εύκολο και λειτουργικό με πολύ γρήγορες εναλλαγές και παραμετροποίησημο. Απο περιεχόμενο έχει ολες της γνωστές αλλά και πολλες άχρηστες εφαρμογές. Netflix, Amazon, You Tube υπάρχουν άλλα μην περιμένετε ποικιλία τυπου LG η Samsung η Android, εμένα δεν με πειράζει μίας και αυτά που αναφερα με ενδιαφέρουν μονο. ο Φίλος μου ήθελε και την εφαρμογή του Eurosport αλλά οκ. Έχει Browser που είναι ο Chrome αλλα σε παλαιότερη έκδοση και δυστυχώς δεν του ανοίγει το Eurosport Player. Το τηλεκοντρόλ είναι παλαιού τύπου και μίας και δεν είναι φθηνή συσκευη έπρεπε να έχει απο τα νέα Bluetooth κοντρόλ, αλλά οκ, εγω χρησιμοποιώ ενα ασύρματο ποντίκι που βοηθά πολύ. Τελικά είναι μια πολύ καλή τηλεόραση αλλά σίγουρα είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει, και αν ψάξει κανείς θα δεί οτι πωλείται στο εξωτερικό πανω απο €600. Σε αυτές τις ιντζες υπάρχουν πολυ λιγα μοντέλα που είναι φθηνές μεν αλλά πολυ κακής ποιότητας και Τουρκικής κατασκευής πού δεν θέλω εγω. Αυτή είναι κατασκευασμένη στην Τσεχία απο εργοστάσιο που ανοίκει στην Panasonic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε captain καλορίζικη η Τηλεόραση. Ευχομαι να την χαρείς. Επίσης σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και αποψεις σου. Κρατάω οτι δεν ειδες τραγικά τα πράγματα στις γωνιες θεασης. Να σαι καλα.

Επεξ/σία από PSICHROS
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/12/2020 στις 1:32 ΜΜ, CaptainChris είπε

Την εχω πάρει τελικα και εγώ και ενας φίλος μου. Πολύ καλή ποιοτηκη κατασκευή. Εικόνα είναι εκπληκτική σε 4κ περιεχόμενο Netflix και You Tube, στα κανάλια είναι ανάλογος το κανάλι και το πως εκπέμπει αυτό την εικόνα, σε σύγκριση με 1080p HD που είχα πρίν είναι το ίδιο. Οι άκρες σε πολύ σκοτεινές σκηνές έχουν λίγο πάραπανω φωτισμό αλλά πρέπει να θέλεις να το δείς για το δεις, δεν ενοχλεί δηλαδή. Ο ήχος πολυ καλός για τηλεόραση καθαρός γεμάτος και χωρίς παραμόρφωσης σε μεγάλη ένταση. Το λειτουργικό της είναι πολυ εύκολο και λειτουργικό με πολύ γρήγορες εναλλαγές και παραμετροποίησημο. Απο περιεχόμενο έχει ολες της γνωστές αλλά και πολλες άχρηστες εφαρμογές. Netflix, Amazon, You Tube υπάρχουν άλλα μην περιμένετε ποικιλία τυπου LG η Samsung η Android, εμένα δεν με πειράζει μίας και αυτά που αναφερα με ενδιαφέρουν μονο. ο Φίλος μου ήθελε και την εφαρμογή του Eurosport αλλά οκ. Έχει Browser που είναι ο Chrome αλλα σε παλαιότερη έκδοση και δυστυχώς δεν του ανοίγει το Eurosport Player. Το τηλεκοντρόλ είναι παλαιού τύπου και μίας και δεν είναι φθηνή συσκευη έπρεπε να έχει απο τα νέα Bluetooth κοντρόλ, αλλά οκ, εγω χρησιμοποιώ ενα ασύρματο ποντίκι που βοηθά πολύ. Τελικά είναι μια πολύ καλή τηλεόραση αλλά σίγουρα είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει, και αν ψάξει κανείς θα δεί οτι πωλείται στο εξωτερικό πανω απο €600. Σε αυτές τις ιντζες υπάρχουν πολυ λιγα μοντέλα που είναι φθηνές μεν αλλά πολυ κακής ποιότητας και Τουρκικής κατασκευής πού δεν θέλω εγω. Αυτή είναι κατασκευασμένη στην Τσεχία απο εργοστάσιο που ανοίκει στην Panasonic.

Θελω να ρωτησω εαν η συγκεκριμενη υποστηριζει DTS ηχο. Εχεις δοκιμασει καποια τεινια με τετοιο αρχειο ηχου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...