Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει καθώς έσπασε η πλάτη από το κινητό μου, βρήκα μαγαζί να την αλλάξω με 40 ευρώ αλλά τον ρώτησα αν είναι γνήσια η πλάτη μου είπε ναι αλλά όταν την είδα στο σαιτ δν είχε τα κινέζικα γράμματα στην κάτω δεξιά γωνία όπως κοιτάς την πλάτη.. Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν το ανταλλακτικό είναι γνήσιο η μαϊμού; Θεσσαλονίκη ζω αν γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόλογο και κυρίως αξιόπιστο μαγαζί ή να μου στείλετε κάποια σελίδα που να έχει το γνήσιο ανταλλακτικό μήπως το παραγγείλω και μου το περάσουν, αν το δεχτεί κάποιο κατάστημα κιόλας.. Το κινητό μου είναι xiaomi mi 9 lite χρώμα onyx Grey... 

Δημοσ.

Γράφεσαι στο aliexpress. Παραγγελνεις απο 2-3  διαφορετικα καταστηματα μια πλατη με κοστος 3€. Οταν ερθει την αλλαζεις μονος. Αν σπασει θα εχες και δευτερη. Αν δεν σπασει θα τις πουλησεις με μικρο κερδος στην ελλαδα... 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καταστημα στη αθηνα ειτε να κανει αντικατασταση οθονων σε λογικη τιμη ειτε να πουλαει το ιδιο τις οθονες γιατι εσπασε η οθονη του mi 9 lite μου και βλεπω τιμες πανω απο 120 χωρις καν την τοποθετηση και αν σκεφτει κανεις οτι πηρα το κινητο 200 μπορει να μην αξιζει καν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tice είπε

καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καταστημα στη αθηνα ειτε να κανει αντικατασταση οθονων σε λογικη τιμη ειτε να πουλαει το ιδιο τις οθονες γιατι εσπασε η οθονη του mi 9 lite μου και βλεπω τιμες πανω απο 120 χωρις καν την τοποθετηση και αν σκεφτει κανεις οτι πηρα το κινητο 200 μπορει να μην αξιζει καν 

Στις 21/11/2020 στις 10:05 ΠΜ, villasg είπε

Πισω απο την ομονοια στην οδο σωκρατους εχει πολλα Αναμεσα πειραιως και σοφοκλεους

Δημοσ.
Στις 21/11/2020 στις 10:05 ΠΜ, villasg είπε

Πισω απο την ομονοια στην οδο σωκρατους εχει πολλα Αναμεσα πειραως και σοφοκλεους

Ευχαριστώ για την απάντηση κ τις πληροφορίες αλλά μένω Θεσσαλονίκη.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...