Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγε η σύζυγος μου στην Εθνική άνοιξε ibank, ενεργοποίησε πάλι τον αδρανή λογαριασμό της και εκδόθηκε νέα χρεωστική κάρτα.Για τις ενέργειες αυτές πλήρωσε 5 ευρώ στο ταμείο

Εχθές που έγινε κατάθεση στον λογαριασμό η τράπεζα της κράτησε άλλα 6 ευρώ

Είναι κανονικές αυτές οι προμήθειες ή να πάω να τσαμπουκαλευτώ στο υποκατάστημα;

Δημοσ.

Η έκδοση κάρτας έχει προμήθεια, και το εισερχόμενο έμβασμα επίσης. Όλες οι τράπεζες έχουν τιμοκαταλόγους αναρτημένους στις ιστοσελίδες τους. Πριν πας από εκεί ρίξε μια ματιά, για να μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα.

Δημοσ.
1 hour ago, _Kostantinos_ said:

ή να πάω να τσαμπουκαλευτώ στο υποκατάστημα;

και καπου εκει αποφασισα να μην απαντησω.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Kostantinos_ είπε

Πήγε η σύζυγος μου στην Εθνική άνοιξε ibank, ενεργοποίησε πάλι τον αδρανή λογαριασμό της και εκδόθηκε νέα χρεωστική κάρτα.Για τις ενέργειες αυτές πλήρωσε 5 ευρώ στο ταμείο

Είναι κανονικές αυτές οι προμήθειες ή να πάω να τσαμπουκαλευτώ στο υποκατάστημα;

Οι τράπεζες ,τουλάχιστον οι συστημικές σε χρεώνουν για :

εκδοση νεας κάρτας είτε έληξε είτε έχει δηλωθεί απώλεια

εμβάσμα σε τρίτες τράπεζες εσωτερικού,εξωτερικού με διακύμανση της προμήθειας ανάλογα και το ποσό.

ebanking(οχι ολες) και για ασφαλεια κλοπης(προαιρετικο)

για πληρωμες δεκο νομιζω 0,3

μπες στον ιστοτοπο τους ο τιμοκαταλογος ειναι προσβασιμος οπως ειπε ο φιλος.

Το να πας να κανεις σκηνικό ,δεν έχει νόημα ειδικα στις τράπεζες ...αν το σκεφτείς στην τελική.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, _Kostantinos_ είπε

Διάβασε πρώτα τον τιμοκατάλογο.

Καμία 15αρια σελίδες είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...