atheatos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, parsifal είπε Καλώς τον @atheatos Μέχρι εκεί που έκανα tune την κάρτα είμαι περίπου στα ίδια με εσένα, καθόλου άσχημα θα έλεγα. Με το L27 config στο spreadsheet, είδα και συμπαθητικά σκορ σε benches που έτρεξα. Απλά με έπιασε το ζιζάνιο να την πιέσω λίγο παραπάνω, ας πούμε 250W χωρίς να μου παίρνει τα αυτιά. Δύσκολο...😄 Μόνο με αλλαγή ψυκτρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Ξανακούμπωσα προς το παρόν το stock cooler, συν έκλεισα με ταινία 2-3 μικρά σημεία διαφυγής αέρα στην πορεία του προς το vapour chamber. Ευτυχώς το validation testing που έκανα έδειξε πως είναι περίπου στα ίδια με πριν, με ελαφρώς πιο χαμηλές average στροφές fan στο 10min Heaven run και ένα κλικ καλύτερες επιδόσεις σε Superposition και 3DMark (2η σειρά tests στο configuration L27): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uYZnEK8tw8qiUdGLh2kJjPiTtHZI9SWvPUB5wVOuN94/edit#gid=2007682982 Θα την κρατήσω έτσι για κάποιο διάστημα, για να εξετάσω τις επιλογές μου. Με το τρέχον undervolt τουλάχιστον είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με stock V56 και V64 BIOS settings. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα