Keith1404 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει καθώς έσπασε η πλάτη από το κινητό μου, βρήκα μαγαζί να την αλλάξω με 40 ευρώ αλλά τον ρώτησα αν είναι γνήσια η πλάτη μου είπε ναι αλλά όταν την είδα στο σαιτ δν είχε τα κινέζικα γράμματα στην κάτω δεξιά γωνία όπως κοιτάς την πλάτη.. Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν το ανταλλακτικό είναι γνήσιο η μαϊμού; Θεσσαλονίκη ζω αν γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόλογο και κυρίως αξιόπιστο μαγαζί ή να μου στείλετε κάποια σελίδα που να έχει το γνήσιο ανταλλακτικό μήπως το παραγγείλω και μου το περάσουν, αν το δεχτεί κάποιο κατάστημα κιόλας.. Το κινητό μου είναι xiaomi mi 9 lite χρώμα onyx Grey...
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Γράφεσαι στο aliexpress. Παραγγελνεις απο 2-3 διαφορετικα καταστηματα μια πλατη με κοστος 3€. Οταν ερθει την αλλαζεις μονος. Αν σπασει θα εχες και δευτερη. Αν δεν σπασει θα τις πουλησεις με μικρο κερδος στην ελλαδα...
villasg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Πισω απο την ομονοια στην οδο σωκρατους εχει πολλα Αναμεσα πειραως και σοφοκλεους
tice Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καταστημα στη αθηνα ειτε να κανει αντικατασταση οθονων σε λογικη τιμη ειτε να πουλαει το ιδιο τις οθονες γιατι εσπασε η οθονη του mi 9 lite μου και βλεπω τιμες πανω απο 120 χωρις καν την τοποθετηση και αν σκεφτει κανεις οτι πηρα το κινητο 200 μπορει να μην αξιζει καν
villasg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tice είπε καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καταστημα στη αθηνα ειτε να κανει αντικατασταση οθονων σε λογικη τιμη ειτε να πουλαει το ιδιο τις οθονες γιατι εσπασε η οθονη του mi 9 lite μου και βλεπω τιμες πανω απο 120 χωρις καν την τοποθετηση και αν σκεφτει κανεις οτι πηρα το κινητο 200 μπορει να μην αξιζει καν Στις 21/11/2020 στις 10:05 ΠΜ, villasg είπε Πισω απο την ομονοια στην οδο σωκρατους εχει πολλα Αναμεσα πειραιως και σοφοκλεους
Keith1404 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στις 21/11/2020 στις 10:05 ΠΜ, villasg είπε Πισω απο την ομονοια στην οδο σωκρατους εχει πολλα Αναμεσα πειραως και σοφοκλεους Ευχαριστώ για την απάντηση κ τις πληροφορίες αλλά μένω Θεσσαλονίκη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα